- 29 Kasım 2011
- 1.286
- 11
- Konu Sahibi 88kelebek88
sabah çok tuhaf bi rüya gördüm eşimle berberdeyiz göya orda biri var erkek ama dönme gibi bişey bana bişeyler söylüyo gidiyorum adama kızarak vurmaya başlıyorum tekme atıyorum kafasını duvara vuruyorum sonra yerime geçiyorum geçerken de bağırıyorum bak diyorum benimle doğru konuş seni öldürürüm benim nasıl biri olduğumu o biliyo diyorum eşimiçin sen benimle başa çıkamazsın kafanı gözünü patlatırım diyo sonra bişey daha oluyo tekrar ben ona vurmaya başlıyorum fakat bu sırada o beni ellemeye çalışıyo sonra eşime sesleniyorum önce bakıyo bana doğru sonra bi adam daha çıkıyo ikisinide eşimle beraber dövüyoruz sonra deprem gibi bişey oluyo olduğumuz yer yıkılıcakmış göya ordan çıkarken çok tuhaf şeyler görüyorum anne karnında bebek suyun içinde oluyo ya onun gibi ama insan vücudunda değilde dışarda o şekilde insanlar var bebekler çocuklar ve büyük insanlar sonra ben diyorum ki ben bunlardan alıyım diyorum ama bi bi türlü karar veremiyorum sonra aceleyle çıkarken 2 tanesini alıyorum biri büyük çocuk biride çok küçük minicik anne karnında 4 aylık filan olması gereken büyüklükte bir bebek alıp çıkıyorum sonra uyandım