Rüyada görülen isim koyulmalı mıdır sizce ?

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.124
6.900
398
Bilinçaltı mıdır bilmem kızlar da yeni hamileyim doğurmak nasip olur mu bilmiyorum ama 3 akşam önce rüyamda bir erkek bebek gördüm böyle yeşil gözlü beyaz tenli bembeyaz bir bebek öpüyordum seviyordum.Senin adın ne diyordum bir bakıyordum kolunda künye var üzerinde fatih yazıyor senin adın fatih mi diyordum gülüyordu.Çok etkilendim o isim hiç düşündüğüm bir isim değil. Acaba erkek ise o ismi mi koymalıyım ?

Güzel bir rüya. Sahsen hissettiğiniz isimi verin derin. Ben ilk bir isim sectim. Ama bir hafta boyu o isim değil diye bir küçük ses vardi içimde. Onun icin değiştirdim. Iyiki de değiştirdim. Ikinci isim ilkinden daha güzel uydu. Icinizdeki sesi dinleyin derim. Sağlıkla kucaga alin insallah

Öyle etkilendim ki rüyadan küçüklüğümden beri yusuf ismi düşünüyordum rüya bir mesaj mıdır diye düşünmeden edemedim

Ben de hamileyken rüyamda bebeğime Birce diye seslendiğimi görmüştüm hiç beğendiğim bir isim de değildi aslında, o yüzden koymadım :) cinsiyeti bile belli değildi daha. Muhtemelen bilinç altımızda yatan birşeylerden dolayı görmüşüzdür diye düşünüyorum.

Aklında başka isim varsa sırf rüyanda gördün diye koyma. Ama ismi beğendiysen koyabilirsin.

Ben hamile degilken kapimin girisinde kocaman zeynep isminin yazdigini gormustum pembe balonlarla
Hamile kaldim, kiz oldugunu ogrenince hic dusunmeden zeynep ismini verdim kizima ki o ruyayi gormesem aklima gelip de koymazdim.
Simdi iyiki koymusum diyorum bu ismi
Fatih ismi de cok guzel bi isim, Yusuf inleyen aglayan demek, Fatih anlam bakimindan daha guzel bence

Hayırlı olsun öncelikle bende hamile oldugumu bilmiyordum rüyamda oglun olacak adınıda üç kere tekrarladı bende o ismi koydum hiç pişman olmadım

Ben sırf rüyamda gördüm diye koymazdim begeniyor olmam lazım o ismi.
Annem kardesime hamileyken ruyasinda ismail koydugunu görmüştü kardesime isim olarak. Kız olsun diye dua etmistim o küçük yasimda neyseki kız oldu.
Bende hamile kalmadan once ruyamda bi kız ismi gördüm şu son zamanda türeyen Almilalar tarzı bi isimdi tam hatirlamiyorumda. Kızım olcak ama oyle bir isim koymayi düşünmüyorum mesela. O zamanda aklima yatmadığı icin hic hafizamda tutma ihtiyaci hissetmemisim.

Bebeğinizi sağlıkla alın kucağınıza.
Rüyaların anlamı var mı yok mu bilemem de, hiç bir isim kendi seçtiğim ve sevdiğim bir ismi koymaktan daha anlamlı olamaz diye düşünüyorum. Yani ben koymazdım. Daha önce ne koymayı planladıysam onu koyardım.

Çok hoş bir rüya. Eğer erkek olursa mutlaka koyun. İsim de güzel. Maşallah :)

Bende yeni hamileyim ancak bundan 6 ay önce falan bi rüya gördüm rüyamda doğum yapmıştım erkek bi bebek getirdiler ve adını ne koyucaksın diye sordu hemşire bende bilmiyorum dedi sonra bana ya Yasin ya da Muhammet koy dedi birisi bende Yasin olsun o halde dedim unutma bu bebeğin adı Yasin diye üç kere tekrar ettirdiler rüyamda bende çok etkilenmiştim anlattığım kişiler bebeğin adıyla geleceğini ve mutlaka Yasin koymam gerektiğini söylediler iki hafta sonra cinsiyet belli olucak eğer erkek ise Yasin koyucam tabi yanına bir isim daha koymayı planlıyorum

Benim ismimde ruyaya gelmis annem bana hamileymis cinsiyetim beli degilmis babamin ruyasina bir nine gelmis senin kizin olacak ismini de (isim vermek istemiyorm) boyle koy demis oyle de koymuslar

Benimde rüyamda 2 kızım vardı. Büyük olanın ismi zeynep, küçük olanın Zehra idi. Hamileyim kızım olacağını öğrendim ama ismini farklı koyucam. Zeynep göbek adı olacak.

Kızıma hamileyken rüyamda kızımın kimliğini çıkarmaya gidiyordum. Nüfus memuru ‘ eveeet, ismi Şevval, yazıyorum tamam ‘ falan diyordu.
Ne yani elin memurunun seçtiği ismi mi koysaydım hiç ciddiye almadım

Annem de benim ismimi rüyasında görüp koymuş daha nişanlarmış o zaman :) fatih yusuftan güzel isim en azından anlam olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…