PKO çocuk olmasına engel değil, sadece süreci uzatıyor. Yani hiç olmaz diye birşey yok. Onu diyen doktoru değiştir istersen?
Rüyada görülen bebek/ hamilelik güzele, iyiye yorumlanır. Mutlu, bereketli, huzurlu bir haneye çıkar. Bekarlar evlenir, hastalar şifa bulur, evliler çocuk sahibi olur. Rüyayı, iyisiyle kötüsüyle kimseye anlatma.
Ben de rüyamda hamile olduğumu gördüm, 2 ay sonra gerçekleşti, her ikisinde de.
Kızlar merhaba. Bu gece rüyamda eşimin bana hamile olduğumu söylediğini gördüm. Eşime diyorum ki hayır değilim daha adetime 10 gün var diyorum. Yok test yapacaksın dedi ve test alıp geldi. Yaptım pozitif çıktı. Sonra o kadar sevirmiştim ki. Gelip buraya yazmıştım.bakın pko bi engel değildir kendiliğinden hamile kaldım diye. Sonra uyandım tabi. Ama arkadaşımın korunduğu halde rüyasında hamile kaldığını görüp test yaptığını ve pozitif çıktığını hatırladım. Onun da adetine 10 gün vardı. Ve şu an çocuğu var. Sizler arasında rüyasında hamile olduğunu görüp hamile kalan var mı aceba. Takmıyorum diyorum ama çok takıyorum sanırım pko yüzünden
Ben geçen cumartesi öğrendim hamile olduğumu ve rüyamda gördüm eşime test yapip veriyordum ben bakamam diyodum o da bana bakıp gülüyo ve hadi hastaneye gidelim diyodu ertesi gün test yaptım ve sonuç görseldedirrr
Ben geçen cumartesi öğrendim hamile olduğumu ve rüyamda gördüm eşime test yapip veriyordum ben bakamam diyodum o da bana bakıp gülüyo ve hadi hastaneye gidelim diyodu ertesi gün test yaptım ve sonuç görseldedirrr
Bende her ay bebeğim olduğunu görüyorum ama sonuç hep hüsran :) annemin kuzenlerimin rüyalarına bile girmiş bebeğin oluyordu diye ama 14 ay oldu hamile kalamadım, bende de pko var ilaca başladım artık. Çok istediğimiz için böyle oluyor bence rüyalara çok takılmamak lazım
Pardon diğer sayfaya geçmeden yazmıştım. Bende inofolic (combi değil ) kullanıyorum ikinci kutudayım bende de pko çıktı. İki düşüğüm var adetin başlangıcında on gün sonra yumurta oluşmuş mu diye baktı doktor oluşmamıştı. O zaman söyledi adet olduğunda ikinci yada üçüncü günü gel tedaviye başlayalım dedi ? Tam olarak Nasıl bir tedavi bilmiyorum?
Arkadaşım pko tedavisi gördü,doktoru tedavi süresince de bitince de senin hamile kalman çok zor. Denemeden 1 sene sonra gel sana tüp bebek deneyeceğim demiş. Arkadaşım tedavisi bitikten 2 ay sonra hamile kaldı.
Pardon diğer sayfaya geçmeden yazmıştım. Bende inofolic (combi değil ) kullanıyorum ikinci kutudayım bende de pko çıktı. İki düşüğüm var adetin başlangıcında on gün sonra yumurta oluşmuş mu diye baktı doktor oluşmamıştı. O zaman söyledi adet olduğunda ikinci yada üçüncü günü gel tedaviye başlayalım dedi ? Tam olarak Nasıl bir tedavi bilmiyorum?
Klomen verecektir muhtemelen yumurtaların gelişmesi için sonra takip edecektir ne kadar büyümüş yumurtalar diye, bende 2 gün sonra klomene başlayacağım henüz bilmiyorum. Prolaktin ve tsh hormonlarımın düşmesi için ilaç kullanıyorum yalnızca şuan
Klomen verecektir muhtemelen yumurtaların gelişmesi için sonra takip edecektir ne kadar büyümüş yumurtalar diye, bende 2 gün sonra klomene başlayacağım henüz bilmiyorum. Prolaktin ve tsh hormonlarımın düşmesi için ilaç kullanıyorum yalnızca şuan
Merhaba. Hanımlar kendinizi bu kadar yıpratmayın. Sizi çok iyi anlıyorum. Ben asla anne olamayacakmışım hissi çok kötü bunu çok iyi bilirim Çünkü ben de sizler gibi bir pkoluyum. Bende hep diyordum çocuğum olmaz. Çok şükür şimdi ikinciye hamileyim.bütün kontrollerinizi yaptırın.doktor kontrolünde folik asit kullanın. Pko için diyet yapın şeker hamur işlerini azaltın. Bol bol yürüyüş yapın. İnşallah en kısa zamanda hepiniz hamile kalırsınız.