Gebeliğe Hazırlık Rüyada gebe kaldığını görmek

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Öyle dediği an doktoru değiştirdim zaten. İnşallah hayırlısıyla olur. Normal yollardan tedaviye gerek kalmaz inşallah

Ben geçen cumartesi öğrendim hamile olduğumu ve rüyamda gördüm eşime test yapip veriyordum ben bakamam diyodum o da bana bakıp gülüyo ve hadi hastaneye gidelim diyodu ertesi gün test yaptım ve sonuç görseldedirrr

Eklentiler

• IMG-20191021-WA0000.jpeg
    79,3 KB · Görüntüleme: 33

Ayyy maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

İlaca başladım derken neye başladınız ?

Pko için inofolic combi, sonraki ay klomene başlayacağım. Onun haricinde prolaktin ve tshım yüksek çıktı bunları düşürmek için ilaçlar
Pardon diğer sayfaya geçmeden yazmıştım. Bende inofolic (combi değil ) kullanıyorum ikinci kutudayım bende de pko çıktı. İki düşüğüm var adetin başlangıcında on gün sonra yumurta oluşmuş mu diye baktı doktor oluşmamıştı. O zaman söyledi adet olduğunda ikinci yada üçüncü günü gel tedaviye başlayalım dedi ? Tam olarak Nasıl bir tedavi bilmiyorum?

Arkadaşım pko tedavisi gördü,doktoru tedavi süresince de bitince de senin hamile kalman çok zor. Denemeden 1 sene sonra gel sana tüp bebek deneyeceğim demiş. Arkadaşım tedavisi bitikten 2 ay sonra hamile kaldı.

ümitsizliğe kapılmayın

Klomen verecektir muhtemelen yumurtaların gelişmesi için sonra takip edecektir ne kadar büyümüş yumurtalar diye, bende 2 gün sonra klomene başlayacağım henüz bilmiyorum. Prolaktin ve tsh hormonlarımın düşmesi için ilaç kullanıyorum yalnızca şuan

Rabbim nasip eyler inşallah isteyen herkese. Teşekkür ederim

Merhaba. Hanımlar kendinizi bu kadar yıpratmayın. Sizi çok iyi anlıyorum. Ben asla anne olamayacakmışım hissi çok kötü bunu çok iyi bilirim Çünkü ben de sizler gibi bir pkoluyum. Bende hep diyordum çocuğum olmaz. Çok şükür şimdi ikinciye hamileyim.bütün kontrollerinizi yaptırın.doktor kontrolünde folik asit kullanın. Pko için diyet yapın şeker hamur işlerini azaltın. Bol bol yürüyüş yapın. İnşallah en kısa zamanda hepiniz hamile kalırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…