- 26 Temmuz 2009
- 123
- 1
- Konu Sahibi pembeprenses35
2gün önce rüyamda çorba büyük bi kazanda çorba yapıyordum yanımda da akrabalarımız varmıs ben çorbanın içinde yumak halinde kıl oldugunu farkettim ve kimseye çaktırmadan almaya calıstım ama alamadım. daha csonra corbayı kaselere koydum bi baktım masada kimse yok tek basıma yiyiyorum içinde yine kıllar var ama onları kenara cekerek yiyiyorum yanımda sadece annem oturuyor. daha sonra temiz yüzlü bir tane yaslı amca geldi yanında da 7-8 yaslarında sevimli bir torunu vardı onlar da corbanın tadına bakmak istedi ben uzakttım kendi tabağımı sonra bi baktım kız alıp gitmiş tabağı. çorbam nerde dedim yaslı adam o corbaının içinde torununun yüzüğü oldugunu ve kız yüzügü görünce cok mutlu olup tabakla birlikte alıp gittiğini söyledi böyle uyandm. dün gece de tekrar yüya gördüm bağlantılı olabilir diye onu da anlatmak istiyorum. bi süredir konustuğum hoslandıgım biri var en sonra biraz soguk konusmustum ve 4 gündür konusmuyoruz. neyse normalde uzun boylu ama rüyamda boyu benden biraz daha kısaydı elele yürüyorduk sözde ilişkimiz varmıs ve ben cok mutluyum sonra bi yüzük cıkardı ve kendisine taktı artık sözlüyüz dedi. bende cok mutlu oldum arkadaslarıma anlattım madem sözlüsünüz sana niye yüzük takmadı dediler bende belki parmagımın ölcüsünü bilmediğindendir falan dedim rüya işte daha sonra tam emin değilim ama bana da taktı sanırım cok iyi hatırlayamıorum ama böyle bi rüyaydı işte ben yorumlayamadım kızlar siz ne düsünüyorsunuz