rüyada bebek müjdesi almak

Allah şifa versin bende sonunu hiç böyle beklemiyordum. Peki geçmeyen şikayetleriniz neydi paylaşmak ister misiniz?

Rabbim seni evladına eşine bağışlasın. Her şerde bı hayır vardır. Hevesli hevesli okurken sonunu böyle beklememiştim. Erken teşhis hayat kurtarır, belki de tüm bu olanlar hamileliğe yorduğun hissiyatların erken teshis için yardımcı oldu sana. Rabbim büyük, dualarım seninle

Çok geçmiş olsun başını okurken çok heyecanlı okudum ama sonunun böyle bitmesine çok üzüldüm Allahım sizi evledınıza ve eşinize bağışlasın iyi olmanız temennisiyle

Merhaba. Yazınızı şimdi okudum. Nasılsınız? İyilestiniz mi?

Çok üzüldüm. Rabbim yardımcımız olsun

insallah ne deyim cok sikintili donemlerden geciyorum son 1 yildir sikintilarin getiridgi bi durum oldugunu dusunuyorum insallah en kisa zamanda hem ben hem benim gibiler rahatliga huzura kavusur
Fatmahuma sana sımsıkı sarılıyorum. Dualarım seninle. Allah’ ım eminim sana şifa verecektir. Uzaklardan sana dua edeceğim arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…