Encede bu sene erkek senesi canim bnmde cevremde coyu tanidigin oglu olacak gecen sene kizima hamileykende cogunluk kizdi :)Cok tesekkurler cnm , Allah sana da kucagina almayi nasip etsin insallah:) bu sene erkek senesi sanirim cevremde hamile arkadaslarimin hep oglu olacak
ben kızıma hamileyken, 10 küsür haftalarda, daha cinsiyetini öğrenmeye 2-3 hafta vardı.. rüyamda fikirlerine önem verdiğim yaşlı büyüğümü gördüm, kızının adını hayrülnisa koy dedi... ben afalladım, hayrülnisa ismi ancak rüyamda aklıma gelebilrdi :)))) sonra ben de onu kırmamak için nisa koysam olur mu dedim, hani en azından bi kısmını koyayım diye.. :)))) o da gülümsedi, rüya bitti.. sonra aradan haftalar geçti ve kızım olacağını öğrendim.. ve ikinci ismini nisa koydum.. dini isimleri sevmeyen bi insan olarak kızımın adının nisa olduğuna hala inanamamakla birlikte, iyiki de nisa koymuşum diyebiliyorum.. çünkü içim rahat.. eğer koymasaydım,kızım her rahatsızlanışında rüyamda gördüğüm adı koymadığım aklıma gelecekti, yılda bir rüya gören bi insan olarak, rüya olayı ben de tuttu :))
Aaa ayni benim ruyam ultrasonda surekli pipi goruyorum, bir ay daha bekliycem sanirim cinsiyeti ogrenmek icinİki kere rüyamda ultrasona giriyorum ikisinde de doktor pipisini gösterip erkek diyor doğru da çıktı rabbim nasip ederse oğlusum olucak
Hamile kaldığım ay rüya gördüm. evimizin kapısının önüne çakıl taşları dökmüşlerdi ve içinde yeşil şeffaf çok güzel taşlar vardı. Onları elime alıp eşime nasıl güzel değil mi diyordum. Bir de 7 haftalık hamileyken bir erkek bebek gördüm ve adını soruyordum kulağıma eğilip adını söyledi. Erkek bebek bekliyorum. Çok şükür Rabbime.Ya atkadaslar ben kiza erlege pek inanmiyorum ama mavi bicak altin horozbilezikler yesil erkege cikarmis gelinlik salatalik balik gibi seyler kiza cikiyomus ?? Böyle gören olupta cikan oldumu ?? Bende 10 haftalik hamileyim bi kizim var kalmadan önce kaldiktan sonra heep mavi yesil gördüm hepp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?