Doğuma Hazırlık rüyada bebeginnin cinsiyetini gören varmi kizlar yada tam tersi cikan?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Cok tesekkurler cnm , Allah sana da kucagina almayi nasip etsin insallah:) bu sene erkek senesi sanirim cevremde hamile arkadaslarimin hep oglu olacak
Encede bu sene erkek senesi canim bnmde cevremde coyu tanidigin oglu olacak gecen sene kizima hamileykende cogunluk kizdi :)

bende hem hamileliğimi görmüştüm hemde bebeğimin cinsiyetini şu an bir erkek bebek bekliyorum. hamilelik sanırım hisleri kuvvetlendiriyor :)

İki kere rüyamda ultrasona giriyorum ikisinde de doktor pipisini gösterip erkek diyor doğru da çıktı rabbim nasip ederse oğlusum olucak

ben evlendiğimden 2 ay sonra rüyamda kızımı emzirirken gördüm uyandım dedim ki benim kızım olcak nasıl sevgidir dedim rüyamda hisseddim yani o günden bu yana hep kız gördüm rüyamda ve hep kızım olacağını hisseddim şimdi 18 haftalığım doktor once kız dedı sonra erkek kesin değil ama ben kız hissediyorum eltimde hamile oda bekarken hep oğlan görmür evlenincede oğlan görmüs şimdi 7 aylık hamile oğlu olcak benimde inş sağlıklı hayırlı kızım olur kalpten istiyorum inş aylardır ayda bi kez farklı farklı kızımı görüyorum rüyamda

ben de hep kızım olacağını rüyamda duydum. bir gece rüyamda doktor kızınız olacak diyor ama 15 dk sonra kızım erkeğe dönüyor. nitekim 2. oğlum geliyor :)

ben kızıma hamileyken, 10 küsür haftalarda, daha cinsiyetini öğrenmeye 2-3 hafta vardı.. rüyamda fikirlerine önem verdiğim yaşlı büyüğümü gördüm, kızının adını hayrülnisa koy dedi... ben afalladım, hayrülnisa ismi ancak rüyamda aklıma gelebilrdi :)))) sonra ben de onu kırmamak için nisa koysam olur mu dedim, hani en azından bi kısmını koyayım diye.. :)))) o da gülümsedi, rüya bitti.. sonra aradan haftalar geçti ve kızım olacağını öğrendim.. ve ikinci ismini nisa koydum.. dini isimleri sevmeyen bi insan olarak kızımın adının nisa olduğuna hala inanamamakla birlikte, iyiki de nisa koymuşum diyebiliyorum.. çünkü içim rahat.. eğer koymasaydım,kızım her rahatsızlanışında rüyamda gördüğüm adı koymadığım aklıma gelecekti, yılda bir rüya gören bi insan olarak, rüya olayı ben de tuttu :))

benımde ismim nisa okurken gulumsedım :)

Garip ama ben tersini görüyorum.. Erkek görmüştüm kızım oldu.. Arkadaş da hamileydi rüyamda kızım olacak diyor dedim senin oğlun olacak oğlu oldu.. Yine birini daha gördüm yine tersi çıktı.. Ben de artık öyle yoruyorum..

Rüyamda ultrasonda bebekleri görüyorum ama bana olumsuz diyolar..çok üzülüyorum Allahım nolur tersi çıksın tüp bebekle transferim yapıldı beklemedeyim

Bende 2 aylık hamileyken rüyamda bebeğimin erkek olduğunu ve ismini gördüm ismiyle çağırıyodum. Ertesi gün kontrolüm vardı gittigimde bebeğin kalbinin durduğunu öğrendim. Inanmadim daha küçük oldugundandir duyulmamistir dedim kurtaji kabul etmeyip bekledim. Tam bir hafta sonra aşırı bi kanamayla düşük başladı hastanede kolaylaştırmak için suni sancı verdiler 6 saat doğum sancısı çektim ama kendisi düşmedi 6 saatten sonra uyusturmadan kurtajla aldılar. Kurtajdan sobra gördüm bebegimi erkekti. Çok net beliydi onu görünce daha kötü oldum. Bebegime mi yanayim çektiğim aciya mi bilemedim. Ha bide Bu kadar sıkıntının sebebi araştırma hastanesine gitmiş olmamız.

İlk kızımda hiç rüya falan görmedim :) ikinci kızımda kız çocugu vardı kucagımda sevdım rüyamda.üçüncü kızımda erkek bebek gördüm ve çevremde erkek bebek gormuşler ama tersi oldu :)

ilk hamileligimde kara gozlu bi kiz gordum ruyamda kizim oldu ikinciyi dusunurken ikiz bebek gordum ruyamda suanda ikizlerim olucak 19 haftadayiz biri erkek biri belli degil ....dunde mavi iri gozlu tatli bi bebek emziriyodum asik oldum resmen hep gozimun onune geliyo oglusum ....allahim lutfenn bu ruyamda ciksin

Hep kız bebek gördüm ama ikinci oğluma hamileyim. Muhtemelen kız bebek istediğim için rüyalarıma giriyordu.

Aslında insan cinsiyeti kafaya taktıkça da rüya görüyor galiba.

Ya atkadaslar ben kiza erlege pek inanmiyorum ama mavi bicak altin horozbilezikler yesil erkege cikarmis gelinlik salatalik balik gibi seyler kiza cikiyomus ?? Böyle gören olupta cikan oldumu ?? Bende 10 haftalik hamileyim bi kizim var kalmadan önce kaldiktan sonra heep mavi yesil gördüm hepp

Ben bebeğimi rüyamda gördüm yüzü benim ve kuzenimin yüzüne benziyodu. Cinsiyetini göremedim de mavi beyaz çizgili pijaması vardı kuzumun ama kızım olacakmış sürpriz yapmazsa.

Rüyamda kız bebek gördüm. Cinsiyetini Ogrenmeden bir gün önce de rüyamda dr kız bebek diyordu.ben de hep kız hissediyordum.16.haftada kız olduğunu öğrendik.

Ya atkadaslar ben kiza erlege pek inanmiyorum ama mavi bicak altin horozbilezikler yesil erkege cikarmis gelinlik salatalik balik gibi seyler kiza cikiyomus ?? Böyle gören olupta cikan oldumu ?? Bende 10 haftalik hamileyim bi kizim var kalmadan önce kaldiktan sonra heep mavi yesil gördüm hepp
Hamile kaldığım ay rüya gördüm. evimizin kapısının önüne çakıl taşları dökmüşlerdi ve içinde yeşil şeffaf çok güzel taşlar vardı. Onları elime alıp eşime nasıl güzel değil mi diyordum. Bir de 7 haftalık hamileyken bir erkek bebek gördüm ve adını soruyordum kulağıma eğilip adını söyledi. Erkek bebek bekliyorum. Çok şükür Rabbime.

Back
X