Doğuma Hazırlık rüyada bebeginnin cinsiyetini gören varmi kizlar yada tam tersi cikan?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Hamile kaldığım ay rüya gördüm. evimizin kapısının önüne çakıl taşları dökmüşlerdi ve içinde yeşil şeffaf çok güzel taşlar vardı. Onları elime alıp eşime nasıl güzel değil mi diyordum. Bir de 7 haftalık hamileyken bir erkek bebek gördüm ve adını soruyordum kulağıma eğilip adını söyledi. Erkek bebek bekliyorum. Çok şükür Rabbime.
Bencede yesil elbise yemeni biber erik fark etmez yesil erkege cikiyo benimde cevremde cok gördüm .. bende hamile kalmafan 1 ay önce hürrem yesili yemeni örttüm yesil horoz gördüm yesil erik esimde yesil gömlek kucaginda bebekte dagin tepesindeydi:) bir kizim var birde oglumuz olsa ne mutlu olurum :) 10 haftalik simdi bakalim kasimda belli olur inşallah. .

Bencede yesil elbise yemeni biber erik fark etmez yesil erkege cikiyo benimde cevremde cok gördüm .. bende hamile kalmafan 1 ay önce hürrem yesili yemeni örttüm yesil horoz gördüm yesil erik esimde yesil gömlek kucaginda bebekte dagin tepesindeydi:) bir kizim var birde oglumuz olsa ne mutlu olurum :) 10 haftalik simdi bakalim kasimda belli olur inşallah. .
Erkek erken gösterir canım biz 11+2'de öğrendik :)

Aaa canim ya gecen hafta kontrol vardi tam 10 haftalik dedi bi cikinti vardi bana erkek gibi geldi ... senin bebisin resmi varmi bi yolla bakayim belki benziyodur malum sizde erkende göstermis ☺

Aaa canim ya gecen hafta kontrol vardi tam 10 haftalik dedi bi cikinti vardi bana erkek gibi geldi ... senin bebisin resmi varmi bi yolla bakayim belki benziyodur malum sizde erkende göstermis ☺
Biz çıkıntı falan göremedik ama doktor görmüştü. Şimdi 22 haftalık olduk çok şükür. Cinsiyet öğrendiğimizdeki hali buydu canım.

Eklentiler

• 2016-08-01 12.54.15.webp
    2016-08-01 12.54.15.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 383
Bwlli canim nunu dil :) vok tesekkurler .. inşallah saga saglim kolayca bi avazda dogurur kavusursun bebisine :) hayirli evlat olsun insaölah saglikla büyüsün bebisin ... belli olunca yazarim buraya bende

Bwlli canim nunu dil :) vok tesekkurler .. inşallah saga saglim kolayca bi avazda dogurur kavusursun bebisine :) hayirli evlat olsun insaölah saglikla büyüsün bebisin ... belli olunca yazarim buraya bende
Allah razı olsun canım. Rabbim hepimize sağlıcakla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin. Haber et bekliyorum :)

kizlar ben 4,5 aylik hamileyim doktorum daha söylemedi cinsiyetini,ama ben rüyamda kiz bebek görüyorum,cogu kisi ne görürsen tam tersi cikar diyor, kimiside ne görürsen odur diyor,aranizda varmi acaba rüyasinda görüpte ayni yada tam tersi cikan..?
Valla ben bugün rüyamda doktorun %80 kızın olcak deyişiyle uyandım daha cinsiyeti belli değil bakalım rüyam gercek olcakmı 11 haftalık gebeyim suan hayırlısı sağlıklı olsunda :)

Back
X