Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma Hazırlıkrüyada bebeginnin cinsiyetini gören varmi kizlar yada tam tersi cikan?
kizlar ben 4,5 aylik hamileyim doktorum daha söylemedi cinsiyetini,ama ben rüyamda kiz bebek görüyorum,cogu kisi ne görürsen tam tersi cikar diyor, kimiside ne görürsen odur diyor,aranizda varmi acaba rüyasinda görüpte ayni yada tam tersi cikan..?
canım hamileliğimin özellikle ilk 5 ayı içerisinde sürekli erkek bebek doğurduğumu gördüm, hatta eşim kayınvalidem( ki kendisi kız torun istiyordu), en yakın arkadaşlarım bile rüyasında bebeğimi erkek görmüşler.Midemin hiç bulanmaması, karnımın sivri olması insanlara hala erkek bebek düşündürüyor. Ama 33 haftalık olduk ve dünya tatlısı bir kızım olacak inşallah ve ben kızımı çok seviyorum.
Anneler bebeğin cinsiyetini hisseder derler ama ben tamamen ters hissetmiştim...
cnm ben de 4 aylık hamileyim ve daha 11 haftalıkken bebeğimin cinsiyetini öğrendim hem de %95 olasılıkla oğlum olucak inş. Ben hamile olduğumu ilk öğrendiğimde bebeğim 7 haftalıktı biraz geç öğrendim belirtisi olmadığı için anlamadım normalde adet düzensizliği de olduğu için hiç şüphelenmedim. Rüyamda hep erkek bebek görüyordum ve sonuçta da öyle oldu ama ikiz erkek görüyordum Allah'tan tek gebelik var çalıştığım için ve ilk bebeğim olduğu için ikiz olsa zorlanırdım diye düşünüyorum. Gönlümden hep kız geçiyordu % 5 olasılık bile beni umutlandırmıştı ama olsun Allah sağlıklı sıhhatli bebekler versin hepimize senin gönlünden ne geçiyor? İlk çocuğun mu?
Ben de bebeğimin cinsiyetinin erkek olduğu belli olana kadar hep erkek görürdüm rüyalarımda.
Sadece silah,tüfek,asker,sünnet düğünü gördüğüm de olurdu.O rüyalarımı da hep erkek bebeğe yorarlardı çevremdekiler.
Sonuçta rüyalarımdakiler gibi çıktı ve bebeğim erkek :)
benimde ilk cocugum olacak insallah,cok yogun bi hissim yok tabiki ama söyle söyliym,%65 kiz %50 erkek hissi diyeyim yani cok fark yok kizlar arada tabiki allahtan hayirlisi,bakalim benim rüyam ne sekilde cikakacak acaba
alllah yavrularimiza uzun ömürler versin insallah,hisler ve rüyalar önemli insan bazen bunlara göre kendini yönlendiriyor,cinsiyet benim icin önemli degil tabiki ama icimdeki his ve rüyalarim bakalim bana nasil geri dönecek..
ben doğum yapalı 1ay oldu.ama ben hamileliğimin dördüncü ayında öğrendim cinsiyetini.bide rüyamda hep erkek çocuk gördüm ama kızım oldu.eğer ekşi yiyiyorsan kız olabilir.ama tabi bellide olmuyo.benim karnım çok sivriydi herkes erkek zannediyordu...hayırlısı olsun...
ya cinsiyet gercekten önemli degilde ama bisey almak istiyosun mesela bebek icin cinsiyetni bilmeyince alamiyosun neyse az kaldi 2 hafta sonra ögrenicem insallah
bende rüyamda erkek olduğunu gördüm hatta adını bile söylediler
benim bilmediğim bir isimdi sözlükten bile gösterdiler
sabah kalktığımda ilk işim sözlüğe bakmak oldu
veee şok bana gösterilen anlamla aynıydı :)
ama ben o ismi koymayacağım
rüyalar amellere göre değildir dediler
bu arada isim sencer'di....
ve oğluşum geliyor kısmetse
bende rıyamda hep erkek bebek goruyordum esım ise kız bebek görüyordu allah kısmet ederse bır oglum olcak ama bu ruyalara fazla takılmayın kımının tersı cıkıyor kımının dogrusu
Ben de hep erkek görüyordum rüyalarımda, çevremdekiler de erkek gördüler. karnımmın şekli vs. de hep erkeği işaret ediyordu. ama ultrasonda kız dendi. doğana kadar çevremde herkes bir sürpriz olabilir diye düşünüyordu. ama bir kızım oldu..
kızlar rüyamda her zaman erkek çocuğumun olduğunu görürdüm.içimdende hep kız geçerdi.aama doktor erkek dedii.:):):):)oğluşumuzu bekliyoruz hayırlısıyla..
bende ruyamda hamile kalmadan once erkek bebek gormustum;annemler dediler bak bu senin oglun (annem hayatta degil) hamile kaldiktan sonra yine ayni bebegi gordum ruyamda bakalim 11 nisanda randevumuz var buyuk bir ihtimalle cinsiyetini ogreniriz bakalim ruyam cikacakmi buraya yazarim hayirlisi..