Rüya Yorumları Rüyada Açık Zarf Aldığını Görmek

sumuzz

ToHtOrGiL :)
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2012
2.766
7
Konu basliginda yazdigim gibi sizce bu rüya nasil yorumlanir?

Kapalı bir zarf sırra; açık zarf görmek ise bazı sırların açıklanacağına; üzeri yazılı zarf görmek ise, sizi kıskanan kimselerin bulunduğuna işarettir. Bir başka rivayete göre de: Rüyada zarf görmek, maksada ulaşmaya, bazen de eşya konulan sandığa ve ilme işarettir.

Rüyada Zarf görmek. | Zarf | Rüya Tabirleri | Ruyada.com

Rüya tabirlerine cok inanmam ama ben kendimce : Bir haber alacagini ve bu haberin sana acik cek gibi sunulacagini düsünürdüm, güzel süpriz bir gelisme. Ya da acil bir olay olacagini düsünürdüm. Zarf acik ya hani hemen oku gibisinden...
Veya biri senden yardim isteyecek gibi de yorumlanabilir aslinda.

:)

Yorumun icin tesekkür ederim

Bende fazla inanmiyorum cok etkisinde kaldim,..bu zarfi aldim ve havalara uctum sevincimden :)) kendi kendime bagira bagira sevine sevine uyandim :))

O zaman bekledigin bir haber varsa buna ulasacaksindir belki :) Ya da dedigim gibi cok süpriz olumlu bir haber alacaksin!:)

Olumlu düsünelim olumlu olsun! :)

O zaman bekledigin bir haber varsa buna ulasacaksindir belki :) Ya da dedigim gibi cok süpriz olumlu bir haber alacaksin!:)

Olumlu düsünelim olumlu olsun! :)

evet olumlu bir haber olacak sanirim ... kendimi kaptirdim :) cok heyecanla bekliyorum ....

Hadi bakalim :) Eger cikarsa bana haber vermeyi ihmal etme :) Merak ettim ben de simdi

Haber veririm :)) Bir sürprizi bile beklemek insani ne kadar mutlu ediyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…