• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüya yorumundan anlayan varsa bakabilir mi??

GmzKy77

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2024
828
198
18
24
Merhaba.. Bikaç gün önce Bi rüya gördüm ve sormadan edemicem belki anlayan vardır.
Dedem bikaç sene önce rahmetli oldu. Mekanı cennet olsun..
Kendim evliyim Bi tane 5.5 aylık bebeğim var ve gurbetteyim.
Rüyamda babamın evindeyiz salonda, babaannem annem babam ve ben varız.
Dedem baya yaşlıydı, aynı şekilde gördüm yaşlıydı ama genç gibi dinamik Bi şekilde içeri giriyor, hepimizi tek tek öpüyor sarılıyor, beni de öpüp sarılıyor hatta rüyamda dedemin öldüğünü biliyorum ve baba sarılıp öperken korkuyorum ama kendine çekiyor beni yine sarılıyor. Sonra tekrar kapıdan çıkıyor ve çıktığı gibi yere yığılıyor.
Nedir bu rüyanın anlamı acaba?

Merhaba.. Bikaç gün önce Bi rüya gördüm ve sormadan edemicem belki anlayan vardır.
Dedem bikaç sene önce rahmetli oldu. Mekanı cennet olsun..
Kendim evliyim Bi tane 5.5 aylık bebeğim var ve gurbetteyim.
Rüyamda babamın evindeyiz salonda, babaannem annem babam ve ben varız.
Dedem baya yaşlıydı, aynı şekilde gördüm yaşlıydı ama genç gibi dinamik Bi şekilde içeri giriyor, hepimizi tek tek öpüyor sarılıyor, beni de öpüp sarılıyor hatta rüyamda dedemin öldüğünü biliyorum ve baba sarılıp öperken korkuyorum ama kendine çekiyor beni yine sarılıyor. Sonra tekrar kapıdan çıkıyor ve çıktığı gibi yere yığılıyor.
Nedir bu rüyanın anlamı acaba?
Rahmetli senden onun adına birşeyler vermeni istemiş canım durumu demekki iyi diğer trafta fakat birşey engel oluyor ona onun adına bir sadaka ver

Rahmetli senden onun adına birşeyler vermeni istemiş canım durumu demekki iyi diğer trafta fakat birşey engel oluyor ona onun adına bir sadaka ver
Durumum hiç iyi değil çocuğuma mamayı zor alıyorum nasıl bişey yapabilirim mesela? Küçük Bi çocuğa çikolata tarzı bişey alsam olmaz mı

Allah rahmet eylesin öncelikle
Deden dua bekliyor ben öyle yorumlarım :) 🙏🏼

Back