ruya yorumluyorum

Merhaba, gecmisten kaynaklanan aileden aldiginiz bir yonunuz var, "basarili olursam mutsuz olurum ya da guvende olmam", kime sorsaniz "ben neden basarili olmak istemeyeyim ki?" der , der fakat bu cok altduzeyede bir dusunce yani bilincalti o yuzden ruyalarda kendini gosteriyor, ornek vereyim calisan bir bayan belli bir yere kadar gelip hep belli bir yerden sonra ilerliyemiyorsa soyle bir dusunceye sahip olabilir "eger basarili olursam ailemi kaybederim" gibi bir bilincalti dusunceyle hep ilerliyememeyi secer, yani o farketmesede hayat onu bir yere kadar getirir ve sonuca baglayamaz, sizinde bu dusuncenizi temizlemeniz gerekiyor, " hayatta basarli olmayi seciyorum" gibi bir cumleyi sık sık soyleyin, biraz karisik oldu ama umarim anlatabilmisimdir

Merhaba, sizinle ortak yonlerimiz var, bende 2002 de buraya geldim ve o gun bu gundur turkiye;ye kesin donus hayaliyle yanip tutusuyorum, oradan ayrilmadan yasamak nasil bir duygudur acaba dusunurum hep, tatil bitecek kaygisi olmadan , gun saymadan yasamak... neyse insallah en hayirli zamanda doneriz ulkemize. Ruyaniza gelince bu donus isinize pek acik kapi gormuyor gibisiniz, biraz hayatinizi dondurmusunuz, ruyanizin size mesaji gununuzu iyi yasayin, mutlu olun, kendinizi tanrinin planina birakip hicbirsey dusunmeden sadece gunu yasarsaniz inanin olumlu seyler kapinizi calacaktir. hersey gonlunuzce olsun, sevgiyle kalin

Merhaba, hayatinizda sevgiye dair guzel degisimlerin olacagi ve sizin bunu guzellikle karsilayacaginiz bir mesaj iletilmis,ruyalarinizda hep kalp sembolu var bu aska duyduguzun ozlem, ihtiyac olabilir ikinci ruyanizda ise artik gecmise bakmamanizi, gun bu gun gecmisi birakin lutfen, o zaman aska, sevgiye duydugunuz ozlemde size gelecektir, sevgiler

Merhaba, yasaminizda sizi uzen, kendinizi guvende hissettirmeyen ve sizi birilerinin somurdugune inandiginiz inanclariniz var, bu aile icinde cok fazla sorumluluk alip ese ve cocuga karsi bile olusturdugunuz bilincalti dusuncesi olabilir, herseye kosturuyorum yetisemiyorum diyerek somuruldugunuzu hissediyor olabilirsiniz ya da disaridan kisilerde olabilir, bu sizi somuren olay ve kisileri sakin bir sekilde dusunup ne oldukalrini kesfetmeye calisin, daha sonra "hayatta sadece isteklerim dogrultusunda hareket ediyorum" gibi bir cumleyi sık sık soyleyin lutfen, sevgiler

Merhaba,ne guzel uyandiginizda ilk akla gelen kisi olmaka.s hayatiniza yaz gelmis ama siz neden hayatinizi dondurdunuz, neyi bekliyorsaniz herseyi planlamaktan vazgecip sadece gunu yasayin ve su an elinizdekileri gormeye calisin, hayatinizda sizi etkileyen korkutan buyukleriniz olabilir, onlarin endiselerini dinleyerek kendiniz olmaktan korkmayin lutfen, sevgiler

Merhaba, hayatinizda yeni baslamak uzere oldugunuz bir durum ya da nisan, soz, yeni biryle baslangic varsa kafanizda halaaa tam oturtamamissiniz, korkulariniz tedirginlikleriniz olabilir, sakin bir kafayla dusunun ve rahatlamaya calisin lutfen, su siralar kafaniz biraz karismis, sevgiler

Merhaba, ruyaniz cok guzel surekli degisim sembolleri var, gecmiste tohumlarini ektiginiz bir is, bir durum ani bir sekilde cok kisa bir surede sonuclanacak, degisimin tadini cikarin , sevgiyle kalin

benim rüyamıda yorumlarmısın rüyamda eski evimizde oturuyoruz misafirler gelmiş onları gönderiyoruz birde baktım eski sevgilim beni istemeye gelmiş ablasıyla beraber ama onun ablası yok gerçekte sonra hiç konuşmuyoruz çünkü ayrıldık ben devamlı onları geldi diye ortalığı toparlamaya çalışıyorum sonra aklımda kalan başka detay ben bulaşıkları yıkadım oda başımda dikiildi sonra benden su istedi oturunca daha sonrada uyanmışım rüyamı yorumlarmısın

Bende dün gece rüyamda on bir yada oniki aylık tombul çok sevimli bir ekek bebeği kucağıma otutturdum ve seviyorum ne ağırsın sen diyorum yürumlayabilirmisin teşekkür ederim.

merhaba canım eşimin rüyasını paylaşmak istiyorum
eşim rüyasında arsa almış tapusu elindeymiş bende yanındaymışım daha sonra emlakçıyla ev geziyormuşuz bi daireye giriyormusuz büyük bi salonu varmış sanırım 3 de odası varmış gezerken uyanmış
yorum için şimdiden teşekkür ederim
mübdelası olduk bu bölümün

En sonki rüya yorumunuz için de teşekkür ederim açıklayıcı anlatmışınız.Dünkü rüyam şöyle:eskiden platonik olarak takıldığım birini rüyamda görüyorum karşılıklı konuşuyorduk yanında da biri var ben size birşeyler getireyim dedim gittim çay koyarken yanına da bişeyler hazırlıyordum fakat geldiğimde onlar gitti galiba orasını pek hatırlayamıyorum ama bi kaç tane sayfaya birer satırlık bana güzel sözler yazmış ve bu sayfaları ara ara bi yerlere bırakmış sonra bende bunları okuyup seviniyorum şimdi 2. rüyam:koyu mavi bir arabamızın olduğunu bi yere gitmek için arabayı kullanacağımı görüyorum ve annemde bazı yerleri gösteriyor bana şunu böyle yap şunu şöyle diye yorumlarınız için şimdiden teşkkürler sizi de yoruyoruz ama merak etmeden de duramıyoruz:)

benim bi tane daha rüyam var gerçe ben çok rüya görüyorum ama hepsini hatırlayamıyorum gördüğüm bi rüyanın hatırladığım kısa bi kesitini anlatmak istiyorum benim bir kaktüsüm var ve çok küçük saksıya yukardan bakılınca nokta kadar duruo o derce küçük yani ama rüyamda onun 5-6cm civarı olduğunu görüyorum ondan büyük olan kaktüsten bile kocaman olmuş yada ona yakın olmuş bunu da açıklar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
bende beni asacaklarını görüyorum ama hiç korkuyorum sadece anneme onu çok sevdiğimi söyleyin diyorum ard arda..

..teşekkürler =)

nesrin hanım merhabalar,
rüyam biraz parça parçaydı
patronum ve bi arkadaşımla fabrika gibi bi yere giyecek yardımında bulunmaya gidiyoruz. bodrum katta onları veriyoruz. merdivenle bi kat yukarı çıkıyoruz, ordan bi kadın bizi asansöre bindiriyor yardımcı oluyor 7. kata çıkıyoruz.
sonra arkadaşım ve ben iş arkadaşlarımıza hdiye alıyoruz. iki tane beyaz çorap ve bir tane ten rengi dantelli yatak örtüsü, iki tane kocaman torbaya koyuyor satıcı
sonra eski sözlüm bi sınava girmiş, makale gibi bişey yazmaları isteniyor. bana bir mektup yazıyor, mektupta benim küçük yaşta psikolojik sorunlarım oldu yazıyor ve Kuran-ı Kerim'den ayetler alıntı yapıyor (din bilgisi pek yoktu ama) (mektubun amacı beni bu sorunlarımla kabul edebilecek misin gibi birşeydi sanki)
bir de annem ve ablamı banyoda abdest alırken gördüm
ama bu rüyarımı hep uyanıp tekrar uyuynca gördüm bağlantılı dğil yani
çok teşekkürler

çok teşekkür ederim canıma.s.

Merhabalar bana korkunç gelen rüyalarımı anlatmak istiyorum size.dün bi çok rüya gördüm aklıma kalanları anlatacağım.Birincisi eşim le ben tatildeyiz ve denize giriyoruz suya atlıyoruz su çamurlu çok iğrenç çıkalım diyorum ve o pis sudan çıkıyoruz....
İkinciside bir grup arkadaş düşmanlarımız varmış onlardan kaçıyoruz bodrum gibi bir yere sığınıyoruz ve planlar yapıyoruz yalnız ben bu arkadaşları tanımıyorum.Sesler duyuyoruz ve bizi basıyorlar her birimiz bi tarafa kaçıyoruz beni buluyor ve göz göze bakıyoruz ben başımı dizlerimin arasına alıp ne yapacak diye bekliyorum ve beni silahla kafamdan vuruyor...Yere yığılıp öldüğümü görüyorum ...sonra uyandım hatta saat çaldı duyuyorum ama bakalım kalkabilecekmiyim yoksa gerçekten öldümmü diye geçiriyorum içimden neyseki kalkabildim :)

Son düzenleme:
oradan ayrilmadan yasamak nasil bir duygudur acaba dusunurum hep, tatil bitecek kaygisi olmadan , gun saymadan yasamak... neyse insallah en hayirli zamanda doneriz ulkemize.

bu sozlere katilmamak mumkunmua.s.tekrardan cok cok tesekkur ederim,evet cok dogru soyluyosun canim,birseyin olacagi varsa aten hayat onu onumuze cikarir,kaygilanmaya gerek yok,,,,dedigin gibi iyisallah(tum kalbimle)birgun gercek yuvamiza doneriz,ve hep mutlu oluruz,sevgilerimle canima.s.

ayy süper bişey yaa rüya yorumları bnde geçen ayrıldğım erkek arkadaşımı gördüm elimde bi erkek bebek war sözde ikimizn çocuğu ve ona eşya almaya gidiyorz biberon ve emzik alıyoruz ne anlama gelio hiç bilmiyorum ama yorumlarını bkliyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…