ruya yorumluyorum

mrb nesrinn hanımm:):)
benn bi rüyamdan bahsetmek istiyorumm yorumlarsan çokkk sevinirimm..
benimm şimdii evlilikk düşüncemm var ve biri varr geçen günn yatarkenn dua ettim allahım hayırlısıysa olsun ahyırlı değilse olmasın diyee..
sonra ben rüyamda ..
ona dedimkii benimle ciddimiisn dedim hani evlilik hakkında oda seni beyaz gelinlikler içinde görmek istiyorum dediiii::)
sadece bukadar ama detayy yok maleseff...
yorumlarsan çok çok sevnirim tşkler şimdidenn:)

merhaba a.s.

rüyamda göğsümde bir problem varmış annem beni bir polikli,nikmi eczane mi öyle biir yere götürüyor
daha kapıdan girmeden arkadan südyenimi acıyor bende anne neden actım görcekler diyorum
annemde kızım göğüse bakmaları lazım diyor
içeri giriyoruz kadan göğüslerime bakıyor içeri gec diyor göğüslerim ortada :)
içerde artık bi filim mi çekilcek öyle birsey
içerde 4 kadar bayan var onlarında göğüsleri ortada
orda sıada bekliyorum kızlarla sohper ediyoruz sonra birden kendimi
sahil kenarında yeşillik bir alanda buluyorum oturuyorum orta

daha geriside varmı ama unuttum benneyaptımki

şiimdiden tesekkür ederimŞeniz

Canım bu gece de rüyamda bizim eski eve gidiyorum dış kapı açık abime kızmaya başlıyorum niye böyle bıraktın diye.O da bana:Biz cennetteyiz diyor,ben de farkında değilim,çok seviniyorum ne mutlu bana öldüm cennete geldim diye.Yani ölmüşüz bilmiyorum,cennetteymişiz.Ama normal hayattı,ev her şey normaldi.Sonra bahçeyle uğraşıyorum.

Bir de bu rüyadan yaklaşık on yıl önce falan,aynı evde aynı yerde abimin çocukluğunu görmüştüm,kucağıma alıyorum,bizim evin dış kapıyı çalıyorum açan yok,çok sinirlenmiştim,sonra arkamdan bir ses bana ,şimdi içeri girmek için can atıyorsun ama gün gelecek umurunda olmayacak demişti.Ya şimdi dön huzura er ya da içeri gir sonsuza dek azap çek dedi,ben de geri dönüp siyah bir silüetin içinden geçmiştim,sonra ruhumun bedenimden çıktığını hissettim,yataktayım ve kendi kendime allah ölüyorum sabah annemler niye öldü bu kız diye düşünecekler diyorum.Sonra uyandım.Ama ruhum gerçekten çıkıyor gibiydi.Bu iki rüya çok bağlantılı geldi bana.Yorumlarsanız çok çok sevinirim..

merhaba nesrin hanım
rüyam şöyle
ailemle başka bi şehre gitmişiz eski sözlüm de var.
oradaki akrabalar bir helikopter ve bir minibüs ayarlamışlar bunlarla bi yere gideceğiz. ben helikoptere biniyorum. helikopteri teyzem kullanıyor ablam annem ve bikaç kişi daha var helikopterde. benim yanım boş sözlüme sen de gel diyorum yok diyor ben minibüse bineceğim. sonra biz helikopterle gidiyoruz, inince koşmaya başlıoyruz ben koşarken bi kız görüyorum onun da kanatları var uçuyor ama kız sakat. bi akrabanın evine girerken sular akıyo ıslanıyoruz.
teşekkür ederim

bugün cok garip bir rüya gördüm. güya erkek arkadasimi terketmisim. ve yeniden evlenmisim. evlendigim insani tanimyiorum. bir süre sonra oglumuz bile olmus. ama benim aklimda hep eski erkek arkadasim varmis...simdi artik cocugum da var onunla bagimi iyce koparttim istesemde dönemem ona artik nasil unutacagim ben onu diyorum....onu düsündükcede cok üzülüorum. cok sükür ayrilmadik onunla gercek hayatta ama pek iyi bir rüyaya da benzemior bu aceba iliskimizmi tehlikede yada baska birseymi, yorum ne aceba...bu rüa beni iyip bitirdi bugün resmen ve düsündükcede üzülüyorum yha

Merhaba, bir konuda bosu bosuna olumsuz duygu ve dusuncelere kapilmissiniz ve kendinizi biraz yormususnuz, herseyi akisina birakin, bu olumsuzluk eger bir kisiyle ilgiliyse o kisi sizin dusundugunuz kadar bunu dusunmuyor, ruyaniz size rahatlamanizi ve herseyi oluruna birakmanizi soyluyor, sevgiler

Merhaba, ruyaniza girmesinin sebebi o kisinin ismiyle de alakali olabilir, tekrar ruyanizi bu ismi ekleyerek yazarsaniz sevinirim, sevgiler

Merhaba, ruyanizi yorumlamak inanin hic zor olmadi, kendinizde yazmissiniz sorunlarim var diye, lutfen bu sorunlarinin hepsini tamamen temizlemeden lutfen yeni bir adim atmayin, kafanizda tek bir soru isareti bile kalmamali, eger bazi sorunlarla evlilge giderseniz kendi kendinizi mutsuz etmis olursunuz, icinize sinmeyen birseyler var bunlari cozebilecekseniz cozun, sevgiler

slm canım rüya görmem veya gördüğümü çok hatırlayamam ama görenlerin ve senın yorumlarını okuyorum:)

Merhaba, yasaminizda bu kisyle yollarinizi ayirmissiniz ama o kisiyle ilgili aklinizda kalan birseyler var, ruyaniza bilincaltiniz yansimis, birbirinizden haber bekliyor olabilirsiniz, hislerinizi kullanarak ve sizi mutlu edecek sonuclari dusunerek hareket etmenizi tavsiye ederim, sevgiler

slm canım rüya görmem veya gördüğümü çok hatırlayamam ama görenlerin ve senın yorumlarını okuyorum:)

ilginiz icin tesekkurler, ruya gormuyorum diye birsey yok herkes mutlaka ruya gorur, yalnizca hatirlamamayi seceriz, bu da genelde gecmiste olumsuz diye dusundugumuz bir ruyanin gerceklestigini dusunmemizden kaynaklanir ve bunlar tamamen bilincaltidir. size oneride bulunabilirim en az 21 gun " ruyalarimi hatirlamayi seciyorum" diyerek bunu hissederek soyleyerek ruyalarinizi hatirlamaya basliyabilirsiniz, ve hatirladiginiz ruyalari yazmanizi tavsiye edrim cok faydasi oluyor, sevgiler

Merhaba, yasaminizda sevgilinize siz desteksiniz, boyle birsey varsa bile ruyaniz size rahat olmanizi soyluyor, bunu gundeme getirerek dikkatleri o tarafa cekmeyin, zaten otobusten birlikte inmissiniz yani size siz istemedikten sonra dis etkenler zarar veremez, ruyanizin mesaji bunun tedirginligini yasayip hem kendinizi hemde karsi tarafi rahatsiz etmeyin, sevgiler

mrb. ben de rüyamda bir sürü balik gördüm. büyüklü kücüklü. hepside evimize saldiriyolardi. cok bogustum onlarla. bir tanesi de elimi isirdi, o aciyla uyanmisim

Merhaba, yasaminizda firsatlar, bolluk sizden yana ama siz bunlardan farkinda olmadan kacmayi secmissiniz, her sabah uyandiginizda tum sansimi ve bereketi kucakliyorum diyebilirsiniz, bu size iyi gelecektir, sevgiler

Merhaba, ruyanizda hangi kolunuz yani yon cok onemli, lutfen tekrar ruyanizla birlikte hangi kolunuz acikca yazarsaniz ruyanin yorumu daha saglikli olacaktir, sevgiler

Merhaba.Rüyayı ben görmedim ama bir arkadaşım beni rüyasında görmüş ben beyazlar içinde giyinmiş hacca gidiyormuşum hayırlar olsun inşallah ama sence nedir ?

Merhaba, yasaminizda yapmak istediginiz seylerden bir sekilde engel var sanip yapamam deyip geri cekilmeyin, yasam yolunda ne yapmak istiyorsaniz, icinizden ne geliyorsa bunu yapacak cesaret buldugunuz takdirde hersey sizin hayriniza olacaktir, sevgiler

merhaba canım ben hep birilerinden kaçıyorum uzun süredir rüyamda yorumlarsan sevinirim :)))

Merhaba, ruyaniz aslinda cok guzel, yilan sizin icinizdeki gucu simgeliyor icinizde ne yapmak istiyorsaniz o gucu kendinizde bulmaniz yeterli, fakat erkek kardesiniz ya sizin onunuze gecmis ya da bir sekilde gucunzu kapatmis, hergun hissederek "gucumu kabul ediyorum" diyin lutfen, bu size iyi gelecektir

Geçen akşam rüyamdaa boyu uzunca 2-3 metre gibi vardı boyuu . Mavi bir kefene sarılmış bir şehit gördüm.Bu rüya çok etkiledi benii hayır olsun inşallahh:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…