Selam canım rüyada kayık içinde kürek çekiyorum ama deniz üstündemi yim anlamaya çalışıyorum anlayamıyorum.
Bir de eşime para bırakmıştım,rüyamda yarısını bana bozukluklar halinde kapının dışına bırakmış tam onları alırken ,görümcem(konuşmuyorum) aşağı iniyor ve ben onu itrkliyorum terbiyesiz sen ne biçim birisin diye,o da hiç bir şey yokmuş gibi gülüyor konuşmaya çalışıyor.
Yorumlayabilirsen çok sevinirim,öptüm canım.
canım akşam rüyamda bizim bi akrabamızın oğlu var askerde şimdi çoçukken en iyi arkadaşımdı büyüyünce uzaklaştık ama akrabayız yani rüyamda onu gördüm bana alyans getiriyo parmağıma takıyor sözleniyomuyuz sözlenmiyomuyuz anlamadım orasını sanki bak yüzüğü taktım ama sözlenmedik ona göre mi diyorum ne diyorum hatırlamıyorum ama nerden girdi şimdi rüyama bu ya ay içim sıkıldı ya hayırdır inş.sadece bi alyanstı ve altındı sanırım yorumlarsan sevinirim
Selamlar,
Bu başlığı görünce heycanlandım birden a.s
Ben nişanlıyım hazıranın sonunda düğünüm var ve tabı nısanlımla ılgılı sorunlarımda var.Rüyamda iki kez boyu kısa sevmedıgım hiç isteedıgım bı modelde gelınlık gıydıgımı gordum ama yanımda damat olarak kım vardı fılan hiç bilmıyorum bırınde yanımdakının kım oldugunu sezemedim ıkıncısındede salona geldık damat tarafını beklıyorduk gelmelerı ıcın.cok basıt kabarık olmayan kötü bı makyajım vardı,ıcımden ben gelınım herkesın gozunun bende olması gerek ama su halıme bak dıyordum annemın kolunda yürüken,elımden gelse gıdıp başka gelınlık alıcakmışım hemen...
Uzun oldu ama yorumlarınıza ihtiyacım var. :Saruboceq:
Selam...
Sevgilimle ayrildik biz..
Ruyamda geliyo iste bi yere gidecekmisim arabayla birakiyim diyo bana..
Ben ustumu degistirmek icin eve gidiyorum o da geliyo...
Abimgil gorur filan diyorum ama nasil olsa ciddiyiz diyo..
Beklerken telefonla konusuyo..
Surekli teli caliyo..
Diyorum iste kim ariyo kimle konustun filan diye bisey demiyo gulumsuyo...
Abimgil geliyo eve...
Gulumseyerek iyi davraniyo abimgile ''abi nasilsin'' filan diyo..
Abimgilinde surati asik oluyo iyiyiz diyip geciyolar...
Ben ve abimgil istemiyo gibiyiz onu..
Ama o israrla iyi davraniyo, yanimizda olmaya calisiyo gibiydi sanki...
Biraz sacma, belki anlami filan yoktur ama yinede yaziyim dedim..
Belki biseye isarettir...
slm canım rüya görmem veya gördüğümü çok hatırlayamam ama görenlerin ve senın yorumlarını okuyorum:)
ruyamda bir arkadasimin erkek arkadasimdan aslinda hoslandigini anliyorum bazi davranislarindan
yani ruya soyle aslinda ben sevgilimle otobuste yolculuk ediyorum boyle fren yaparken falan bana tutunmasini sagliyorum.. boyle yine fren yapinca o kiz bana tutun istersen diyo sevgilime ben de gerek yok bana tutunuyor zaten deyip sevgilimle ilerliyorum sonra da otobusten indik.. uyaninca olabilir mi ki dedim daha sonra gercekte de inceledigimde bir ilgisi oldugunu farkettim..
sence ruyam br uyari miydi yoksa bilincalti miydi?
mrb. ben de rüyamda bir sürü balik gördüm. büyüklü kücüklü. hepside evimize saldiriyolardi. cok bogustum onlarla. bir tanesi de elimi isirdi, o aciyla uyanmisim
merhaba.bende rüyalara meraklı biri olarak,rüyamı yorumlamanı rica ediyorum.kendim omuzdan doğru kolumu kesmişim ama kan filan yok,acı da duymuyorum.önceden kesilmiş gibi.kolumu elimde tutuyorum,tekrar yerine takmak istiyorum,olmayınca da korkup annemi çağırıyorum.gece sıkıntılı yattığımı da belirteyim.şimdiden eşekkürler.sevgiyle kal.
bugün rüyamda ablam eniştem yine bizim arkadaşlar kalabalık bir yere gidiyoruz.düğünmü tam olarak hatırlamıyorum ama açık alanda.sonra bir nehir kenarına gidiyoruz ne güzel çimler var bir de at var.ben ata biniyorum fakat korkuyorum.sonra annemle oturuyoruz ama gerisini tam olarak hatırlamıyorum.
yorumlarsanız sevinirim.şimdiden teşekkürler.
merhabalar,az önce görduun bı ruya beni çok etkiledi...
gündüz uykusu oldugunu belıtmek ıstıyorum...
ruyamda mutfagın lavabosundan çok buyuk kocaman bır yılan çıktı...kıvrılaak çıkıyordu.. içerdede ıne buyuk bır yılan gardrobumun aldında kıvrıldı.. basta gıderler dıye önemsemedım.. lavabonun çindeki ayy aklıma geldıkce tırsıyorum.. erkek kardeşm evdeydi. onla birisi daha yılanları ldurduler.. ben ölduruldıklerını grmedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?