merhaba bende rüyamı anlatmak istiyorum
ben rüyamda kuyumcuya giriyorum tarbzon hasırı bilezik alıcam ama bir türlü begenemiyorum derken bana yardımcı olmaya başlıyo kuyumcu elime bir tane altın saat veriyo bu nasıl diye begeniyorum o anda içeri bi başkası giriyo ve ondada saat var bak bunu modeli nasıl diyo ben elime alıp bakarken saatin sahibi elimden hızlıca çekip alıyo ama ben hala bir model begenemedim yerlerde falan bilezikler var sanki seyyar saıcı gibi neyse o anda ailemden bi kaç kişi giriyo içeri ve ben onlardan habersiz almak istedigim için almadan çıkıyoru ama aklım hep bileziklerde sonra abimi bizim memlekette görüyorum abimin 5 yaşında oglu var onun iki kulagındada küpe var abi bu küpe neyin nesi ilerde çocugun bilinç altına yerleşir kız gibi hisseder kendini çıkaralım diyorum abim bende kızıyorum ama annesi takıyo onlar erkek kardeşlerinede küçükken elbise girdiriyolarmış diyo ve ben uyanıyorum
şimdiden tşk ediyorum
merhaba rüyamda eşimin yeni ayakkabı aldığını görüyorum bot gibi biraz uzun. ayağına giymiş yenimi aldın diyorum evet diyor. çok güzelmiş diyorum. sonra aynı ayakkabyı evimin kapısının önünde görüyorum.yanında yeni bir tane daha var. 2 tane mi aldın diyorum evet diyor. şimdiden teşekkür ederim.
merhaba ben sana dünakşam gördüğüm rüyayı anlatmak istiyorum...
ben görümcem ve eşim yürüyoruz nefis yemek yapan biyer görüyoruz yersofraları var lokantada...orda yemek yiyelim diye görümcem tutturuyor yemekte kuşbaşı et yemeği üzeri yoğurtlu...yer sofrasında bu yemeği yiyoruz ekmek bana bana ..ama baya lezizdiii.sonra eve gidiyoruz bizim aparttman bi yokuş tepesindeymiş ve deli gibi kar yağmışşş..ama nasıl kar nasıl kar....eve zor gidiyoruz.millet kayıyor oyun oynuyor.arabalar bile yolda gidemiyor gitse kayar derecede çok karlıtdı..sonra görümcem meğer peruk takmış.normalde kapalıdır..öyle saçlı görünce naptın abla falan diyorum oda peruk falan diyor gösteriyor..
rüyam bukadar...teşekkürler
merhaba bende rüyamda, bana kuran-ı kerim okumayı öğretmeye çalışan bir kadın vardı.. Bilmiyorum falan derken elime alıp okumaya başladım.. Kuran okumayı öğrenme çabamda yoktu yani..Hayırdır İnşallah :) yorumlarsanız sevinirim
izin verirsen nesrincim demek istiyorum...
nesrincim yine bu rüyalardan görüyorum:çok üzgünüm: cok takmıyorum kafama oysaki:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
rüya;
kocaman bir amfiye girmişim. aksam oldugunu görüyorum pencerelerden dısarısı karanlık ve amfinin ısıkları acılmıs.. fakat amfide oturacaklar tahta sıralardan yapılmıs... cok uzun bir amfi.. giriyorum ve arka sıralara dogru ilerliyorum.. arkamdan bu kız geliyor.. beyaz tishirt kot yelek kot pantolon giymiş ve cantası var omzunda.. bana yaklasıyo arkamdan takip ediyo beni.. adımlarını arkamda hissediyorum.. sonra birden dönüp bakıyorum ona.. bana bakmıyo gibi yapıyo.. sonra devam ediyorum arka sıralara ilerlemeye tekrar geliyo arkamdan bu sefer dönüp gögsünün üstünden kaburgalarına dogru o boşluguna vuruyorum kızın.. acı cektigini anlıyorum ama hiç ses etmiyor.. sonra ben arkadasımın kalktıgı yere oturuyorum.. yüksek bir sıraymıs.. etrafıma bakıyorum kim var kim yok diye. onu görüyorum oda alcak sıralardan birine oturmus arkadasıyla konusuyo.. o anda içimden " neden beni görebilecegi bir yere oturmadıki ben onu rahatca görebiliyorum" diyorum.. bukadar..
slm arkadaşlar nesrin77 benim rüyamı da yorumlarmısın lütfen 2 gecedir rüyamda altın görüyorum ilkinde 12 tane çeyrek altın gördüm dün gecede büyük büyük beşi biyerdeler neki bu ya
nesrincim bu rüyada bu geceki rüyam ,ben biraz fazla yazdım ama ne yapayım,görüyorum işte.
rüyam ;
ben bir şehirdeyim neresi olduğunu bilmiyorum,hava kapalı gibi,şehir birden patlamalarla alevler içerisinde kaldı,ama nasıla alevler anlatamam.bir nevi kıyamet diyorum,7 yaşındaki kızımda şehrin içinde kaldı diyorum,kendi kendime bağırıp,dövünüyorum.bir tek yerde alev yok oraya doğru kaçıyorum,o taraftaki yol çamurlu,bir kaç tır var ,ve ben o yöne doğru gidiyorum.(ben kötü rüya diye sadaka verdim,ve ciddi olarak korktum)
teşekkürlera.s.
Merhaba, su siralar olumsuz dusundugunuz bir durum, konu varmis ve siz onu yenmeyi, hapsetmeyi basarmissiniz ve bu size kendinizden daha emin olmanizi saglayacak, yasaminizda kendinizi bazen yanlis, icinizden geldigi gibi degilde cevrenin etkisiyle ifade ediyor olabilirsiniz, ruyaniz bundan vazgecip icinizde sizi ne mutlu ediyorsa bunu acikca soylemenizi istiyor, sevgiler
Merhaba, hayatinizda bir konuda, durumda ilerleme soz konusu hatta bu is olduktan sonra karsiniza yeni bir firsati daha cikaracak, sevgiler
canım kayınvalidem rüyasında beni gelinlikle görmüş çok güzeldin bembeyaz parıltılı bi gelinligim varmış ve başımdada taç varmış pırıl pırıl parlıyomuşum.kabarıkmış gelinligim.cbını bekliyorum canım.bebek istedigimiz için tam rüyayı anlatımadı kayınvalidem ama sadece rüyada gelinlik giymek hamilelikmiş dedi bende seni öle gördüm aam rüyanın çok güzel oldugunu söledi başka bişi anlatmadı.canım cvbını bekliyorum.
bende bugün rüyamda görümcemi gördüm önce şunu söliyeyim 3 tane çocugu var.rüyama gelince görümcem rüyamda doguma gittigini gördüm 4. çocuk için.kayınvaldem çok seviniyo yeni bi torun daha geliyo die herkes çok sevinçli eşimin teyzeleri falanda bizde sonra birden kendi annemle babamı görüyorum sözde annem ölmüş babam başka biriyle evlenmiş üvey anne bana eziyet ediyo babamı görmeye gitmemi istemiyo sofrada yemek yiyiyolar ama beni sofraya otutturmuyo üveyanne.onun kızları falanda var ben buzdolabından bişiler almak istiyorum ama kızları beni itiyo bagırıyo bana.sonra gene görümcemin evdeyiz görümcem dogurdugu haberi geliyo herkes bi sevinçle birbirine sarılıyo be kimle sarılmak istesem benimle sarılmıyo beni atlayıp başka biriyle sarılıyo sonra ben aglamaya başlıyorum ama nasıl aglamak salya sümük.o anda camdan bakarken bi tabutgeçiyo insanların omuzunda yeşil bi örtüsü var kim die sormak için canı açıyom ama bakıyom çok uzaklaşmışlar seslenemiyom ama hep ağlıyorum rüyamda.kalktıgımdada hıçkırıyodum ama gözyaşı yoktu güzümde sadece aglar gibi hıçkırıyodum.
günaydın nesrin ben bu akşam üç tane rüya gördüm en sonuncusundan başlayım rüyamda bizim ev camları yamuk sallnıyormuş bende babama yapan adamı ara düzelsin diyorum sonra evde sallanıyor evi düzelmek için annm direktle ittiriyor sonra ev yana yatıyor ben anneme kızıyorum sonra ne alakaysa evin yıkıntıların arasında panda yavrusu gördüm sevmeye çalıştım elim değdi uyanmışım
bir ikinci rüyamda dayılardan eve gidiyoruz ben gitmiyorum teyzeme bıraktıyorumkendimi sonra teyzeme arkadaşım geliyor sonrada bir kadın teyzem daha önce biriyle tanıştırmış bir çocukla yani öyle düşünüyorum o çocuğun annesini çağırıyor benim sinirler tavan yaptı öbür odaya geçtim kadın geldi ben olmaz dedim ama nedense üzüldüm galiba öyle dediğime sonra kadın üzüldü kadın annenler nasıl dedi ben bişiy demedim gitti yanımdan sonra ben bir kızgınla eve gittim gene uyanmışım
bir üçüncüsü kısa annemlerle bir yerden eve gitcez kestirme olsun diye ormanın içinden gittik o gittiğimiz yer tanıdıktı eve gittiğimiz adam bizim balkonda dikiliyordu eve nasıl girdi diye merak ettik sonra birzde eve girecektik uyanmışım yani uykusuz bir akşamdı yorumlarsan çok sevinirim
nesrin hanım,
eski sözlümle mi yni bir başlangıç demek istediniz acaba?
cevabınız için çok teşekkürler
mrb nesriin bende ruyamda yavru bir muhabbet kuşu gördüm hiç yanımdan ayrılmıyor elimle besledim yaımda ayrılmıyordu onu ve kafesine koymaya çalıştım ama girmiyordu o kadar şirindiki ne demmeki bu kuş göremek....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?