ruya yorumluyorum

nesrincim bu rüyada bu geceki rüyam ,ben biraz fazla yazdım ama ne yapayım,görüyorum işte.

rüyam ;

ben bir şehirdeyim neresi olduğunu bilmiyorum,hava kapalı gibi,şehir birden patlamalarla alevler içerisinde kaldı,ama nasıla alevler anlatamam.bir nevi kıyamet diyorum,7 yaşındaki kızımda şehrin içinde kaldı diyorum,kendi kendime bağırıp,dövünüyorum.bir tek yerde alev yok oraya doğru kaçıyorum,o taraftaki yol çamurlu,bir kaç tır var ,ve ben o yöne doğru gidiyorum.(ben kötü rüya diye sadaka verdim,ve ciddi olarak korktum)

teşekkürlera.s.

Merhaba, kendinizde var oldugunu dusundugunuz olumsuz bir dusunceden kurtulmaya calisiyorsunuz, bu dusunceyi gercek yasamda fark edin ya da bilincalti farketmeyin ama bu sizi rahatsiz etmis, temizlenmesi cok guzel bu dusunceden kurtuldugunuza isaret, sevgiler

Merhaba, eski sozlunuzle ilgili niyet ruyasi oldugu icin direk niyetinizle ilgili yazicam, yollar kapali yazmissiniz, ama ortalik gayet sakin, yolunuz kapali ama bu sizin icin en hayirlisi olacagi dusuncesindeyim cunku ortada oluler var yani yeniden baslangiclar, sevgiyle kalin

canım kayınvalidem rüyasında beni gelinlikle görmüş çok güzeldin bembeyaz parıltılı bi gelinligim varmış ve başımdada taç varmış pırıl pırıl parlıyomuşum.kabarıkmış gelinligim.cbını bekliyorum canım.bebek istedigimiz için tam rüyayı anlatımadı kayınvalidem ama sadece rüyada gelinlik giymek hamilelikmiş dedi bende seni öle gördüm aam rüyanın çok güzel oldugunu söledi başka bişi anlatmadı.canım cvbını bekliyorum.

bende bugün rüyamda görümcemi gördüm önce şunu söliyeyim 3 tane çocugu var.rüyama gelince görümcem rüyamda doguma gittigini gördüm 4. çocuk için.kayınvaldem çok seviniyo yeni bi torun daha geliyo die herkes çok sevinçli eşimin teyzeleri falanda bizde sonra birden kendi annemle babamı görüyorum sözde annem ölmüş babam başka biriyle evlenmiş üvey anne bana eziyet ediyo babamı görmeye gitmemi istemiyo sofrada yemek yiyiyolar ama beni sofraya otutturmuyo üveyanne.onun kızları falanda var ben buzdolabından bişiler almak istiyorum ama kızları beni itiyo bagırıyo bana.sonra gene görümcemin evdeyiz görümcem dogurdugu haberi geliyo herkes bi sevinçle birbirine sarılıyo be kimle sarılmak istesem benimle sarılmıyo beni atlayıp başka biriyle sarılıyo sonra ben aglamaya başlıyorum ama nasıl aglamak salya sümük.o anda camdan bakarken bi tabutgeçiyo insanların omuzunda yeşil bi örtüsü var kim die sormak için canı açıyom ama bakıyom çok uzaklaşmışlar seslenemiyom ama hep ağlıyorum rüyamda.kalktıgımdada hıçkırıyodum ama gözyaşı yoktu güzümde sadece aglar gibi hıçkırıyodum.

Son düzenleme:
günaydın nesrin ben bu akşam üç tane rüya gördüm en sonuncusundan başlayım rüyamda bizim ev camları yamuk sallnıyormuş bende babama yapan adamı ara düzelsin diyorum sonra evde sallanıyor evi düzelmek için annm direktle ittiriyor sonra ev yana yatıyor ben anneme kızıyorum sonra ne alakaysa evin yıkıntıların arasında panda yavrusu gördüm sevmeye çalıştım elim değdi uyanmışım
bir ikinci rüyamda dayılardan eve gidiyoruz ben gitmiyorum teyzeme bıraktıyorumkendimi sonra teyzeme arkadaşım geliyor sonrada bir kadın teyzem daha önce biriyle tanıştırmış bir çocukla yani öyle düşünüyorum o çocuğun annesini çağırıyor benim sinirler tavan yaptı öbür odaya geçtim kadın geldi ben olmaz dedim ama nedense üzüldüm galiba öyle dediğime sonra kadın üzüldü kadın annenler nasıl dedi ben bişiy demedim gitti yanımdan sonra ben bir kızgınla eve gittim gene uyanmışım

bir üçüncüsü kısa annemlerle bir yerden eve gitcez kestirme olsun diye ormanın içinden gittik o gittiğimiz yer tanıdıktı eve gittiğimiz adam bizim balkonda dikiliyordu eve nasıl girdi diye merak ettik sonra birzde eve girecektik uyanmışım yani uykusuz bir akşamdı yorumlarsan çok sevinirim

çok teşekkür ederim canım benim a.s.

nesrin hanım,
eski sözlümle mi yni bir başlangıç demek istediniz acaba?
cevabınız için çok teşekkürler

Hem benim hem de arkadaşlarımın rüyalarını yorumladığınız için çok teşekkürler hepsi çok etkileyici idi..

teşekkür ederim ağzına sağlık

mrb nesriin bende ruyamda yavru bir muhabbet kuşu gördüm hiç yanımdan ayrılmıyor elimle besledim yaımda ayrılmıyordu onu ve kafesine koymaya çalıştım ama girmiyordu o kadar şirindiki ne demmeki bu kuş göremek....

bende rüyamı yazmıştım ama arada gitti galiba sağ elimin yüzük parmağımda bir tane kalın alyans bitane tek taş yüzük gördüm ve kapalı bir bayanda ince bir alyans taktı bi parmakta 3 tane yüzük olsu çok merak ediyorum canım yorumlarsan çok sevinirrin şimdiden teşekkürler

merhaba :)
ben rüyamda eski sevgilimle msnde konuştuğumu gördüm sonra telefon çaldı bi baktım o arıyor şaşırdım açtım efendim dedim ses yok sonra kapandı telefon sonra msnde arayan bendim kendimden nefret ediyorum dedi.sonra bununla ilgisi yok bizim evdeyim balkondan beyaz bir güvercin geldi aldım elime sevdim böle ip dolanmış ayaklarına çıkardım babama gösterdim su verdim saldım dışarı,salarken dilek tuttum.gökyüzünde tur attı sonra yeniden bizim pencere konup içeri girdi.

benimde rüyam vardı ama yorumlayacaksın dimi ..bikaç sayfa önde kaldı ama sabrediyorum bende cevaplar mutlaka işi falan vardır diyorum..sadece hatırlatmak amacıyla yazıyorum..teşekkürler

Nesrin, rüya yorumlarınız şahane tek kelimeyle okudum evvelki yorumlarınızı en baştan teşekkür etmek istiyorum. Bugün gördüğüm rüyamı anlatayım.

Abim eşiyle italya seyahatine çıkacakmış, 11,11 den 22 milyar(eski parayla) bir seyahat planlamışlar, ilk plan böyleymiş bize annemle sen ve babama da ayarlıycam belki ama sizinki bizim tatilimiz gibi olmayacak size sadece gidiş ayarlayabilirim çok ucuza çünkü zaten bizimki çok pahalı ama gidicez eşim istiyor ve ayarladım diyor, (abimin eşi zaten yabancı ve çok gezmeyi seven biri gerçekte), ben de bu arada teşekkür ediyorum yine de sağolsun kendi de nasıl o paraya gidebiliyor bilmiyorum diyorum dolmuşa binip ilkokula gidiyorum ama büyük halimdeyim, sonra tuvalete giriyorum bir yığın tuvalet var hepsi pis ama ne yapayım artık pis tuvalete girdiğimi görseler pis bu kız derler ama gireceğim ne yapayım tuvaletim var deyip giriyorum orada bir bez bir kova ve mor sıvı deterjan var, dışarıda bir kız arkadaş da o mor deterjanı arıyor önce bilmiyorum diyorum tam ç.şimi yaparken görüyorum aa deterjan bu sanırım sesleneyim diyorum sonra kız gidiyor bende önemsemiyorum. olay bu şekilde şekerim. sevgiler..

Merhaba, ruyanizda yasaminizda kiskancliktan kaynaklanan sosyallesememe sorunu vurgulanmis, kiskanclik yuzunden sosyal ortamdaki bir cok guzelligi kaciriyorsunuz ve kendinizi ifade etmeyi ogrenmeniz gerekiyor, icinizden ne geliyorsa onu cevrenizle paylasin, sevgiler

merhaba bende rüya gördüm akşam saçlarımı boyamışım ama öce çok güzel bir renk alıyor sonra beyaz siyah diye renk değiştiriyor yorumlarsanız sevinirim teşekkürler

Merhaba, yasaminizda degisim yenilik ariyorsunuz fakat yaptiginiz degisimlerden hemen sıkılma yasiyor olabilirsiniz, bir olayi sonuna kadar goturmek size zor geliyor olabilir, ruyanizin size mesaji bir ise basladiginizda pes etmeden sonuna kadar goturmeniz, sevgiler

Merhaba, su siralar olumsuz dusundugunuz bir durum, konu varmis ve siz onu yenmeyi, hapsetmeyi basarmissiniz ve bu size kendinizden daha emin olmanizi saglayacak, yasaminizda kendinizi bazen yanlis, icinizden geldigi gibi degilde cevrenin etkisiyle ifade ediyor olabilirsiniz, ruyaniz bundan vazgecip icinizde sizi ne mutlu ediyorsa bunu acikca soylemenizi istiyor, sevgiler

79. Sayfada sızın ruyanızı yorumlamıstım, orya bakın lutfen

merhaba benim ruyami da yorumlarsaniz cok sevinirim.
ruyamda yataigimin uzerinde bir bebek var cok sirin tatlimi tatli gulumsuyor bana dogru.
bende diyorum bu bebek kimin .
sonra bebeigin yaninda telefon var yanyanalar.
telefonda sarjdaymis aniden telefondan bebege mavi bir isik geciyor bebeigi elektrik carpiyor.
daha sonra aradan 5 dakika geciyor bebek hicbirsey olmamis gibi bana gulumsuyor.
bu arada bebegin uzerinde mavi tulum vardi acik mavi.

hayir olsun insallah.
simdiden tesekkurlera.s.

Son düzenleyen: Moderatör:

Merhaba, muhtemelen ev sizi yormus, gun icinde evde neler yaptiginizi bir dusunun ya da ev icerisinde ki sizi yoran sey ne? rahatlamaya ihtiyaciniz var (adadan o yuzden tepeden ev aliyorsunuz) kimseye karismadan ve kimseninde size karisamiyacagi bir sakinlik ariyorsunuz, bu durumdan kurtulmanin en guzel yolu sadece ve sadace kendinizle ilgili, sizin seveceginiz seyler yapmaktan geciyor, sizin ruyanizi okurken yorgunluk hissettim ne kadar dogru bilemiyorum, is guc ya da bazi kisiler sizi yormus gibi geldi, bunuda paylasmak istedim, sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…