ruya yorumluyorum

bi arkadaşın teknesindeymişiz normalde orda su olmadığını bildiğim yer kayık da olabilir tam bilmiyorum(normalde öyle bişeyi yok arkadaşların ) kızı suda bişey görüyo istiyo annesi yok falan diyo ben bana söyle ben yardımcı olayım diyorum sudaki pantolonu istiyo lacivert renk tutup ucundan çıkarıyorum poşete koyuyoru teşekkür ediyo. yemek yiyorum ayağımdada eşek kadar topuklu ayakkabı ver niyeyse "teknedeyiz o bakımdan yani :)" ayağa kalkıyorum ağzımı yıkamak için oğulları yanıma geliyo ellerimden tutup beni öpmeye çalışıyo sen napıyosun diye çekiyorum elimi vegidiyorum (ama bağırıp çağırmıyorum sanki gönlüm varda yinede ayıp canım olurmu öle şey triplerindeyim kaydirigubbakcemile3)

sen çözüver aslında nemiş nesrincim banada deyüver bi zahmet -tatlicadiarzu-

Merhaba, cevrenizde bu tarz yardima yardima ihtiyaci olan yasli ya da cocuk birileri varsa yardim etmeniz gerekiyor olabilir, lutfen boyle birileri var mi diye bir bakin cevrenize, zaten eminim varsa cok fazla aramadan karsiniza cikacaktir, cunku ruyanizin size yardim elinizi uzatmaniz gerektigini soyluyor, ufacik abartiya kacmadan bir yardim bile yeterli, ayrica kendinize olan guveniniz gercek hayatta nasildir bunu bir dusunup eger guvensiz hissediyorsaniz "kendime ve yaptiklarima guveniyorum" gibi bir cumleyle dusuncenizi olumlu hale getirebilirsiniz, sevgiler

merhaba nesrincim yorumun icin cok tesekkur ederim bu aksam dun yaptigin yorumu dusunerek uykuya daldim arasinda sikip kaldigim iki sey ne olabilir acaba diye gordugum ruya su sekilde rica etsem yorumlayabilirmisin

ailemin yanindan ayri bi eve cikiyorum bir arkadasimla beraber anneme sahilden tutucagim evi gosteriyorum karsimda yuksek yesillikle bezenmis bir dagdan olusan bir ada var tutucagim ev o adanin en tepesindeymis gelgit oluyor ben anneme gosterirken
anne bak diyorum sular yukseldigi zaman denizkenarinda olucak evim sular cekildiginde de assagiya inip botla geciyosun karsiya diye anlatiyorum anneme
eski tip kano ya benzeyen bir botla geciyorum evime
esyalarimi tokalarimi falan yerlestiriyorum beyaz bi zemin uzerine sonra luks bir otel gibi olan binanin asansoruyle evden cikip rayli bi aracla adanin sahiline inip ayni kanoyla karsiya geciyorum
esimle beraber onun bir akrabasi nin evine yatili misafirlige gidiyoruz ev maraya benziyo icinde berrak sudan olusan bir havuz var ve havuzun icinde (sibirya kurduna benziyen) beyaz kurt kopekleri yuzuyo 2 yada 3 tane
neyse sonrasinda odalarimiza cekiliyoruz kimse girmesin diye kapiyi kilitliyorum
sabahina ise diger odalarda kiz yigenlerimdan bazilarini goruyorum yari ciplaklar

not: 3 gundur deniz ve su goruyorum ruyamda zaten bu simgeleri cok sik gorurum ruyalarimda ama bu uc gundur ruyalarim cok net ve her ayrintisini hatirlayarak uyaniyorum

Merhaba, gercek yasamdaki korkularimiz ruyalarimizda bazi sembollerle karsimiza cikar, aslinda arkadasinizi kovalayan o kedi gercek yasamindaki bilincalti korkusudur, bu olum korkusu olabilir, basarisizlik, kaybetme, reddedilmeya da bir kisi olabilir, bu korkuyu kesfedip olumluya cevirdigi an bu tarz ruyalar bir daha gormeyecektir, ona sunu sorabilirsiniz, bu kedi sana neyi, kimi ya da hangi olayi hatirlatiyor? bunu cok sakin bir ortamda ve tum dusuncelerini serbest birakarak bulabilir, korkunun adini koydugu takdirde mesela guvenmemek sorunu varsa bunun tersini soyleyerek "hayata , insanlara ve kendime guveniyorum" diyerek bu korkuyu yenebilir, once korkusunu bulup sonra tersini bilincaltina kodlamasi lazim, sevgiler

merhaba bende rüyamı anlatmak istiyorum
ben rüyamda kuyumcuya giriyorum tarbzon hasırı bilezik alıcam ama bir türlü begenemiyorum derken bana yardımcı olmaya başlıyo kuyumcu elime bir tane altın saat veriyo bu nasıl diye begeniyorum o anda içeri bi başkası giriyo ve ondada saat var bak bunu modeli nasıl diyo ben elime alıp bakarken saatin sahibi elimden hızlıca çekip alıyo ama ben hala bir model begenemedim yerlerde falan bilezikler var sanki seyyar saıcı gibi neyse o anda ailemden bi kaç kişi giriyo içeri ve ben onlardan habersiz almak istedigim için almadan çıkıyoru ama aklım hep bileziklerde sonra abimi bizim memlekette görüyorum abimin 5 yaşında oglu var onun iki kulagındada küpe var abi bu küpe neyin nesi ilerde çocugun bilinç altına yerleşir kız gibi hisseder kendini çıkaralım diyorum abim bende kızıyorum ama annesi takıyo onlar erkek kardeşlerinede küçükken elbise girdiriyolarmış diyo ve ben uyanıyorum
şimdiden tşk ediyorum

Merhaba, aska, sevgiye ozlem duyuyor olabilirsiniz, eger bir iliskiniz yoksa guzel bir iliski habercisi, ya da iliskiniz varsa bu birlikteligin guclenecegi cok guzel bir ruya gormusunuz , sevgiler

Merhaba, yapmak istediginiz her ne ise su cok guzel berekettir ve bu sadece sizi degil tum cevrenizide etkiliyor, hatta bereket kapiniza geldiginde nerden geldigini bile anlayamadan cabucak gerceklesecek, ruyaniz cok guzel ama niyetinizle ilgili bir yere baglamam dogru olmaz, fakat ruyaniz bereket dolu, sevgilerimle

merhaba rüyamda eşimin yeni ayakkabı aldığını görüyorum bot gibi biraz uzun. ayağına giymiş yenimi aldın diyorum evet diyor. çok güzelmiş diyorum. sonra aynı ayakkabyı evimin kapısının önünde görüyorum.yanında yeni bir tane daha var. 2 tane mi aldın diyorum evet diyor. şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba, hayatta karsiniza cikan guzel firsatlar, eglenceler olabiliyor fakat siz bunlara bazen karamsar bakmaktan gormeyebiliyorsunuz, yasaminizda ufacik guzellikleri bile gormeyi secin, diger ruyaniza gelince eski sozlunuzle aranizda genellikle sizin vericiliginiz soz konusu olabilir, ruyanizin mesajinda bir iliskide alis-veris dengenizi kurmaniz gerektigi vurgulanmis, sevgiler

merhaba ben sana dünakşam gördüğüm rüyayı anlatmak istiyorum...
ben görümcem ve eşim yürüyoruz nefis yemek yapan biyer görüyoruz yersofraları var lokantada...orda yemek yiyelim diye görümcem tutturuyor yemekte kuşbaşı et yemeği üzeri yoğurtlu...yer sofrasında bu yemeği yiyoruz ekmek bana bana ..ama baya lezizdiii.sonra eve gidiyoruz bizim aparttman bi yokuş tepesindeymiş ve deli gibi kar yağmışşş..ama nasıl kar nasıl kar....eve zor gidiyoruz.millet kayıyor oyun oynuyor.arabalar bile yolda gidemiyor gitse kayar derecede çok karlıtdı..sonra görümcem meğer peruk takmış.normalde kapalıdır..öyle saçlı görünce naptın abla falan diyorum oda peruk falan diyor gösteriyor..
rüyam bukadar...teşekkürler

merhaba bende rüyamda, bana kuran-ı kerim okumayı öğretmeye çalışan bir kadın vardı.. Bilmiyorum falan derken elime alıp okumaya başladım.. Kuran okumayı öğrenme çabamda yoktu yani..Hayırdır ınşallah :) yorumlarsanız sevinirim

çokk teşekkür ederim sanırım gerçektende böyle oluyor onun işleri derken kendimi baya unutuyorum...fisfisfis

izin verirsen nesrincim demek istiyorum...
nesrincim yine bu rüyalardan görüyorum:çok üzgünüm: cok takmıyorum kafama oysaki:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
rüya;
kocaman bir amfiye girmişim. aksam oldugunu görüyorum pencerelerden dısarısı karanlık ve amfinin ısıkları acılmıs.. fakat amfide oturacaklar tahta sıralardan yapılmıs... cok uzun bir amfi.. giriyorum ve arka sıralara dogru ilerliyorum.. arkamdan bu kız geliyor.. beyaz tishirt kot yelek kot pantolon giymiş ve cantası var omzunda.. bana yaklasıyo arkamdan takip ediyo beni.. adımlarını arkamda hissediyorum.. sonra birden dönüp bakıyorum ona.. bana bakmıyo gibi yapıyo.. sonra devam ediyorum arka sıralara ilerlemeye tekrar geliyo arkamdan bu sefer dönüp gögsünün üstünden kaburgalarına dogru o boşluguna vuruyorum kızın.. acı cektigini anlıyorum ama hiç ses etmiyor.. sonra ben arkadasımın kalktıgı yere oturuyorum.. yüksek bir sıraymıs.. etrafıma bakıyorum kim var kim yok diye. onu görüyorum oda alcak sıralardan birine oturmus arkadasıyla konusuyo.. o anda içimden " neden beni görebilecegi bir yere oturmadıki ben onu rahatca görebiliyorum" diyorum.. bukadar..

Merhaba, ruyanizda genellikle eski evinizi gormenizin sebebi o evde almis oldugunuz bazi davranis kaliplari var, o donemlerde almissiniz bunulari,ve bunu muhtemelen annenizden almissiniz, icinizde var olanlari eyleme gecirememe, ya da yetenekleri cikaramama gibi durumunuz olabilir, kafanizda annenizden ozgurlesmeniz gerekiyor, kendi verdiginiz kararlara baski altinda kalmadan tamamen istediginiz seye yonelmelisiniz, sevgiler

slm arkadaşlar nesrin77 benim rüyamı da yorumlarmısın lütfen 2 gecedir rüyamda altın görüyorum ilkinde 12 tane çeyrek altın gördüm dün gecede büyük büyük beşi biyerdeler neki bu ya

Slm bende rüyamda evi su bastığını sık görürüm, yorumlarsanız sevinirim kolay gelsin

Merhaba, ruyanizda fazla detay olmadigindan sizin icin eylem plani cikarmak zor olacak, sadece ruyanin anlamini soyliyeyim evinizde bereket var, fakat ruyalar bize yapmamiz gerekenleri tanrisal mesajla iletilirler, evet bereket var ama ne yaparsaniz bu bereket evinize gelecek bunu soyliyemiyorum maalesef, bu yuzden ruyalar butun olarak cok onemlidir, tek bir sembolun anlami yoktur, bereket, bolluk sizinle olsun, sevgiler

Merhaba, hayatinizda yapmak istediginiz birsey olmus ve siz onu icinize taaaa alt taraflarda biryerlere gommussunuz, bu engellenmede muhtemelen bir erkek tarafindan olmus, bu olayin ne oldugunu kesfetmeye calisin, hatice ismi " erken dogan kiz cocugu " demek, boyle bir anlamin hayatinizda size neyi hatirlattigini bir dusunun muhtemelen bu icinize gomdugunuz eylemle alakali, ikinci ruyanizda ise hareket gecme zamaniniz gelmis, kirmizi gucu temsil eder tencerelerde yaraticilik, yaraticilik icin tum guc sizde, tanri bunu kesfedip bu eylemi hayata gecirmenizi istiyor olmali ki bu tarz ruya gormussunuz, sevgiler

Merhaba, once ilk ruyanizi yorumlayayim, bunu hep tekrar ediyorum klasik ruya tabirleri kitabina bakmayin , onlar sadece kafa karistiyorlar ve her sembolun anlami nedense kotu, oysaki ruyalarimizin hepsi tanrisal kaynaklidir ve tanridan gelen seyin de kotu olmasi imkansizdir, sadece bezi ruyalarda biraz korkariz ki tanrinin bize kendine gel, gel ve hayata tutun mesajlaridir bunlar, ruyaniza gelince yilan ruyalardaki en guzel sembollerden birisidir, gucu temsil eder, bu ruyayida ablaniz gordugu icin yorum tamamen ablanizin, icinde tasidigi cok buyuk bir guc var ve o bir sekilde bu gucunden kaciyor, ablaniza tavsiyem en az 21 gun " gucumu kabul ediyorum" desin, sevgiler

Bu ruyada ise birseyleri beklemeniz soyleniyor, harekete gecmek istediginiz bir konu varsa beklemenizi tavsiye ederim, sevgiler

rica edrim faydam oluyorsa ne mutlu bana tek amacim bu, fakat cok ruya geliyor hepsine yetismem inanin cok zor butun gun bilgisayar basinda gecirmem de imkansiz, sonucta anneyim, eger yorumlarda gecikme olursa biraz sabir diyoruma.s sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…