Hayatinizda yeni kesifler sozkonusu, kendinizi kesfetme sirasinda cevrenizde aslinda size yardimci bircok kisi var, fakat dalgali bir donemden geciyorsunuz, hic ummadiginiz bir anda surpriz bir yardim ya da bir imkanla karsilasabilirsiniz, ama bu ruya falcilik degildir yani su olacak bu olacak diye birsey yoktur, tanri mesaji iletir, eger ruyanin yorumunu hayata gecirebilirseniz degisimler olur, yani hersey yine insanin kendisinde bitiyor, sizin mesajiniz ise cevrenizdeki bazi yardim etmek isteyenlere guvenmeniz ve cevrede sizi engelledigini dusundugunuz seylere kulaklarinizi tikamaniz, sevgiler
Nesrincim ellerine sağlık ne güzel yorumlamışsın ama zaten rüyayı falcılıkla karıştırmıyorum..Sevgiler...
merhaba.bende rüyamda eski erkek arkadaşımı görmüştüm.nerden aklıma geldiyse.bana kötü kötü bakıyordu benim yanımda oğlum vardı ona baktı.bana birşeyler söyledi ama ben tam hatırlayamıyorum.bunun anlamı nedir.şimdiden teşekkürler.
eski erkek arkadasinizla nasil ayrildiginiz onemli, acaba size bir kirginlik hissediyor olabilir mi, ya da gecmiste hissetmis olabilir mi? hayatimizda kirgin ve kizgin oldugumuz bir kisi bile varsa inanin baska bir iste ilerlememizi bile engeller bu duyulan kirginlik, eger hayat akisinizda bir tikanikli, ilerliyemediginiz bir konu varsa buna bagli olabilir, lutfen eger mumkunse o eski erkek arkadasinizini arayip ozur dileyin, ya da kafanizda onu karsinizda dusunup sizi affetmesini soyleyin, bu bile hayat akisinizi hizlandiracaktir bunu 2-3 kere yapin, sevgiler
mrb. bende rüyamda erkek uzvu taşıdığımı gördüm, çıplaktım, ne ola ki hayır olsun?
sevgili kahvekolik, kadin kimliginizi reddetmeyi, cinsel gucu kullanmamayi secmissiniz, su an cocugunuz var mi bilmiyorum ama bu dusunceler anne olmayi bile beyinde engeller, sadece bu konuda degil baska sorunlarda cikabilir karsiniza, lutfen "kadin kimligimi ve cinsel gucumu kabul ediyorum ve kucakliyorum" deyin en az 21 gun, cunku bilincaltiniza bu islemis ve temizlemeniz gerekyor ve bu en az 21 gunde mumkun oluyor, bunu lutfen hissederek soyleyin, sevgiler
ben bekarım ondan cinsel gücü kullanmayı reddetmiş olabilir miyim? yorumunuz beni şaşırttı ve korkuttu açıkçası.
merhaba....
ben rüyamda sIkLIkla köpek görüyorum...
bazen isirmaya calisiyor bazense hicbir sey yapmadan yanimdan geciyor....
köpek düsman diye biliyorum dogru mu?
eger ruyanizda kopek sizi korkutuyorsa gercek hayatta ki bir korkunuzdur, sadece kopekle sembolize edilmistir, kopek size gercek hayatta neyi ya da kimi hatirlatiyor bunu kesfedip,korkunuzu yendiginizde bir daha boyle ruyalar gormezsiniz, zaten korkulacak bir durumda yok bence cunku o korkunuz yaninizdan gecip gidiyor, sevgiler
tesekkürler yorumunuz icin...
demek korkumu sembolize ediyor...
birsey daha sormak istiyorum...
rüyalarimda sIkca tulavetlede görüyorum cogu zaman kirli oluyor...
bir keresinde klosetin ici tasmisti ve cok kirliydi ve yukarda bulunan sifondan temiz su akiyordu ve yerler su idi...
sevgili nesrin teşekkür ederim. bişeyler daha sorsam çok olmam değil mi? benim 2,5 ay sonra düğünüm var. rüyalarımda hazırlanırken hep terslikler çıkıyor ve düğüne gidemiyorum herkes gelini bekliyor falan. bide ben bir gecede çok rüya görürüm. sadece rüyalarımda gördüğüm bi yer var gerçek hayatta orası neresi bilmiyorum ama rüyalarımda orda oluyorum genelde dağlık kayalıklı bir yer, senelerdir bu böyle.
nesrincim ben çok az rüya görürüm ve çoğunlukla da hatırlamam
en son 3 gün önce rüyamda 2 tane yavru kedi gördüm.sadece kedi kısmı aklımda kaldı
ne ola ki?
hayir tabiki cok olmazsin ben bunu severek yapiyorum, ruyanda ki aksilikler tamamen bilincalti yani bir anlami yok sanirim normaldir bu zamanlar boyle ruyalar gormen,ama sana tavsiyem daha rahat olursan bu tarz ruyalar gormezsin, daglik ruyana gelince, eger tekrarlanan ruyalar varsa hayatimizda bunlar kesinlikle yapmamiz istenilen mesajlardir, eminim yorumunu hayata katarsan gercek hayatta ki farkindaligin ve mutlulugun artacaktir, fakat dag ruyanla ilgili hic detay yok, eger detayli anlatirsan yorumlamaya calisirim, simdi yorum yaparsam saglikli olmaz o yuzden, sevgiler
sık sık o dağlı yeri görüyorum rüyamda, detay demişsiniz ya şöyle söyleyeyim yani ne görürsem orda yaşıyorum. ve ben aslında öyle doğa aşığı biri değilim, neden orayı görüyorum hep bilmiyorum. teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?