ruya yorumluyorum

Nesrincim ellerine sağlık ne güzel yorumlamışsın ama zaten rüyayı falcılıkla karıştırmıyorum..Sevgiler...

merhaba.bende rüyamda eski erkek arkadaşımı görmüştüm.nerden aklıma geldiyse.bana kötü kötü bakıyordu benim yanımda oğlum vardı ona baktı.bana birşeyler söyledi ama ben tam hatırlayamıyorum.bunun anlamı nedir.şimdiden teşekkürler.

Nesrincim ellerine sağlık ne güzel yorumlamışsın ama zaten rüyayı falcılıkla karıştırmıyorum..Sevgiler...

yok yanlis anlasildiysam ozur dilerim o falcilik direk birine soylenmis birsey degildi, bir olayda olacak ya da olmayacak diye birsey yazdigimi dusunup bunu soylemenin mumkun olmadigini bunun falcilik olmadigini, sadece mesajlari yerine getirmemiz gerektigini belirtmek istedim, aslinda o yazdigim sizinle degil kendimi aciklama geregi hissettigim bir seydi, sevgiler

eski erkek arkadasinizla nasil ayrildiginiz onemli, acaba size bir kirginlik hissediyor olabilir mi, ya da gecmiste hissetmis olabilir mi? hayatimizda kirgin ve kizgin oldugumuz bir kisi bile varsa inanin baska bir iste ilerlememizi bile engeller bu duyulan kirginlik, eger hayat akisinizda bir tikanikli, ilerliyemediginiz bir konu varsa buna bagli olabilir, lutfen eger mumkunse o eski erkek arkadasinizini arayip ozur dileyin, ya da kafanizda onu karsinizda dusunup sizi affetmesini soyleyin, bu bile hayat akisinizi hizlandiracaktir bunu 2-3 kere yapin, sevgiler

teşekkürler nesrin.biraz problemli ayrıldık ama haklı nedenlerim vardı.zaten çok kötü günlerde yaşadım.bu olabilirmi sebebi gerçekten.beynimde düşünerekmi özür dilemem gerekiyor.

mrb. bende rüyamda erkek uzvu taşıdığımı gördüm, çıplaktım, ne ola ki hayır olsun?

sevgili kahvekolik, kadin kimliginizi reddetmeyi, cinsel gucu kullanmamayi secmissiniz, su an cocugunuz var mi bilmiyorum ama bu dusunceler anne olmayi bile beyinde engeller, sadece bu konuda degil baska sorunlarda cikabilir karsiniza, lutfen "kadin kimligimi ve cinsel gucumu kabul ediyorum ve kucakliyorum" deyin en az 21 gun, cunku bilincaltiniza bu islemis ve temizlemeniz gerekyor ve bu en az 21 gunde mumkun oluyor, bunu lutfen hissederek soyleyin, sevgiler

ben bekarım ondan cinsel gücü kullanmayı reddetmiş olabilir miyim? yorumunuz beni şaşırttı ve korkuttu açıkçası.

merhaba....
ben rüyamda sIkLIkla köpek görüyorum...
bazen isirmaya calisiyor bazense hicbir sey yapmadan yanimdan geciyor....
köpek düsman diye biliyorum dogru mu?

ben bekarım ondan cinsel gücü kullanmayı reddetmiş olabilir miyim? yorumunuz beni şaşırttı ve korkuttu açıkçası.

hayir hayir korkacak hic birsey yok ki, hatta sukr etmeniz gerekiyor bu ruya icin, demek ki duzeltmeniz gereken bir sey var ve daha bastan geliyor bu mesaj. bunu bircok sebebi olabilir, ailede erkek egemenligi olabilir, erkek cocuklarina ayricalikli davranildigini dusunuyor olabilirsiniz, ya da siz erkeklerin daha rahat yasadigini dusunuyor olabilirsiniz? bunlarin herhangi biri bunu hissettirmis olabilir, sadece siz disi kimliginizi kabul edin, uzulecek ya da korkacak hicbir sey yok, sevgiler

merhaba....
ben rüyamda sIkLIkla köpek görüyorum...
bazen isirmaya calisiyor bazense hicbir sey yapmadan yanimdan geciyor....
köpek düsman diye biliyorum dogru mu?

eger ruyanizda kopek sizi korkutuyorsa gercek hayatta ki bir korkunuzdur, sadece kopekle sembolize edilmistir, kopek size gercek hayatta neyi ya da kimi hatirlatiyor bunu kesfedip,korkunuzu yendiginizde bir daha boyle ruyalar gormezsiniz, zaten korkulacak bir durumda yok bence cunku o korkunuz yaninizdan gecip gidiyor, sevgiler

tesekkürler yorumunuz icin...
demek korkumu sembolize ediyor...
birsey daha sormak istiyorum...
rüyalarimda sIkca tulavetlede görüyorum cogu zaman kirli oluyor...
bir keresinde klosetin ici tasmisti ve cok kirliydi ve yukarda bulunan sifondan temiz su akiyordu ve yerler su idi...

bardak dolmus ve tasiyor artik, yapmaniz gereken keyif alacaganiz bir yetenek olabilir, bir hobi olabilir birseyler yapmaniz gerektigi mesaji iletilmis ruyanizda ve bunun sonucunda bolluk ve bereket size akacak, sevgiler

Son düzenleme:
sevgili nesrin teşekkür ederim. bişeyler daha sorsam çok olmam değil mi? benim 2,5 ay sonra düğünüm var. rüyalarımda hazırlanırken hep terslikler çıkıyor ve düğüne gidemiyorum herkes gelini bekliyor falan. bide ben bir gecede çok rüya görürüm. sadece rüyalarımda gördüğüm bi yer var gerçek hayatta orası neresi bilmiyorum ama rüyalarımda orda oluyorum genelde dağlık kayalıklı bir yer, senelerdir bu böyle.

nesrincim ben çok az rüya görürüm ve çoğunlukla da hatırlamam
en son 3 gün önce rüyamda 2 tane yavru kedi gördüm.sadece kedi kısmı aklımda kaldı
ne ola ki?

hayir tabiki cok olmazsin ben bunu severek yapiyorum, ruyanda ki aksilikler tamamen bilincalti yani bir anlami yok sanirim normaldir bu zamanlar boyle ruyalar gormen,ama sana tavsiyem daha rahat olursan bu tarz ruyalar gormezsin, daglik ruyana gelince, eger tekrarlanan ruyalar varsa hayatimizda bunlar kesinlikle yapmamiz istenilen mesajlardir, eminim yorumunu hayata katarsan gercek hayatta ki farkindaligin ve mutlulugun artacaktir, fakat dag ruyanla ilgili hic detay yok, eger detayli anlatirsan yorumlamaya calisirim, simdi yorum yaparsam saglikli olmaz o yuzden, sevgiler

nesrincim ben çok az rüya görürüm ve çoğunlukla da hatırlamam
en son 3 gün önce rüyamda 2 tane yavru kedi gördüm.sadece kedi kısmı aklımda kaldı
ne ola ki?

ruya hatirlamamak ruyalari hatirlamamayi sectigimiz icin oluyor, aslinda ruya goruyoruz fakat, o klsik ruya yorumlarinda ki sacma ve korkutucu yorumlar yuzunden ya da gecmiste yasadigimizbir tecrube yuzunden hatirlamamayi seciyoruz, aslinda ruyalar cok cok onemlidir ve kotu, korkunc ruya yoktur, her ruyada bir mesaj vardir ve o mesaji hayatimiza gecirdigimizde farkindaligimiz artar, ruyalarimi hatirliyorum derseniz bir sure sonra hatirlarsiniz, ruyaniza gelince fazla detay yok ruyanizda, kedi size gercek yasamda ne hatirlatiyor onu sorun kendinize, eger korkuyorsaniz kedi gercek yasamda ki bir korkunuzu sembolize ediyordur ve onu kesfederek ruyanizdan kedileri kaldirmis olursunuz, ya da kedi sicak bir aileyi temsil ediyor olabilir bu da aile sicakligi istiyorsunuz anlamina gelebilir, detay anlatirsaniz yorumlamaya calisirim, sevgiler

Son düzenleme:

sık sık o dağlı yeri görüyorum rüyamda, detay demişsiniz ya şöyle söyleyeyim yani ne görürsem orda yaşıyorum. ve ben aslında öyle doğa aşığı biri değilim, neden orayı görüyorum hep bilmiyorum. teşekkürler

dag ruyalarda tanriyi simgeler, ama her ruya icin tek bir sembol yoktur, ruyada fazla bir detay olmadigi icin ihtimalleri soyliyebilirim, daha cok inanc, dua olabilir, zorluklar sonrasi rahat bir yasam olabilir, ruyanin yorumunu hissedebilirsiniz cunku ruyayi goren sizsiniz, bunlardan hangisini daha yakin hissediyorsaniz o ruyanizin yorumudur, sevgiler

mrh oncelikle tsk ediyorum size ben ruyamda cok sevdigim ama soyleyemedigim biri var onu surekli goruyorum ruyamda aslinda onu dusunerekte yatmiyorum ama goruyorum iste ruyamda benle konusmuyor surat yapiyor yada muzik dinliyor pek anlamsiz bir ruya yinede merak ettim bir anlami varmi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…