ruya yorumluyorum

merhaba, ruyaniz eger bilincalti ruyasi degilse, aslinda yaptiginiz isle yapmak istediginiz seylerin farkli oldugunu gosteriyor, ruyanizin size mesaji ne istediginize gercekten oturup sonuclarinida dusundukten sonra karar vermeniz gerektigi, sevgiler

Merhaba nesrin seni görmek çok güzel
şuanda bulunduğum işden ayrılmalı mıyım diye niyet ederek niyet rüyasına yattım ve gördüğüm sey ise evimin oturma odasından su çıkıyor yine her yer su . yine diyorum çünkü bu 3 yada dört seferdir böyle suya dokunuyorum ayaklarım ıslanıyor nerden geldiğini anlamaya çalışıyorum
hiç bir renk yoktu rüyamda ön plana çıkan ne yapmalıyım dersiniz

Merhaba, sizden ricam klasik ruya tabirleri kitaplarinda ya da internette yapilan o klasik yorumlarda kedi dusman demek, kopek dost demek , kus haber demek yorumlarina inanmayin, cunku hicbir ruya tek basina tek bir sembolle aciklanamaz, ayni sembol bile farkli ruyalarda farkli anlamlar tasiyabilir, yani sizin ruyanizda kotu kokunun kotu haberle hic alakasi yok icinizi rahat tutun lutfen, ruyaniza gelince, gercek yasamda babanizdan cok etkileniyor olabilirsiniz, ya da ondan almis oldugunuz bazi sizi rahatsiz eden davranislar olabilir, bunlari iyilestirmeniz gerekiyor, sadece zihinsel olarak babanizdan ozgurlesmeniz gerekiyor, ama tekrar belirteyim zihinsel olarak ozgurlesmek yani babanizdan uzaklasmak anlaminda degil, bunuda su sekilde yapabilirsiniz, her gun tekrar tekrar "kendi kararlarimi en iyi sekilde kendim veriyorum" diyebilirsiniz, sevgiler

Merhaba, tam ruyanizin basini okurken kendi kucuklugunu gormus dedim ve sonunda bunu zaten yazmissiniz, ruyaniza gelince
3-4 yaslarinda muhtemelen ailenizden o yaslarda almis oldugunuz sizi etkileyen bir davranistan kurtulmusunuz, bu sizi korumak adina yapilan bir davranizstir fakat sonuclari farkinda olmadan sizi etkilemis, ama ruyanin bundan kurtulup yenilendiginizi soyluyor, sevgiler

merhaba nesrin hanım,
ben rüyamda sokakta yürüyorum, bir sürü elma şekeri satıcısı vardı, ben de küçük bir çocutan elma şekeri alıyorum, çocuk elma şekerini bölüp çorbanın içine atıyor, ben de ben elma şekerini bölmeseydin ısırark yiyecektim diyorum, bunun üzerine çocuk birleştiririm şimdi diyor ve elma şekerini bütün halinde bana veriyor.

gece Allahım eski sözlümle durumum ne olacak bana bununla ilgili bişeyler göster diyerek yattım. rüyam şöyle, kendi boyumdan byük bir yunus var, havuzun kenarında ayakta duruyor, ben de onu ellerimle besliyorum.
nesrin hanım bu iki rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim teşekkürler

arabayi esimin kullandigini ifade etmistim ama gözden kacmis demekki
arabayi esim kullaniyor ben yaninda oturuyorum kayinvalidem arkada yani esimin tam arkasinda oturuyordu cok tesekkür ederim tekrara.s.

Merhaba, hayatinizin gidasitini esiniz yonlendiriyor ve esinizin biraz anneye yakinligi olabilir, sevgiler

Merhaba
ben ruyamda bebegi vaftız etmeye calısıyordum o yuzden onu bır adam varmıs hoca ona göturuyordum, aslında ılk yarısmadaydı ve bebegın babasıydı sarı bır bebek, hoplattılar bebegı yarısma ıcın o da yoruldu sonra ben kucagıma aldım babası da bunun basında nokta var temızleyın ıyıce dıyor gıdıp ıslak mendıl bulup basını sılıyorum bebegın köpük köpük oluyor adamın bası da köpüklü bu arada, sonra kapı açılıyor tam kapanmamıs annem gelıyor eyvah saklayalım bebegı dıyorum cıkaralım odadan ya da annemı cıkaralım, tama dıyor ama adam bebegı odaya bırakıp cıkabılıyor annemle bebek orada, gene eskı evımızdeyız hep ruyalar en uzun sure yasadıgımız eskı evımızde oluyor. snra oradan cıkmam gereklı bır kadın da elinde benım eskı bır resmımle süreklı benı arıyor mankenlık ajansı sahıbı ama manken olmam ıcın aramıyor gıbı gelıyor hep bende kacıyorum zanlı gıbı saklanıyorum nasılsa eskı resmım tanıyamazlar dıyorum, bır ara sokagın ortasında bılgısayar masamdayım masamı zaten oraya kuruyorum oglenlerı ama bır bakıyorum bır seylerım calınıcak gıbı ustujne konacaklar ya bır daha gelmem dıyorum evde gırerım nete. sonra uyanıyorum korkuyla. hafıf korku dolu bır ruyaydı maceralıydı.?

Slm bende rüyamda evi su bastığını sık görürüm, yorumlarsanız sevinirim kolay gelsin

nesrincim dün gördüğüm rüyalarım yine beni çok etkiledi,ve hiç bir anlam veremedim.

ilkini anlatayım hemen,

rüyamda başımda bir yemeni reçberler gibi bağlamışım (normalde başım açık )üstü betonla kapalı küçük bir mezarın üzerinde uyuyorum,bir ara kalkıyorum ,bu mezar hafif tepe bir yerde ve bir oda gibi bir şeyin içinde.pencereden dışarıya baktığımda tek bir bir adam görüyorum,adamda beni görüyor,galiba oranın bekçisiymiş.ve orada olduğumu farkedince bana kötülük yapmak için yukarıya doğru geliyor,kaçıyorum ve diyorum ki bana bunu yapıyorlarsa zavallı haticeye ne yapmazlar ki ( hatice benim 32 yaşında bekar kuzenim )

uyandım tekrar uyudum,bu seferde annemlerin evinde büyük büyük dışları kırmızı olan tencereler gördüm.
teşekkürler canım.

sağolun yorumunuz beni gerçekten çok rahattlattı beynamaz rüyası gece namzımı kılmadan dua etmeden yatarsa annem beynamaz rüyası diyor yani bilmillahsız falan yatrsam benimde hala aklım almadı her kötü rüya görüşümde bunu diyor ne tohaf rüyam güzülmiş

rüyalara ne kadar cok kafa yormali bilmiyorum ama bende iki rüyayi anlatmak istiyorum bakalim neler diyeceksin bacim bu rüyalar icin :)

simdiden tesekkür ederim....

birincisi ablam beni rüyasinda görmüs
elimde beyaz bir mendilin icinde siyah bir yilan varmis
yanimda bir kiz varmis benim arkadasim göya
ablam bana birak o yilani at elinden demis
bende hayir cok güzel ya iste demisim....

rüya tabirine baktigimiz zaman yilanin tabi ki güzel anlamlari olmadigni gördük...
ama ne anlama geliyor yani?
ben simdi kötü birseymi yaptim cünkü yilan benim elimdeydi?

ikincisi

cok deger verdigim karsi cinsten bir sahis var
ben ona karsi sanirim daha fazla birseyler hiss ediyorum emin degilim cok karisi bir durum...
su günlerde aramiz acik gibi
ben öyle hiss ediyorum...

velhasil en son onu rüyamda gördügümde söyle bir sey gördüm
belki cok anlamsiz bilmiyorum

o bana dedi ki onun bana mesaj atmasini bekleyecekmisim
atmazsa ben onu arayacakmisim

daha fazlasini hatirlamiyorum malesef
acaba bir analami varmi?
bilmiyorum

yorumunuzu bekliyorum tesekkür ederim....

çok teşekkür ederim yorumun için ,rüyam hoş ama sizin yorumunuz daha bi hoş a.s.
sağlıcakla kalın :1hug:

Merhaba, ruyanizda unuttugunuz sorumluluklar belirtilmis, yapmaniz gereken , ogrenmeniz gereken seyler var ve bunlari kendiniz icin yapmaniz lazim, sevgilinizin etkisinde oldugunuzu soyluyor ve sag gelecegi isaret ediyor, gercek yasaminizda da sevgilinizi etkileyen olaydan sizde etkileniyorsunuz, duygusal bagi olan insanlarda bu cok normal ama bunu yapmadan once kendi sorumluluklarinizi halledin, sorumluluklarinizi biraz ertelemis olabilirsiniz, sevgiler

Çok teşekkür ederim canım:)

Zaman ayırıp rüyalarımı yorumladığın için bu konuda karşılıksız emek verdiğin için çok teşekkürler. En azından kendi adıma bana çok yardımcı oluyorsun tekrardan teşekkürler emeğine yüreğine sağlık:1hug:

ya bende istiyorum yorumlarsan sevinirim ben pek rüya görmem yada hatırlamam bilmiyorum ama bu gece rüyamda dişlerim çok pisti böle sarı siyah gibi birşeydi sonra iyice saatlerce fırlıyorum dişlerimi beyazlatıyla falan uzun uzun fırçaladım ama temizlendimi hatılamıyorum sanırım temizlenmişti teşekkürler canım şimdiden ...

merhaba nesrin hanım,
bu gece de eski sözlümle durumumun ne olcağını öğrenmeyen niyetle yattım,
sahilden arabayla onların oturduğu yere doğru gidiyrum, ama onlara mı gidiyorum bilmiyorum,
evlerine yaklaşınca yolun kapatıldığını görüyorum, büyük bi kaza olmuş ölüler var ama kan faan grmedim.
ağlayan insanlar var, ama hiç sesleri çıkmıyor, gayet sakin bir ortamdı. bu ne demek acaba
çok sağolun

Öncelikle merhaba. Posta kutumuzda birşey unuttuğumun farkına varıyorum alt kata inip kutuyu açmaya çalışıyorum fakat açılmıo bizim ev 2 katlı 20küsür yaşındaki çocuklar camı taşlıyorlar normalde küçük çocuklar cam kırar burda, rüyamda büyük gördüm.Bende onları görünce eve girmek için merdivenlerden çıkarken fark ettim, yanlış hatırlamıyorsam "alo" diye sesleniyordum sonra içlerinden biri bana posta kutusunun anahtarını attı ve tabiki ben şaşırıyorum bnm anahtarımın onda ne işi var, heralde ben anahtarı posta kutusunun üstünde bırakmıştım ordan almış ve attığı o anahtar benim 5 yıl önce yine aynı mahhallede kaybettiğim mavi anahtarım yanlızca bir kaç tane anahtar daha takılmış yanına,anahtarı atınca hemen almıyorum uzaktan öyle bir bakıyorum sonra alıyorum.Sonra çocuk benim böyle bir tongaya düşeceğimi hiç düşünmediğini söylüyor(ne alaka hiç anlamadım).Sonra anah. alıp pos. kut. açıyorum.Ama şuan içindekilerin tam olarak ne olduğunu hatırlamıyorum.Şimdi başka bir kesit:geçen yılki dershanemdeki bir çocuk bana renkli çiçeklerden oluşan bir demek veriyor ve ben bunu alıyorum.Başka bir kesit:benim erkek arkadaşım poşetle bunları taşıyor fakat ne olduğunu bilmiyo sonradan fark ediyo heralde bunlar ne filan dio orasını tam hatırlamıyorum ama dersh. ark. verdi diyorum galiba yada sessiz kalıyorum.Başka bir kesit:erkek arkadadşımla beraber otobüse bindik orta kapıdan fakat o öne oturacağını söyledi bende yüzsüzlük yapıp şoförün hemen arkasına oturdum yanımda bir kız var ve bana birşeyi tutmam için verdi ben onu tutarken koltukta çok farklı bi şekilde oturuyorum arkamdaki çocuk benim yerime geldi oturdu, bnde kaldım öle sonra onu kovdum o da kırgın bi şekilde eski yerine oturdu, arada birde sevgilime bakıyorum neler yapıo die.Sonra oto. bindik ama hiç para vermedik inerken mi vercez acaba derken gideceğimiz yere vardık ve önden bi kaç kişinin inmesine izin veriyorum bakalım onlar para vercek mi diye onlarda vermiyor sonra sevgilimle beraber oto iniyoruz.Başka bir kesit:sevgilimle sıradayız sağ solumuzda da hep kızlar var kızın bir tanesi sırtına bişey sürmüş ve çok iyi gelmiş herkese onu anlatıyor ama pazarlamacı değilde pazarlamacı gibi anlatıo:) sonra benim erkek arkadaşım ona doğru yönelip kısık sesle "yanlış anlama ama bana da çok iyi geldi" diyor.Tabi ben her zmanki gibi kıskançlıktan çatlıyorum.Başka bir kesit:hava çok karanlık ve ben eve geç kaldım normalde o saatte evde olmam lazımdı (nedense evdekilerde aramadı hiç nerdesin die) bilet alıp eve geri döneceğiz biletçiye gidiyoruz ama erk. ark. snki biletçiyi tanıyormuş gibi konuşuo sonra adam A4 boyutundaki beyaz sayfayı imzalayıp bize vercek ama sayfanın altı hafiften karanlanmış bastırılmadan, adam bunu görünce değiştirip başka kağıt çıkarıyor o arada benim gözümde arkamdaki kızlara takılıyor bir kız telde konuşuyor ama yabancı dilde konuşuo galiba bulgarca. Bu arada otobüsde iken çok güzel yerleri gezdik ve temizdi ara sokak gibi dar sokaklardan geçtik. biraz uzun oldu kusura bakma ve ben bunları birbirine bağlı olarak değilde sanki böyle ara ara görmüşüm yada aralarında unuttuklarım yada kesit dediğim gibi boşluklar var. neyse şimdiden teşekkürler:)

merhaba bende rüya gördüm akşam saçlarımı boyamışım ama öce çok güzel bir renk alıyor sonra beyaz siyah diye renk değiştiriyor yorumlarsanız sevinirim teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…