rüyamda bir gelinlikçi dükkanına giriyorum vitrinde beyaz beyaz gelinlikler var sonra dükkanın iç tarafının mobilyacı olduğunu görüyorum ve en yakın arkadaşımı görüyorum bana yemek odası yada oturma odası takımı alacağını söylüyor bembeyaz koltuklara bakıyoruz
lütfen artık bu rüyamı tabir edin ayrıca şunu da söylim mobilyacı bizim muhitte aslında öyle bir dükkan yok
Selam bu sabaha karşı gördüğüm rüyamı da yorumlarsan sevinirm. Açıkçası biraz kafam karıştı. Rüyam erkek arkadaşım ve babamla ilgili babam telefon açıyor ve bana onunla görüşmememi Onda yani erkek arkadaşımda bir hastalık olduğunu söylüyor. Ben de erkek arkadaşım benim evimde içerde onun yanına gidiyorum sarılmak istiyorum garip bir koku geliyor beni itiyor yaklaşmıyım diye sanki O da farkındaymış gibi. Kötü kokunun anlamı kötü haber demekmiş acaba ondan kötü bir haber mi alıcam. Kafam çok karıştı üzüldüm de aynı zamandarüyamın devamında babam ben erkek arkadaşım oturuyoruz babam bana birşeyler yapmak istediğini söylüyor maddi anlamda O da kabul etmiyor biz kendi ihtiyaçalarımızı karşılarız diyor. böyle bir rüya biraz saçma ve karışık ama dediğim gibi kötü koku nun tabiri beni çok üzdü. Şimdiden teşekkürler
eski evimizdeyim.balkonda bana sırtı dönük 3-4 yaşlarında küt saçlı bi kız çocuğu var...
sonra aşağı atlıyor...
merdivenlerden peşinden gidiyorum.aşağı inince üzerini örtmüşler öldü diyolar...üzerini açıyorum
saçını okşuyorum sonra canlanıyor kucağıma alıyorum sarılıyor bana...
bu arada rüyamda gördüğüm çocuk benim küçüklüğüme benziyor...
birkaçgündür etkisindeyim bu rüyanın hayır olsn inş
arabayi esimin kullandigini ifade etmistim ama gözden kacmis demekki
arabayi esim kullaniyor ben yaninda oturuyorum kayinvalidem arkada yani esimin tam arkasinda oturuyordu cok tesekkür ederim tekrara.s.
Merhaba, sunu merak ettim beynamaz ruyasi ne demeka.s ruyaniz cok cok guzel, hayatinizda koklesmis, kaliplasmis bazi dusuncelerinizden kurtulmaya baslamissiniz, doktora gitmek istemeniz artik iyilesmeyi kendiniz istiyorsunuz demektir, olumsuz ne dusunceniz varsa bunlardan kurtulun lutfen, sevgiler
Merhaba, ruyaniz cok hos, tum semboller sevgi agirlikli, aradiginiz istediginiz sevgiyi yakalamissiniz hicbir sorun yok,, fakat sizin yapmaniz gereken bir sey daha var bunu yaptiginiz takdirde inanin sizden mutlusu yok, bu kendinizle ilgili bir yetenek olabilir, hayata gecirmeniz gereken bir konu bir arayis var, ruyaniz bunu bulmaya isaret ediyor eger farkinda oldugunuz bir sey ise gelistirmeniz gerekiyor, o zaman hayattan alacaginiz tad ve farkindaliklar katlanacak, sevgiler
yaa bende bugün uyandığımda bir rüya görmüştüm çokk mutlu uyanmıştım yaa acaba yorumlar mısınız... rüyamı tam hatırlamıyorum ama şöyleydi... ben sevgilimleydim birden üzarini kan olduğunu görüyordum(tam hatırlamıyorum ama sevgilimin üzerinde üniforma gibi bişey vardı subaylığa hazırlanıyor şu anda öyle bişey gördüm sanırım) nerden falan derken kan lekesi elime bakıyorum sağ baş parmağımın sol kısmı tırnakla etin olduğu kısım küçük derin bir yara görüyorum ama acı falan yokk hiçç hissetmiyorum nerden falan derken... arada ne oluyor bilmiyorum benim kına gecemin olduğunu görüyorum tarihi bir yerde ama elime kına yakılmıyor ama herkes orada resimler falanda çekiliyoruz ertesi gün oluyor okula gidiyorum kına gecesi var diye okulada gidemiyorum hocalarım soruyor ne oldu diye resimleri yüzüğümü gösteriyordum...anlamadım çokk karışık az saçma mı...kafamçokkarıştı
Merhaba, ruyanizda, yaptiginiz islerin sorumlulugunu almaniz gerektigini, bir basari ya da basarisizlik soz konusu oldugunda tum sorumluluk bendedir diyebilmeniz gerekiyor, ya da bir ise baslarken cevre kosullari, kisiler hicbir bahane tanimamaniz gerekiyor, sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?