nesrincim merhaba rüyam şöyle; annem hiç yüzme bilmez bi havuz var annem cok güzel yüzüyor sora havuzun içinde halka şeklinde balıklar var birden havuzun suyu ceklildi balıkların hepsi öldü sadece bir tane kırmızı gibi bi balık var ama canlı gibiydi rüyam bu canım
hah, aklıma gelmişken diğer rüyamıda yazayım dedim... :)))
ama biraz saçma :1rolleyes:
kadınlar günüm varmış...
fakat ben o gün olduğunu bilmiyormuşum..
ne temizlik ne ikram hiç birşey yapmamışım.. misafirlerde gelmeye başlamış..
onlar geldikçe ben telaş yaptım.. ablam da yanımda... unuttunmu misafirlerin geleceğini diye soruyor, ne yediricez şimdi diyor.. bende yaparım şimdi diyorum ama yapmam imkansız.. 1 ev insan var.. heryerde misafir.. kadınlar gülüp duruyorlar yüzüme.. ben de pasta yapacaktım börek yapacaktım, hay allah nasıl unuturum bugün günümün olduğunu diye diye üzüp tükettim kendimi.. sonra gelen misafirlerin bana şaka yaptığını öğreniyorum ve içim acayip bir şekilde rahatlıyor..
merhaba,
rüyamda esim arabamizi satmis ama sonra geri almis
ben esim ve kayinvalidem arabaya binip gidiyoruz bu arada arabayi esim kullaniyor
ne anlama geldigini merak ediyorum simdiden tesekkürler
Merhaba,ben rüyamda bulanık suda cep telefonumu bulmaya çalışıyorum,gerisini hatırlamıyorum. Yorumunu bekliyorum canım.
Merhaba, ruyanizda arabayi kim kullaniyordu, siz arabanin hangi yonunde oturuyordunuz, kayinvalideniz nerede oturuyordu, ruyada yonler cok onemlidir bunlari bilseydim daha net bir yorum yapabilirdim fakat su an sadece sunu soyleyebilirim eskiden gundemde olan ve bu gunlerde tekrar gundeme gelmis ya da gelecek olan bir konuda bu arabadaki uc kisi rol oynayacak, ama dedigim gibi diger bilgilerde varsa ruyanizda tekrar ruyayi gonderirseniz daha net bir yorum yapabilirim, sevgiler
Merhaba, bilincaltinizda sevgilinizin vefatindan dolayi sizi yuzustu birakip gittigini dusunmussunuz, bu tamamen bilincalti ruyasi, sevgilinizin vefatindan hemen sonra gormussunuz zaten boyle ruyalar cok normal, tamamen ozlem duygunuzdan kaynaklanmis, zor bir durum, fakat onun gittigi yerde tanrinin kucaginda huzurlu oldugunu dusunun lutfen, basiniz sag olsun, sevgiler
slmlar canim ... ben ruyamda olmus arkadasimi gordum oleli 3 ay oldu daha 27 yasindaydi ve ben ruyamda gordum bana bir gunes gozlugu verdi birde yesillik ten salata yapiyorduk ama uzgundu
nesrin merhaba canım...
rüyamda eşimi görüyorum.ben arkadaşlarla alışverişe çıkmışız.hep çocuk mağazalrına gidiyoruz.ben alışveriş yaparken güya eşimle sevgiliymişiz.eşim eski sevgilisine geri dönmüş.nasıl aplıyorum hıçkıra hıçkıra.kayınvalidemi görüyorum ama oda şimdiki değil farklı biri yani.ban üzülme diyor ama çok fazla teselli etmiyor.kayınpederimde eşime daha baştan sorun yaşıyorsanız zorlama dilediğin gibi yaşa demiş öyle diyor kayınvalidem bana.nasıl ağlıyorum nasıl ağlıyorum.daha sonra eşim geliyor mağazaya.traş olmamış bakımsız bir şekilde ağzında sakız kulağınada gemi şeklinde bir küpe vardı.hemen koştum ona neden böyle olduğunu falan sordum benimle nasıl rahat konuştu beni istemediğini söyledi.çok üzgündüm uyandığımda bile etkisindeydim.
canım bitmeyecek sandığım çok uzun bi rüya gördüm uyuyup uyandım devam etti rüyam.Ama herzamanki gibi yine sadece bir sahnesi aklımda. Babam gelmiş yada biz gitmişiz hatırlamıyorum bazı tanıdık insanlarda var çevremizde. Babam çıkarıp para veriyor eşime oda sağol diyip alıyor. çok kızıyorum parayı sayıyorum 750 lira bi taraftanda söyleniyorum eşime sen nasıl alırsın, nasıl yok demezsin diye. (para sıkışıklığımız var buara acaba onumu gördüm rüyamda) ne olaki acep -tatlicadiarzu-
birinin yaptığı büyü yüzünden bazı kağıtlar üzerime yapışıyor.Ablamla birlikte felak nas okuyoruz ve bitiyor...Tamam gitti büyü diyorum
Çok etkiledi beni bu rüya
cnm bnmde erkek arkadasım görmüş bana anlattı.rüyasında beni görmüş nişanlanıyormusuz ama benm yüzüm bellı değilmiş benle nişanlanıp başkasını sewiyormuş.bnm üstümde siyah bir elbise warmıs ayakkabım büyük gelmiş ayağıma.oyle işte merakdan açtlıyorum nasıl br rüya bu ya
benim ryamıda yorumlarmısınız ben rüyamda dişlerim çürümüştü hatta o kadar kötüydükü diş etlerimde çörümüştü ağzımı açamıyordum üst dişlerim etleriyle beraber düşüyorodu ağzımı açınca fırçala düzelir dediler fırçaladıkça daha kötü olduo kadar kötüydükü etlerim sarktı babama doktora götür dedim o sırada uyandımben bu rüya yüzünden üç kere uyandım her uyuyuşumda aynısını gördüm annem beynamaz rüyas dedi:)))
slm ben çok sık ruya görüyorum .akşam gördüğümü anlatsam yorumlayabilirmisin?
biraz karışıktı .nişanlımı görüyorum arkadaşın evindeymişiz bana hediyeler almış bir tek parfüm hediyyesini hatırlıyorum pembe kutuda cecila almış içinden parfümün yanında 3 tane pembe ayıklı bardak ve tepsisi çıkıyor.arkadaşlarım hemen göz koyuyorlar bardaklara vermeem diyorum,sonra ordam kalkarken unutuyorum almayı ama. daha sonra arkadaşımın evinde bebeği olmuş görüyorum cinsiyetini hatırlamıyorum kucağıma alıp uyutmaya çalışıyorum.
ordan başka bi yere geçiyorum bu seferde kendimi otobuste görüyorum elimde kitaplar okula gidiyomuşum,okula girdiğimde yine aynı arkadaşımın resim albümünü veriyorlar elime al elbiselere bak belki gelinlik modeli bulursun diyolar.
daha sonra yine aynı arkadaşımın evinin sözde bahçesi varmış orda görüyorum kendimi arkadaşımda yanımda vişne mi desem kiraz mı desem öle bi ağaç varmış ,taneleri okadar büyükkü ceviz gibi . yiyoz beraber sonra ağzıma değişik bi tat geliyo tükürüyorum et çıkıyor ağzımdan o meyve ete dönüşmüş miğdem bulanıyor bırakıyıorum yemeği meyveden :-(
selamlar herkeze
nesrincim dun soyledigini yaparak uydum
cok karisik ruyalar gordum uc bolum halinde
ilk once gordugum
3 arkadasmisiz biz digerleri tv de gordugum karakterler boyle bir binadayizbinanin 2 ci kati okulum 3. kati isyerimmis assagiya inip derse giriyorum yukari cikip isimle alakali seyleri yapiyorum saonra catiya cikip ordan cikmaya calisiyoruz cati penceresine cikiyoruz yanimdaki arkadas duvara tutunuyo bende atlayalim nolcak diyorum cok yuksek degil
atlayip atlamadigimi bilmiyorum ama ruyanin ikinci bolumune geciyorum
ikinci bolumde bi vapurdayim yanimda gorumcem var vapur bi adaya yanasiyo iskelenin hemen yaninda dokunabilicegim yakinlikta mercanlar goruyorum turkuaz yavruagzi mavi gibi parlak renklerde acaba alsakmi bunlardan diyorum ama kiyamiyorum dokunmaya gorumcem egilip dokunuyo onlara icimden bozuluyorum ben kiyamiyorum dokunmaya o hic acimiyo die
basimi kaldiriyorum adaya bakiyorum denizin kiyisindan tam tepeye kadar yem yesil hic bir bosluk yokki agac yada yaprak gorunmeyen
sonra ruyanin 3. bolumunde vapurdan inmisim boyle karanlik han gibi bir yere giriyorum (bu yeri daha oncede ruyamda gormustum) hanin icinde restoranlar kafeler var daha once ki ruyamda var olan bi yeri ariyorum ama ruyam daha onceki ruyanin onceki zamanindaymis ve o yer daha acilmamis mis onu farkediyorum.
onceki restoranin yerine gidiyorum icerisi karanlik denicek kadar los icerde seytan varmis ben dua ederek onu disari cikarmaya caliiyorum hizla cikiyo
daha sonrasi cok karisik bi otobusteyim ve boynuzlu biri kullaniyo arkasinda oturuyorum dua ediyorum ve kendi kendime sasiriyorum nie korkmuyorum die
canim cok karisik belki ama yorum yapabilirmisin :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?