Rüyamda 2 arkadaşımla beraber tatile gidiyoruz.Orda bir ara birbirimizi kaybediyoruz.Ben susadığımı farkediyorum.Küçük bir markete giriyorum.Sulara bakıyorum biri bardak şeklinde diğeri 1lt'lik. yarım lt'lik olmadığı için almıyorum.Bari cola alayım diyorum markası hoşuma gitmiyor.Tam çıkarken marketin sahibi bir saniye diyor ve bana üç dilim ekmek veriyor.Farklı çeşitlerde sanırım beyaz,kepekli ve çavdar ekmeği.Teşekkür ediyorum ekmekleri alıyorum.Tam çıkarken şirketteki müdürüm giriyr markete. bende çıkıp gidiyorum.
Not: 3 gündür her rüyanın içinde bu şirket müdürünü görüyorum..
Dün akşamda rüyamda işten çıkarıldığımı görüyorum ve çok seviniyorum.Bana diyorlarki perşembe,cuma,pazartesi,salı günü burdasın daha sonra gidebilirsin.Kendi kendime düşünüyorum okadarda işim var gerçekten kimseye sormadan eleman çıkarıyorlar galiba.Sonra müdürle bir yee gidiyoruz iş için hiç konuşmuyor.Ama bulunduğumuz yer bir atil mekanı.Havuzlar var..
merhaba nesrin hanım
rüyamın hatırladığım kısımlarını sizinle paylaşmak istiyorum
yine memleketdeyim annemlerdeymişim ama aslında orası değil herneyse eşimle sanırım nişanlıymışız köyünden 2 hanım gelmiş beni görmeye görmüş gitmişler ama bu kadınları tam hatırlamıyorum daha sonra başka bi yere geçiyoruz eşim gideceğini öğreniyorum dışarı çıktığımda kız kardeşim ve eşimin köydeki en yakın arkadaşı üst katda diyorlar eşim için
merdivenlerden üst kata çıkıyorum bi odaya giriyorum odada sadece bi yatak var ve o yatakda yanına sokulup gitmesen olmaz mı seni çok özleyeceğim gibi laflar ediyorum sonra nedense aklıma neden gitmesi gerektiği sorusu geliyo ve soruyorum o iki kadın bana sıfır not vermişler de hem arayı düzeltmek hemde uzun boylu olanın oğlu dediği an sözünü kesip içim öfkeyle doluyo git nereye istersen git deyip çıkıyorum annem kardeşimleyim televizyon açık o sinirle kanal değiştiriyorum annemde görüşme çok heycanlı geçti sanırım diyor utangaçlık ve öfke arasındayken pencereden bir kadın kardeşim zeynep abla nasılsın diyor kadın kızına sesleniyo duygu gidiyoruz hadi diyr , kız yeşilliklerle dolu bi tarlanın içinde
o sırada hala eşimi düşünüyorum beni nasıl onlar için bırakıp gider diye ve bi transit minibüsle yanımdan geçiyo ayağa kalkmış ve bana bakıyor bende tavır yapıyorum yüzümü arkaya dönüyorum ama ondan daha çok acı çekiyorum araba uzaklaşınca hemen üstkata o odaya gidiyorum
telefon bırakmış telefonda da 8 mesaj vardı
beni ddinler misin , beni dinler misin beni dinle , istemiyorsan bit sin ELVEDA yazıyordu
bunu anlamaya çalışırken uyandım
öyle uzun bi rüyaydı ki ara ara uyanıp tekrar uyuduğumda aynı rüyanın devamını gördüm sanki
şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkürler
bi şey daha ondan önceki akşamda rüyamda kızımın koştuğunu gördüm gerçekde 2 gün sonra 1 yaşına girecek ve ayakda duruyor ama adımlayamıyor yani yürümüyor
bi arabanın içinde poposunu yükarı kaldırıp önce kendini dikleştiriyo ve direk arabanın etrafında koşmaya başlıyo bende içimden o kadar bekledik ama yürümeden koşdu kız diyrum
inş sizi yormuyorduruz kolay gelsin
yine bürsürü şey gördüm karmakarışık ve yine sadece bir sahne hatırlıyorum kaydirigubbakcemile3 kalabalıktı bi sokak vardı yanımda tanıdığım insanlar vardı oturuyorduk. bunu hatırlıyorum ve sokakta birsürü örümcek vardı garip olan hiç öyle örümcek görmedim ben çay tabağı kadardı herbiri.kahverengi renkteydi. büyük örümcekler yavaş hareket eder normalde ama rüyamdakiler hızlıydı. bakın diyordum bunlar hareket eden şeylerin peşinden geliyor. ayağımı bi ileri geri oynatıyordum ayağımın peşinden koşturuyordu. indirdim ayağımı terlikten çıplak ayağıma tırmandı sirkeledim gene tırmandı. o ana kadar bişey yoktu ama niyeyse o an çok korktum yılan geldi gözümün önüne sanki beni yılan gibi ısıracak ve zehirleyecekmiş gibi. korktuğumu hissettim ısırmadı ama uyandım o korkuya. ne diyosun nesrincim a.s.
Ben de kısacık bir yorum istesem, rüyamda eşimle hafif bir aışmamız var sanırım aramızda. Ben gebelik testi yapıyorum, ama testin üstünde pozitif olunca küçük bir bebek resmi beliriyor, çizgi değil. Hamileyim inanamıyorum, bir test daha yapıyorum orada da bebek çıkıyor. Sonra ben bunlara innanmıyorum diyerek çizgili testten yapmak istiyorum. Eşim geliyor yanıma, ona göstermek istemiyorum soonucu ama görüyor ve o kadar çok seviniyor ki.. Bu kadar..
Bu arada şu an regl dönemindeyim ve bebek saplantım yok.. Çok teşekkür ederim..
Merhaba, hayatinizda engeller oldugunu dusunuyorsunuz, aslinda bu engel dediginiz, engel diye dusundugunuz hersey aslinda size guc katiyor, hayatinizda bu gucu gormeyi secin, sevgiler
tekrar merhaba...
çok rüya gören birisi olduğum için sizi hep rahatsız edicem galiba :)))
rüyamda göğüslerimi gördüm, hatta göğüs uçlarım baya büyümüşlerdi.. kendileride öyle.. aynanın karşısında inceleyip durdum..
sonra kendimi koşarken buldum, eşofmanlarla güzel bir tempoda koşuyorum ve hiç yorulmuyorum, bana koşmak o kadar iyi geliyor ki, içimden bir dahakine eşimle koşmalıyım, oda gelsin diyorum...
bu kadar... şimdiden teşekkürler yorumunuz için......
ne pozitifsin ya Şeniz
çok teşekkür ederim a.s.
Merhaba, hayata gecirmeniz gereken bir yeteneginiz var, ruyalarimiz tanrisal kaynaklidir, yasam amacimiz icinde gonderilir bu ruyalar, bu yeteneginizin ustune gitmeniz size cok iyi gelecek, eger bildiginiz bir yetenekse de bunu gelistirmeniz gerekiyor, sevgiler
merhaba,
Ben bu sabah çok ilginç bir rüya gördüm ve çok merak ettim yorumunu...
Çanakkale şehiti keleş osman vardı rüyamda.
Çok düşman öldürmüş ,şehit olmuş...
Onu anlatıyorlardı rüyamda,böyle savaş zamanıydı...
Sonra mutfaktayım,elimde doğranmış ciğerler,un arıyorum bulamak için...
Bir tepside un buldum fakat içinde şeker vardı..
Sonra bir çuval un,daldırdım elimi unu aldım ve buladım ciğerleri una..
uyanınca çok merak ettim,google aradım şehit keleş osmanı bulamadım,fakat şehit osman ı buldum.
Çanakkale şehidi imiş,dört çocuğu ve eşini bırakıp savaşa gitmiş...
şimdiden teşekkürler,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?