seni buldum ya, hemen rüya gördüm...sırnaşık şey
rüyamda ilk önce işhanı gibi bir yerdeyim ama daha çok tarihi bir yere benziyor, ferah, havuzu falan var..dükkanlar ve yemek yenen yerler var, ben de güya sınıf arkadaşlarımla gelmişim...onlar yemek yiyeceğimiz yere giderken ben de takı toka satan bir yere gidiyorum bakmaya...sonra yanımda biri beliriyor ve bu kişi de 30 yaşında bir bayan, 2 - 3 ay güzel bir arkadaşlığımız oldu, sonra kavga ettik ve konuşmuyoruz artık..yanımda dolaşıyor, ben de ne yapıyorsun gibilerinden davranıyorum ona..o da adımı söyleyerek hadi ama falan diyor, ben de gönülsüz barışıyorum...sonra birşeyler alıyorum..hatırladığım iki tane tarak dişleri olan pembe ve mor tokalar..sonra arkadaşlarımın yanına gidiyorum ve onlarda yerde minderlerde yemek ısmarlamışlar bekliyorlar...daha sonra kendimi sınıfta ve coğrafya dersinde gördüm...şu anda çalıştığım okulun coğrafya öğretmeni bayan derste (sevdiğim bir arkadaşım) ben de güya hem onun öğrencisiyim hem de okulun psikolojik danışmanıyım (gerçekte psi.danışmanım bu arada) bir öğrenci var kız öğrenci, gerçekten de var öyle bir öğrenci, onunla danışma yapmam gerek diyorum coğ.öğretmenine, dinleyin dersi, çok biliyor gibi bir de çıkacaksınız dersten diyor...ben de ne var ki benim coğrafyam iyidir diyorum...hoca anlatıyor, birden defterim çıkıyor karşıma birçok yazı var, tanım var, fosforlu kalemlerle çizmişim ama anlayamıyorum, çok yazı var defterde....bu kadardı rüyam..hayır olsun
rüyamda ilk önce işhanı gibi bir yerdeyim ama daha çok tarihi bir yere benziyor, ferah, havuzu falan var..dükkanlar ve yemek yenen yerler var, ben de güya sınıf arkadaşlarımla gelmişim...onlar yemek yiyeceğimiz yere giderken ben de takı toka satan bir yere gidiyorum bakmaya...sonra yanımda biri beliriyor ve bu kişi de 30 yaşında bir bayan (adı hatice, ayrıca annemin adı da hatice), 2 - 3 ay güzel bir arkadaşlığımız oldu, sonra kavga ettik ve konuşmuyoruz artık..yanımda dolaşıyor, ben de ne yapıyorsun gibilerinden davranıyorum ona..o da adımı söyleyerek hadi ama falan diyor, ben de gönülsüz barışıyorum...sonra birşeyler alıyorum..hatırladığım iki tane tarak dişleri olan pembe ve mor tokalar..sonra arkadaşlarımın yanına gidiyorum ve onlarda yerde minderlerde yemek ısmarlamışlar bekliyorlar...daha sonra kendimi sınıfta ve coğrafya dersinde gördüm...şu anda çalıştığım okulun coğrafya öğretmeni bayan derste (sevdiğim bir arkadaşım, adı nurşen) ben de güya hem onun öğrencisiyim hem de okulun psikolojik danışmanıyım (gerçekte psi.danışmanım bu arada) bir öğrenci var kız öğrenci, gerçekten de var öyle bir öğrenci, onunla danışma yapmam gerek diyorum coğ.öğretmenine, dinleyin dersi, çok biliyor gibi bir de çıkacaksınız dersten diyor...ben de ne var ki benim coğrafyam iyidir diyorum...hoca anlatıyor, birden defterim çıkıyor karşıma birçok yazı var, tanım var, fosforlu kalemlerle çizmişim ama anlayamıyorum, çok yazı var defterde....bu kadardı rüyam..hayır olsun
merhaba....dün gece rüyamda eşim benim iç organlarımı çıkarmıştı..fakat ben ölmemiştim fakat acı çekiyordum...arkadaşlarımın arasında ağlarken uyanmışım.....ağlayarak uyandım...
çok ilginç ve ilk defa bu tarz bir rüya gördüm..hala etkisindeyim...eşim de melek gibidir oysa...rüyamın yorumu için şimdiden teşekkür ediyorum Nesrin hanım....
merhabalar bende rüyami paylasmak istiyorum..
rüyamda altin renkli büyük bi kafes vardi,kapisini actim ve icine onlarca sari ve mavi renkte minik kanaryalar girdi..kapisini kaldirdim tam alima aldim kaldiracaktim ki 2 tane daha kanaryanin geldigini gördüm ve kafesin tekrar kapisini acip onlarida iceriye aldim...nedir acaba??
canim yha yorumlarin cok güzel ama aksilik olacakyha hergece rüya gören ben kacgündür göremiyorum(((
ama komsum beni görmüs rüyasinda benimparmagimda tasli büyük bir yüzük varmis tasi düsüyormus sonra esim getirip takiyormus bu ne anlama geliyo yorumlarsan cok mutlu olacam cnm:asigim::asigim:
bende bari yazım rüyamı öncelikle teşekürler ben rüyamda ezan sesi duydum ama o kadar güzel bi sestiki sonra ezanı takip ettim ve bir camiye geldim iki kadın namza klıyordu hala ezan seside devam ediyor ezan sesinin nerden geldigini biliyorum ama orayı göremiyordum sonra bende namaz kılacakmışım fakat abdest su ile degil toz ile alınıyormuş ama abdesti aldım namazı kılmadan uyandım uyanıgımda aglamıştım ve hala aglıyordum bune demek merakeetim yorumlarsan sevinirim
Ben 2.evliliğimi yaptım ve henüz bebeğim yok bu evliliğimden..merak etttiğim birşey var her ay acaba bu ay hamilemiyimdir diye düşündüğümde rüyamda regl olduğumu görüyorum ve o ay regl oluyorum.. Birde çok etkisinde kaldığım bir rüyayı merak ediyorum..1yıldan fazla oldu tarihide çok iyi hatırlıyorum..denizde motor yolculuğu yapıyorum ve kucağımda yeni doğmuş bana ait olan bir erkek bebek var ve uyuyor.Altını değiştiriyorum ve bir kadına bırakıyorum bebeğimi ve gidip motorun içinde bir yerden 3 tane takvim satın alıyorum ve gelip bebeğimi o kadından geri alıyorum..O gece uyumadan önce istihare namazı kılmıştım ve Allahım bebeğim olacak mı diye niyet edip yatmıştım..Bu rüyayı yorumlarsan çok mutlu olucam canım..çünkü uzun zamandır bu rüyayı düşünüyorum...teşekkürler şimdiden...
yine ben...
dünkü rüyamdan haric,gecen gün rüyamda kayinvalidem ölmüstü,agliyorduk falanbenneyaptımki
uyandim hemen aradim,bi sorun yokmus,oh dedim unuttum gitti...
ama bu gece bi rüya daha gördüm,kayinvalidem cok kötü görünüyordu,her yerinde sargilar vardi,anjio olmus güya...
hayirdir insallah,korkmadim desem yalan olur..nedir acaba?
Merhaba, icinizde ki guzellikleri, yasama sevincini, yetenekleri bi sekilde hapsetmissiniz, son olarakta cinsel guc ya da karsi cins iliskilerinizi icinize hapsetmisiniz, oysaki tanrinin sevgisi sizinle, kendinizi ifade etmeyi secmelisiniz, o hapsettiginiz kuslari disari cikarmaniz gerekiyor, sevgiler
Merhaba, sizde ve kayinvalidenizde benzer oldugunu dusundugunuz olumsuz baktiginiz, bir ozelliginiz olabilir ,onun sizde de olan olumsuz bir yonunuzu yavas yavas yok etmeye baslamissiniz, yani bu ozelliginiz ya da huyunuz iyilesiyor, sevgiler
günaydın tekrardan ne oluyor bana ya patronumun oğullarını görüyorum geçen gün küçük oğlu şimdide burdaki oğlu müdürüm olan rüyam şöyle ben evden cıkıyorum xx beyle karsılaşıyorum nereye gidiyosun diyor bende şirkete gidiyorum not vermem gereken birisi var diyorum oda gel ben bırakayım diyor arabaya biniyorum bacağımı uzatıyorum bacağımdaki tüyleri almamışım bide ince corap giymişim bacağımın üstünden uzanıyor bişey almak için nasıl utanıyorum bacaklarımı oyle gördü diye yolda konuşuyoruz diyorumki ne düşünoyosun benim hakkımda şaşırıyor ne demen istiyosun diyor işte diyorum sen xxx le birlikte bana cok hava yaptın sonra saclarını dalgalı yapmanın sebebi beni kızdırmak biliyorum diyor ve uyandım ne demek şimdi bunlar ikigündür iki kardeş rüyamda hepsiyle farklı farklı olaylar yorumlarsan cok sevinirim tesekkurler şimdiden
merhaba arkadasım bende bugün bir rüya gördüm ve hala etkisinden kurtulamadım.rüyam söyle.eşim ve bir tanıdıgım yola cıkıyoruz.eşim bana nereye gitttiğimizi söylemiyor.birden yokuş aşağı olan bir yere geliyoruz kırmızı ve yumusak topraktan olan bir yer.ve biraz yürüdükten sonra bir mezarlık görüyorum bayanlar ve erkekler bi arada o mezara dua ediyorlar.eşimle bi tanıdığımızda mezarın basına cömelip dua etmeye basladılar.bende bagırmaya basladım dedim madem mezara gelecektik insan demez mi bi başı örtğü alırdım böle acık sacık sacla getirdiniz burya.ve o basım açık olduğu için diğer kadınlar ve insanlarda baana tepki gösterdi bende onlara bagırdım.eşimden arabanın anahtarını aldım ve arabaya gitmeye karar verdim.tabi hiç gittiğimiz yerlerin neresi olduğunu bilmediğim için parkettiğimiz arabnın yerini aramaya basladım.bi apartmanın altında doğalgaz calışması yapılıyormus bende dedim su apartmanın altından ben karsı caddeye geçerim bi sokak yürümeden.tahtadan bi yapıyı ittirrerek apartmanın altından gectim bi baktım her yerim kayalık sagım solum önüm aaa burdan cıkamam ben dedim.geri dönmek istedim o tahta tas olmus apartman üstüne oturmus çok korktum nasıl çıkıcam burdan diye.birden ön kayalıktan 3 tane minik selale aktığını gördüm.sagdaki kayalıktanda cok tanzikli su gelmeye basladı.dedim burası su dolacak ben nasıl cıkıcam korkmaya basladım ve suyun yüzüme carpmasına ragmen sag kayalığa tırmandım kayalığın ucuna geldim.ucuna gelmemle okyonuusu gördüm içi mavilii yeşilli sığğğ gibi içinde rengarenk deniz yıldızları dengemi kaybedip içine düştüm.basladım ağlamaya ben burdan nasıl cıkıcam diye.bi yandan yüzmeye basladım bi yanda korku bende ağlamak.sol kayalığa doğru gidiyorum ve bişeye tutundum kendimi yukar cıkardım sırılsıklam bi şekilde bi caddeye cıkmayı basardım.yürüdüm biraz ve aarabamıızı buldum.eşimlerde beni çokkk merak etmiş ve arabanın basından eşim karsıya geçti elinde beyaz misink bi spor cantası bi tanıdıkda beni görünce eşime seslendi kosss eşinnn geldi diye.onlara sarılıp ağlamaya basladım.rüyam burda bitti.ama uyandığımda hala okyonusa düştüğüm o an geldi bide o suyla dolacak olan yer.ve okyonuusn içini düşerken gördüm rengarenk olduğunu.rüyamı yorumlarsan cok sevinirim teşekkürler sevgiyle kal
rüyamda annem ben kardeşim biyere gidiyoruz kardeşimin tuvaleti geliyor yolda. bir yer arıyoruz sokak girişinde kocaman bir kapı açık içerde lavobolar var annem hadi gir diyor kardeşime giriyoruz bir taraf tuvalet ama bir taraf abdest alınan kova ve taslar var pislik yok tertemiz heryer ama ben titiz oldugum için biraz iğreniyorum ama boşver diyorum sonra yorumlarsan sevinirim sevgiler....
en yakın arkadaşım rüyasında düğüne gitmiş sonra bir bebek sevmeye başlamış bu bebek çekik gözlüymüş ama bir belki iki yaşındaymış çocuk inigilizce ve almanca biiyomuş arkadaşımla konuşmuşlar ama tam hatırlamıyormuş coçuk erkekmiş bu ne anlam geliyor
bi de ben bi rüya gördüm erkek kardeşimle ben bi eve gidiymoşuz bu ev benim hoşlandğım ama bunu kesinlile bilmeyen çocuğun eviymiş annesi falan varmış ben onlarla knuşup onun odasına girmişim baya akrabalarıyla tanışmışım ama onu gelmiyodu bi türlü sürekli evde zanamn geçirmeye çalışıodum ama sabırsızlanmaya başlamıştım bütün rüya boyunca erkek kardeşimle onun gelmesini bekledilk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?