ruya yorumluyorum

Merhaba, ruyanizda ki cografya ogretmenin ismini tekrar ruyayla birlikte gonderirseniz daha net bir yorum yapabilirim, ruyalarda isimler cok onemli, sevgiler

merhaba ruyamda eskıden gıydıgım yeŞıl elbısem vardı onu gıydıgımı gÖrdÜm elbısemı gıyıp yÜrÜyordum tanıdım bır arkadaŞımda benı ızlıyordu bukadar gÖrdÜm ne anlama gelıyor ınŞallah hayırdır rÜyam Şımdıden yorumun ıÇın tŞk ederım

rüyamda ilk önce işhanı gibi bir yerdeyim ama daha çok tarihi bir yere benziyor, ferah, havuzu falan var..dükkanlar ve yemek yenen yerler var, ben de güya sınıf arkadaşlarımla gelmişim...onlar yemek yiyeceğimiz yere giderken ben de takı toka satan bir yere gidiyorum bakmaya...sonra yanımda biri beliriyor ve bu kişi de 30 yaşında bir bayan (adı hatice, ayrıca annemin adı da hatice), 2 - 3 ay güzel bir arkadaşlığımız oldu, sonra kavga ettik ve konuşmuyoruz artık..yanımda dolaşıyor, ben de ne yapıyorsun gibilerinden davranıyorum ona..o da adımı söyleyerek hadi ama falan diyor, ben de gönülsüz barışıyorum...sonra birşeyler alıyorum..hatırladığım iki tane tarak dişleri olan pembe ve mor tokalar..sonra arkadaşlarımın yanına gidiyorum ve onlarda yerde minderlerde yemek ısmarlamışlar bekliyorlar...daha sonra kendimi sınıfta ve coğrafya dersinde gördüm...şu anda çalıştığım okulun coğrafya öğretmeni bayan derste (sevdiğim bir arkadaşım, adı nurşen) ben de güya hem onun öğrencisiyim hem de okulun psikolojik danışmanıyım (gerçekte psi.danışmanım bu arada) bir öğrenci var kız öğrenci, gerçekten de var öyle bir öğrenci, onunla danışma yapmam gerek diyorum coğ.öğretmenine, dinleyin dersi, çok biliyor gibi bir de çıkacaksınız dersten diyor...ben de ne var ki benim coğrafyam iyidir diyorum...hoca anlatıyor, birden defterim çıkıyor karşıma birçok yazı var, tanım var, fosforlu kalemlerle çizmişim ama anlayamıyorum, çok yazı var defterde....bu kadardı rüyam..hayır olsun

nesrincim rüya yorumumu sabırla bekliyorum..Ben bu rüyamı bu kadar ayrıntılı kimseye anlatamadım..Biliyorum ki ilk yorum önemlidir...)))

Merhaba, oncelikle hayatiniza biraz daha nese katmaniz gerekiyor bu size iyi gelecek, hayatinizda bu donem ya da genelde bilemiyorum ama hayatiniza mudahaleler oluyor ve bu da bilincaltini, sizi birazcik sıkmış, ruyanizin size mesaji kararlarinizi verirken ya da verdikten sonra etki altinda kalmamaniz, kendi fikirlerinizle hareket etmek sizin icin daha hayirli gorunuyor, sevgiler

Merhaba, su gunlerde sabir gostermeniz gereken olaylar olmus olabilir, sabir sabir derken birazcik bunalmissiniz, bu esiniz ya da baska kisi ya da her hangi bir olaydan olmus olabilir, bazi olaylardan uzaklasip kendinize yonelmek size iyi gelecektir, sevgiler

Merhaba, icinizde ki guzellikleri, yasama sevincini, yetenekleri bi sekilde hapsetmissiniz, son olarakta cinsel guc ya da karsi cins iliskilerinizi icinize hapsetmisiniz, oysaki tanrinin sevgisi sizinle, kendinizi ifade etmeyi secmelisiniz, o hapsettiginiz kuslari disari cikarmaniz gerekiyor, sevgiler

Merhaba, ruyalarda yorum sadece ruyayi goren kisiye yapilir, yani bu ruyanin yorumu komusunuza ait, komsunuz, sevgi, ask gibi konulari yitirdigini dusunmus, oysa ki cevresinde ona destek birileri var, ruyasinin mesaji kendisini yalniz hissetmemesi gerktigi, sizi gormesinin sebebi ise isminizin anlami ya da sizin onda biraktiginiz etki yani sizden bahsedildiginde sizin nasil birisi oldugunuzu dusunuyorsa bu ruyanin anlamini isminiz ya da sizin karakterinizle birlestirebilirsiniz, biraz karisik oldu galiba umarim anlatabilmisimdir, sevgiler

Merhaba, ruyaniz cok hos, eger yasadiginiz olaylar ya da olmasini istediginiz her ne varsa tanridan istemeniz gerekiyor, dua etmek, namaz kilmak meditasyon gibidir, tanriyla manevi baginizi guclendirmek size iyi gelecek, dua etmek size iyi gelecek, sevgiler

Merhaba, ruyaniz niyet ruyasi oldugu icin sadece o yonde yorumlayacagim, sizin ruyaniz icin 3 rakami aileyi temsil ediyor, yani aileyle ilgili birtakim seyler olabilir, aileyle ilgili bazi seylerde karisiklik yasiyor olabilirsiniz, bu konuyu lutfen bir dusunun ve "aile" denildiginde ne akliniza geliyor ve bu konu hakkinda cozemediginiz ya da bir endiseniz varsa bunu cozmeniz gerekiyor, ruyanizin mesaji aile konusununda dusuncelerinizi iyilestirmeniz gerekiyor, sevgiler

Merhaba, sizde ve kayinvalidenizde benzer oldugunu dusundugunuz olumsuz baktiginiz, bir ozelliginiz olabilir ,onun sizde de olan olumsuz bir yonunuzu yavas yavas yok etmeye baslamissiniz, yani bu ozelliginiz ya da huyunuz iyilesiyor, sevgiler

Merhaba, rüyamda annemin evinde çok samimi olmadığım bir arkadaşımla kaşar peyniri yiyoruz. Sonra peynirlere iyice bakıyorum ve küflü olduklarını görüyorum. Sizce bu ne demek?

Merhaba, sizde ve kayinvalidenizde benzer oldugunu dusundugunuz olumsuz baktiginiz, bir ozelliginiz olabilir ,onun sizde de olan olumsuz bir yonunuzu yavas yavas yok etmeye baslamissiniz, yani bu ozelliginiz ya da huyunuz iyilesiyor, sevgiler

canim ne güzel yorumlar yapmissin öyle
hepside gercekten olan seyler...
cok tesekkür ediyoruma.s.

Merhaba, kendinizi oldugunuz gibi gosterdiginizde icinizde guvensizlik oluyor ve kendinizi oldugunuz gibi yansitamiyorsunuz, cevrenizde ki bazi kisilerin sizinle ugrastigini dusunup biraz kafa yorgunlugu yasiyorsunuz, herkesin bir baskasini dusunmeden sadece kendi yasam yolunda yurudugunu kabul eder ve bunu sık sık soylerseniz bir daha bu tarz ruyalar gormezsiniz, sevgiler

Merhaba, su donemler duygulariniz biraz karisik, ruyanizda kizginlik cok belirgin, bilincalti surekli birseylerin kavgasini ediyorsunuz, gerek cevreyle gerkse esinizle, siz bunlari yasarken aslinda esiniz ve cevreniz sizin yaninizda yani siz dusuncelerinizle biraz kendi kendinizi bunaltmissiniz, ruyanizin size mesaji aile destegini kabul etmeyi secin, onlar sayesinde kafanizdaki karisikliktan kurtulacaksiniz, herkes sizin yaninizda, sevgiler

Merhaba, hayatta sıkıldıgınız ve rahatlamaya ihtiyaciniz oldugu zamanlarda olaylari akisina birakin, bir dusunceyi bin kere dusunmek gibi bir ozelliginiz olabilir, ruyanizin mesaji bunu duzeltmeniz gerektigi, olaylari akisina birakin ve rahat olun, sevgiler

Merhaba, arkadasiniz hayatinda yepyeni baslangiclar olabilir, yetenegini ortaya cikarmasi gerekiyor, dil ogrenmekle ilgili br yetenek olabilir, sevgiler

Merhaba, hayatinizda olmasini istediginiz bir seyler varsa harekete gecmeniz gerekiyor, kendinize yapacaginiz en buyuk haksizlik onun ayaginiza gelmesini beklemek olacaktir, ruyanizin mesaji eyleme gecmeniz, sevgiler

canım bana da yorum yaparsan çok mutlu olurum.Ben istihare duasına yattım.bebek yapayım mı diye.Şöyle gördüm eşim lacivert bir üniforma gibi de değil gibi de öyle bir kıyafet giymiş bisikletle yanıma geliyor.Bir kamyonet var beyaz renkte ama orda 4-5 tane adam var ve kıro denilen tipten.eşim onları görüyor ve pembe tişörtlü bir adamı yanıma gönderip bana laf atacak mı diye bakıyor bağırıyor ve kamyonetin yanında saksı içinde dalında 3-5 tane porakal var.Çok alakasız şeyler ama yorumlayabilirsen sevinirim.renklere de anlam veremedim hani istihare ya bu hayır mı,şer mi sizce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…