dün rüyamda çok karışık şeyler görmüştüm ama net olarak aklımda bi muhabbet kuşu vardı. dudaklarıma yaklaştırıyordum elimde tükürüğümü içiyordu. yazmak istemedim buraya hergün hergün yazıyo gereksiz bi rüya diye. kuş haber derler hep öyledir büyük ihtimalle dedim kötüye falanda yormadım. memleketimdeki arkadaşımın vefat haberini aldım. çok üzgünüm. umarım bu gördüğüm kuşla alakası yoktur konuşabilirdim son kez düşüncesi bitirdi beni.
Tekrar merhaba, yorumlarınız için tşkler, detay istemişsiniz; Hatırladığım son rüyada erkek kardeşim bi adamla kavga ediyor, ikisinden biri ölecek diye ödüm kopuyor, o arada kardeşim eline bi bıçak geçiriyor o kadar kötü oluyorumki çaresizce çırpınıyorum, rüyanın sonunu hatırlamıyorum ne yazıkki..Birde ben rüyalarımda daha önce hç görmediğim yerleri görüyorum, her nasılsa? Tşkler tekrar.
merhaba rüyasında bi arkadaşım beni hamile görmüş,erkek çocuğa hamileymişim ancak yüzümde de siyah kıllar varmış.. çok merak ettim araştırdım bulamadım.yorumlarsan sevinirim.şimdiden teşekkürler..
kizlar bana da bir yoruuuuum
sevgilimin ruyamda bana beyaz sedeften bir yuzuk aldigini kendi elleri ile parmagima taktigini gordum ayni yuzugun siyah sedef rengini de kendisine almisti.. ayrica bu sedef yuzugun kolye kupe takimi da vardi.. ve inanilmaz guzeldi..
bunu sabah sevgilime anlattgimda ayni gece ruyasinda evlendigimizi gordugunu soyledi..
sizce bunlarin bi anlami var midir??
Bende hemen hemen her ruyamda kendimi trende goruyorum.
Onceki ruyalarimda trende normal gidiyoruz sonra yanlis bi raya girmis oluyo. Arka arka gidiyo ray degistiriyo. Ama hep arka arka giderken goruyorum. Bugunde yine trendeyim. Tren hiphizli giderken bir anda duruyo. Raylarin ustunde polis arabasi varmis o yuzden duruyo. Sonra polis arabasi raydan cekilip bize dogru geliyo. Trenin makinisti sanki treni eline aliyo gibi degisik bisey oluyo sallayarak bayirdan cikariyo treni.
Bide ruyamda erkek arkadasim mesaj cekiyo. Mesajda da ''bugunlerde gunlerim hep trende geciyo. Kardesim ayaga kalkti simdi herkes kalkti diye'' yaziyo.
Bide erkek arkadasimla yeni basladigimiz siralarda bi ruya gormustum.
Bi sinifta oluyoruz. Normal ders yapiyoz. Sonra ben bunun defterine bakmak icin aliyorum ondan. Defteri aciyorum her sayfasinda seyma diye bi kiz ismi yaziyo. Bazi yerlerde cok buyuk harflerle bazi yerlerde kucuk..
Biraz cok oldu sanirim:uhm:
merhaba canım nesrin benimde çook sevdiğim arkadaşımın ismi ne güsel şey yapıyosun canım ya bende anlatmak istiyorum yorumlarsan sevinirim arkadaşım görmüş balkondan konuşuyomuşuz yanımda bi çocouk ve beyaz bi köpek varmış benim gördüğümde öğratman arkadaşımdan misafirim gelmiş peynir aldım biber ve haşlanmış yumurta aldım misafire yemek yapmak için aldıklarımın parası çok geldi ve eşim denize giriyo bi taşalrın arasından yılan geşip gitti sahile bitane balık geldi ve sahilde taşların arasında kocaman kurbağa vardı yuvasına girdi böle bişiler gördüm canım biraz uzun oldu ama eline diline sağlık
merhaba canım nesrin benimde çook sevdiğim arkadaşımın ismi ne güsel şey yapıyosun canım ya bende anlatmak istiyorum yorumlarsan sevinirim arkadaşım görmüş balkondan konuşuyomuşuz yanımda bi çocouk ve beyaz bi köpek varmış benim gördüğümde öğratman arkadaşımdan misafirim gelmiş peynir aldım biber ve haşlanmış yumurta aldım misafire yemek yapmak için aldıklarımın parası çok geldi ve eşim denize giriyo bi taşalrın arasından yılan geşip gitti sahile bitane balık geldi ve sahilde taşların arasında kocaman kurbağa vardı yuvasına girdi böle bişiler gördüm canım biraz uzun oldu ama eline diline sağlık
slm. arkadaşım ..
ben genel olarak gördüğüm bir rüyayı sormak istiyorum size ..
araştırmama rağmen açıklayıcı bişi bulamadım..
benim çevremden ve aileden bir kaç kişiyle problemlerim oldu ..
ve görüşmeyi tamamen bıraktım onlarla pişmanda değilim ve asla istemiyorum..
ama mütemadiyen ruyama giriyorlar ama aynı gerçekte olduğu gibi küs şekildeyiz ruyamdada ama barışıyor halimizi görüyorum çoğunlukla kendi kendime hayıflanıyorum ya neden affettim ben görüşmek istemiyorum diye
sizce bu ne anlama geliyor :uhm: yorumunuz için teşekkürler a.s.
bu nedemek oluyo şimdi!!!!!!!!!!!!!!!! rüyamda evimde oturma odamda bazı tandıklar var misafir gibi bişeler yiyoruz sofra kurulu..ve yine kapı çalıyo açıyorum ki karşımda sıraya girmiş onlarca insan bekliyo sıraolmuşlar ve ellerinde bisürü yiyecekler var her glen bişeler getirmiş ev dolup taşıyo ve ben artık kızmaya başlıyorum yetrin artık zaten evim küçük getirmeyin yer kalmadı diyorum bir yandanda odadakiler ekmeğin üztüne pembe marmelat gibi bişler sürüp bana veriyolar.. nedmek şimdi bu yorumlarmısınz.
yine çok güzel yorumlamışsın cnm valla içime bikez daha su serptin ewet yaşıcağım olaylar var kestiremedğim.. bu iyi geldi teşk edrm yorumun için hakkını helal et hemi :)
nesrincimmmmmmm yorumunu bekliyorum canımmm
Merhaba, oncelikle basiniz sagolsun, ruya gordugunuzde yazmaktan cekinmeyin ben yorumlamaktan cok keyif aliyorum, sadece bazen yorumlarim gecikebilir bunun icin sizlerden anlayis bekliyorum. Ruyaniza gelince lutfen muhabbet kusunu ya da her hangi bir kusu haber olarak beyninize kodlamayin,hele boyle olumsuz bir haberden sonra kus sembolunu olumsuz haber olarak beyninize kodlanabilir bunu kafanizdan atmaya calisin, ruyanizda fazla detay olmadigi icin ihtimalleri yazicam birincisi, toplumda aranan, sohbeti sevilen bir kisisiniz ya da su zamanlar yalnizlik duygusu hakim ve konusacak, dertlesecek birilerine ihtiyaciniz var, kotu ruya yoktur mesaj almamiz gereken ruyalar vardir, sizin ruyanizda cok guzel, sevgiler
slm nesrin...avucumda 2 tane zeytin tanesii görüyorum.siyah zeytin...bide ekmek fırını görüyorum her çeşit sıcak ekmek var..yorumun için teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?