bende gecen gün gördügüm rüyayı anlatayım yorumlarsanız sevinirim a.s.
kuyumcuya gittim bir alyans bir tek taş birde mavi taslı yüzükler aldım
sona eve geldim diyom ki bu alyansı o görmeden aldım belki begenmezse gelsin gidelim beraber secelim
tektasımı cok begenıyom o güzel diyorum kendimee
mavi taslı olanında bir yerı hafif kırıkmıs onu farkettim bunuda degişelim diyorum gidinceee
sona komsular filan fark ediyolarr yüzüklerii ooo hayırlı olsun hiç demiyon görmesek filan diyolarr
yüzüklere bakıyolarr cok begenıyolarrrrrrr..........
tabirini bekliyorum simdiden tşk ederim a.s.
bu arada benim isteme nişan filan olaylarım var ondanmı acaba gördüm nedir bilinçaltı :))
merhaba nesrın hanım bu bolum gercekten bagımlılık yapıyor:)gece ruya gordugum yerde uyandım ayy sabah nesrın hanıma mutlaka sorayım dedım:) benım 11aylık bebegım var emıyor ruyamda anneannemle yazlıktaydık annemler teyzemlerde var bı bakıyorum anneannem benım bebegımı emzırıyor neden boyle yapıyor kı dıyorum?sızce ne olabılır sımdıden tsk ederım.
Merhaba, ruyanizda sevdiklerinizle sevgi alisverisinizde bulunmussunuz, eskiye ozlem var, yaslilarinizi ve sevdiklerinizin hatirlarini sormanizi tavsiye ederim, sevgiler
merhaba nesrin hanım öncelikleçok güzel bir konu yapmışsınız teşekkürler,bu sabah iş yerine gelip rüya tabirlerini okuduğumda neden kadınlar kulubünde böyle bir form yok diye düşündüm daha önce böyle bir konunun olduğunu farkında değildim benim gibi çok rüya gören birinin bunu gözden kaçırması biraz garip ama neyse sonra tesadüfen bu konuya girdim ve çok şaşırdım sabah düşündüm ve bi şekilde bu konunun içinde buldum kendimi CADIARZU , sanırım bu konuyu en çok ziyaret edeni olcam gibi görünüyo yerimseniben
şimdi çok uzatmadan rüyamı anlatayım bu gece rüyamda babamla bağıra çağıra kavga ediyordum bi taraftanda ağlıyorum,babamın bana gerçek hayatta bir sözü var ama bunun için biraz zaman gerek rüyamda anneme bu sözü vermediğini söylüyo annemde bana anlatıyo bende gidip babama hesap soruyorum çok bağırıyorum ve ağlıyorum babam tepkisiz umursamaz bi şekilde dinliyo,bunu yorumlarsanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim a.s.
teşekkürler ben hergün rüya görüyorum hergün yazsam sıkılmazsınız değilmi
anneannemın adı saniye hıc karısmıyorlar hatta ben bıraz kırgınım ona dıyebılırım:))
canım bende rüyamda bebek ve süt emzirdimi görüyorum....yorumlayabilirmisin teşekkürler..
merhaba nesrin hanım ilk önce ağzınıza sağlık bende rüyamı anlatayım size
rüyamda izmirde amcamların yanında oluyorum, yanlarına gezmeye gitmişiz erkek kardeşimle beraber. ne yengemi ne amcamı hiç görmedim sadece onların mahallesindeyim kapılarının önündeyim ve yeni uyanmışım, hava gayet güzel içim huzurlu. etrafıma bakındıktan sonra kardeşim gezmeye gitmiş bile diyorum, neyse bende kendim giderim böylesi daha iyi diyorum. mahalle arasından geçerken yengemin bi komşusuyla karşılaşıyorum güya ben kadını tanıyorum o da beni tanıyor (ama ben günlük hayatta öyle bir kadını bilmiyorum) halimi hatrımı soruyor, güler yüzlü bir bayan bende onunla konuşmaktan dolayı mutluyum. beni evine buyur ediyor ben diyorum şöyle bi gezicem, peki diyor ileriye doğru adım atmamla gökyüzünün koyulaşması bir anda oluyor birden sert rüzgarlar esmeye başlıyor sonra şimşekler çakmaya başlıyor ama bu şimşekler ileride güya kardeşimin gezmeye gittiği yerde. ileriye doğru bakınca denizi görüyorum ama koyu renkte, rüzgar iyice sertleşiyor. o kadın geliyor içeri gir diyor. olmaz diyorum kardeşime haber etmem lazım bir yere girmesi lazım fırtına çok kötü ya bir yerlere yıldırım düşerse nolur diyorum, kadın o zaman haber et diyor, telefon açmaya çalışıyorum telefon çalışmıyor, ben gitmeye çalışıyorum o arada bana yakın bir yerde bir yıldırım düştü, yer ayağımın altında sarsıldı etraf sapsarı oldu ama sanki o yıldırım yüreğime düştü gibi sarsıldım ben, sonra yağmur yağmaya başladı, ben ağlamaya başladım kardeşim nolacak diye, sonra o fırtına azaldı ama yağmur devam etti, kadın beni gel kızım bak fırtına dindi kardeşinde iyidir sen gidersen daha kötü olacaksın dedi evine aldı.
iki gün sonrada yine kardeşimi gördüm, köyümüzde annemin amcasına ait olan ve orda kendi evlerinin bulunduğu bir arsada kardeşim ev yapmış güya inşaat içindeki evin penceresinden bize bakıyor (yanımdakileri hatırlayamıyorum) bu evi sen mi yaptın diyorum kardeşime evet diyor,(kardeşimin üstünde inşaatçı ustaların giydiği gibi bir tulum var ve üstü başı biraz harap haliyle) evlenince burada oturucam diyor. tarif et bakalım diyorum hangi kısım ne diyorum, pencereden eliyle diğer bir pencereyi gösteriyor bak burası mutfak diyor, sonra elini ilerlettikçe yeni duvarlar ve duvarlarda pencereler oluştu, burası da mutfağın devamı dedi (güya evleneceği kız mutfağı geniş seviyormuş, ama normadle şu an kardeşimin beraber olduğu biri yok) bu ne böyle hiç bu kadar geniş mutfak olur mu saçmalama dedim, duvarlar z şekilinde zikzaklı geliyor ve toplamda 4 penceresi var. niye çok mu geniş olduki dedi. evet dedim ya bu ne evin diğer odaları nereye sığacak dedim. yanımdakilerde evet çok geniş dedi. içeriye gittik. inşaat halindeki ev, gözümü taramamla beraber oturacak ev haline geliyor. yani ben bakışlarımı çevirdikçe inşaat halinden oturulacak ev haline geliyor. ilk giriş mutfak. mutfağa girdim kare bir mutfak sağa doğru o pencerelerle upuzun kısım olmuş. bu ne böyle hiç güzelmi dedim. sanki ev beni duyuyormuş gibi o uzun kısıma duvar örüldü. mutfağın bi iç kısmında sadece alt kısımdan 1 metre bir duvar örülmüş 2. bir kısım var. aaaa diyorum bak burası çok güzel olmuş ben olsam şöyle yaparım ama kız diyorum belki burayı tamamen kapattırır kiler olarak kullanır çokta güzel olur diyorum. mutfaktan bir kapıyla iç kısma geçtim çok güzel bir oturma odası geldi karşıma duvarları bile lambiri ile kaplanmış, ordan ileri gidip diğer kapıya geçtim o kısımda yatak odası imiş, içine banyoda yapmış. bak diyorum ne güzel olmuş. sonra diğer odaya geçtim orasıda güzelce yapılmış. sonra geri döndüm. kardeşimin arkadaşı var evli onun hanımı evde ama ev yeniden inşaat haline dönmüş. kız yerleştirmeye çalışıyor yatak odasını elinde eskimiş yün yatak var onu toplamaya çalışıyor. o yatağı katlamaya çalıştıkça yataktan toz fışkırıyor. ümit burayı bize verdi kendisi oturamayacakmış diyor, bizimde niğdede işimiz rast gitmedi, en azından şimdi başımızı sokacağımız evimiz var dedi. sonrasını hatırlayamıyorum
özür dilerim biraz uzunca oldu ama peşpeşe kardeşimle ilgili rüya görünce anlatamadan edemedim
merhaba nesrin hanım ilk önce ağzınıza sağlık bende rüyamı anlatayım size
rüyamda izmirde amcamların yanında oluyorum, yanlarına gezmeye gitmişiz erkek kardeşimle beraber. ne yengemi ne amcamı hiç görmedim sadece onların mahallesindeyim kapılarının önündeyim ve yeni uyanmışım, hava gayet güzel içim huzurlu. etrafıma bakındıktan sonra kardeşim gezmeye gitmiş bile diyorum, neyse bende kendim giderim böylesi daha iyi diyorum. mahalle arasından geçerken yengemin bi komşusuyla karşılaşıyorum güya ben kadını tanıyorum o da beni tanıyor (ama ben günlük hayatta öyle bir kadını bilmiyorum) halimi hatrımı soruyor, güler yüzlü bir bayan bende onunla konuşmaktan dolayı mutluyum. beni evine buyur ediyor ben diyorum şöyle bi gezicem, peki diyor ileriye doğru adım atmamla gökyüzünün koyulaşması bir anda oluyor birden sert rüzgarlar esmeye başlıyor sonra şimşekler çakmaya başlıyor ama bu şimşekler ileride güya kardeşimin gezmeye gittiği yerde. ileriye doğru bakınca denizi görüyorum ama koyu renkte, rüzgar iyice sertleşiyor. o kadın geliyor içeri gir diyor. olmaz diyorum kardeşime haber etmem lazım bir yere girmesi lazım fırtına çok kötü ya bir yerlere yıldırım düşerse nolur diyorum, kadın o zaman haber et diyor, telefon açmaya çalışıyorum telefon çalışmıyor, ben gitmeye çalışıyorum o arada bana yakın bir yerde bir yıldırım düştü, yer ayağımın altında sarsıldı etraf sapsarı oldu ama sanki o yıldırım yüreğime düştü gibi sarsıldım ben, sonra yağmur yağmaya başladı, ben ağlamaya başladım kardeşim nolacak diye, sonra o fırtına azaldı ama yağmur devam etti, kadın beni gel kızım bak fırtına dindi kardeşinde iyidir sen gidersen daha kötü olacaksın dedi evine aldı.
iki gün sonrada yine kardeşimi gördüm, köyümüzde annemin amcasına ait olan ve orda kendi evlerinin bulunduğu bir arsada kardeşim ev yapmış güya inşaat içindeki evin penceresinden bize bakıyor (yanımdakileri hatırlayamıyorum) bu evi sen mi yaptın diyorum kardeşime evet diyor,(kardeşimin üstünde inşaatçı ustaların giydiği gibi bir tulum var ve üstü başı biraz harap haliyle) evlenince burada oturucam diyor. tarif et bakalım diyorum hangi kısım ne diyorum, pencereden eliyle diğer bir pencereyi gösteriyor bak burası mutfak diyor, sonra elini ilerlettikçe yeni duvarlar ve duvarlarda pencereler oluştu, burası da mutfağın devamı dedi (güya evleneceği kız mutfağı geniş seviyormuş, ama normadle şu an kardeşimin beraber olduğu biri yok) bu ne böyle hiç bu kadar geniş mutfak olur mu saçmalama dedim, duvarlar z şekilinde zikzaklı geliyor ve toplamda 4 penceresi var. niye çok mu geniş olduki dedi. evet dedim ya bu ne evin diğer odaları nereye sığacak dedim. yanımdakilerde evet çok geniş dedi. içeriye gittik. inşaat halindeki ev, gözümü taramamla beraber oturacak ev haline geliyor. yani ben bakışlarımı çevirdikçe inşaat halinden oturulacak ev haline geliyor. ilk giriş mutfak. mutfağa girdim kare bir mutfak sağa doğru o pencerelerle upuzun kısım olmuş. bu ne böyle hiç güzelmi dedim. sanki ev beni duyuyormuş gibi o uzun kısıma duvar örüldü. mutfağın bi iç kısmında sadece alt kısımdan 1 metre bir duvar örülmüş 2. bir kısım var. aaaa diyorum bak burası çok güzel olmuş ben olsam şöyle yaparım ama kız diyorum belki burayı tamamen kapattırır kiler olarak kullanır çokta güzel olur diyorum. mutfaktan bir kapıyla iç kısma geçtim çok güzel bir oturma odası geldi karşıma duvarları bile lambiri ile kaplanmış, ordan ileri gidip diğer kapıya geçtim o kısımda yatak odası imiş, içine banyoda yapmış. bak diyorum ne güzel olmuş. sonra diğer odaya geçtim orasıda güzelce yapılmış. sonra geri döndüm. kardeşimin arkadaşı var evli onun hanımı evde ama ev yeniden inşaat haline dönmüş. kız yerleştirmeye çalışıyor yatak odasını elinde eskimiş yün yatak var onu toplamaya çalışıyor. o yatağı katlamaya çalıştıkça yataktan toz fışkırıyor. ümit burayı bize verdi kendisi oturamayacakmış diyor, bizimde niğdede işimiz rast gitmedi, en azından şimdi başımızı sokacağımız evimiz var dedi. sonrasını hatırlayamıyorum
özür dilerim biraz uzunca oldu ama peşpeşe kardeşimle ilgili rüya görünce anlatamadan edemedim
merhaba, bu ilk ruyanizin yorumu, hayatta sadece kendi sorumluluklarinizi alin, herkes kendi nefsinden sorumlu, herkes gidecegi yolda mutlu ya da mutsuz ama herkesin kendi karari, cevrenizden ozellikle bir bayandan yardim alabilirsiniz bunu kabul etmenizi tavsiye ederim, sizin icin hayirli olacak, sevgiler
Bu da ikici ruyanizin yorumu, cok sanslisiniz ne istiyorsaniz yapabileceginiz bir doneme giriyorsunuz ya da su an oyle bir donemdesiniz, yetenekleriniz var ortaya cikmasi gereken belkide farkinda oldugunuz yeteneklerin gelistirilmeye ihtiyaci var, ama sunu iyi kullanin tanri yaninizda ve dusundugunuz an ev kendi kendini degistiriyor ya iste hayatiniz bu kadar sizin kontrolunuzde bunu iyi degerlendirmenizi tavsiye ederim, sevgiler
canım merhaba ben akşam rüyamda iş yerindeyim (iş yerinde calışan şu anda bize sadece 1 gün gelen bir bayan cok bilmiş bir bayan)iş yerinin duvarları loş ışık ve duvarlara böyle parlak afiş gibi bişeyler asılmış müdürüm benden tel bağlamamı istiyor bende patronumun odasından arıyorum bir bayan var kapalı müdürüm odasına girip müdürmle konuşuyor eşi herhalde diyorum bayan geliyor odaya tel elinde müdürümü arıyor ben diyorumda yerlerinde yoklar tel elinde başlıyor bağırmaya yerlerinde yoklar dedim diye nasıl bağırıyor ama cok bozuldum zaten bir gün geliyo takmam falan dedim bana bunu yorumlarmısın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?