ruya yorumluyorum

merhaba nesrin hanım ilk önce ağzınıza sağlık bende rüyamı anlatayım size

rüyamda izmirde amcamların yanında oluyorum, yanlarına gezmeye gitmişiz erkek kardeşimle beraber. ne yengemi ne amcamı hiç görmedim sadece onların mahallesindeyim kapılarının önündeyim ve yeni uyanmışım, hava gayet güzel içim huzurlu. etrafıma bakındıktan sonra kardeşim gezmeye gitmiş bile diyorum, neyse bende kendim giderim böylesi daha iyi diyorum. mahalle arasından geçerken yengemin bi komşusuyla karşılaşıyorum güya ben kadını tanıyorum o da beni tanıyor (ama ben günlük hayatta öyle bir kadını bilmiyorum) halimi hatrımı soruyor, güler yüzlü bir bayan bende onunla konuşmaktan dolayı mutluyum. beni evine buyur ediyor ben diyorum şöyle bi gezicem, peki diyor ileriye doğru adım atmamla gökyüzünün koyulaşması bir anda oluyor birden sert rüzgarlar esmeye başlıyor sonra şimşekler çakmaya başlıyor ama bu şimşekler ileride güya kardeşimin gezmeye gittiği yerde. ileriye doğru bakınca denizi görüyorum ama koyu renkte, rüzgar iyice sertleşiyor. o kadın geliyor içeri gir diyor. olmaz diyorum kardeşime haber etmem lazım bir yere girmesi lazım fırtına çok kötü ya bir yerlere yıldırım düşerse nolur diyorum, kadın o zaman haber et diyor, telefon açmaya çalışıyorum telefon çalışmıyor, ben gitmeye çalışıyorum o arada bana yakın bir yerde bir yıldırım düştü, yer ayağımın altında sarsıldı etraf sapsarı oldu ama sanki o yıldırım yüreğime düştü gibi sarsıldım ben, sonra yağmur yağmaya başladı, ben ağlamaya başladım kardeşim nolacak diye, sonra o fırtına azaldı ama yağmur devam etti, kadın beni gel kızım bak fırtına dindi kardeşinde iyidir sen gidersen daha kötü olacaksın dedi evine aldı.

iki gün sonrada yine kardeşimi gördüm, köyümüzde annemin amcasına ait olan ve orda kendi evlerinin bulunduğu bir arsada kardeşim ev yapmış güya inşaat içindeki evin penceresinden bize bakıyor (yanımdakileri hatırlayamıyorum) bu evi sen mi yaptın diyorum kardeşime evet diyor,(kardeşimin üstünde inşaatçı ustaların giydiği gibi bir tulum var ve üstü başı biraz harap haliyle) evlenince burada oturucam diyor. tarif et bakalım diyorum hangi kısım ne diyorum, pencereden eliyle diğer bir pencereyi gösteriyor bak burası mutfak diyor, sonra elini ilerlettikçe yeni duvarlar ve duvarlarda pencereler oluştu, burası da mutfağın devamı dedi (güya evleneceği kız mutfağı geniş seviyormuş, ama normadle şu an kardeşimin beraber olduğu biri yok) bu ne böyle hiç bu kadar geniş mutfak olur mu saçmalama dedim, duvarlar z şekilinde zikzaklı geliyor ve toplamda 4 penceresi var. niye çok mu geniş olduki dedi. evet dedim ya bu ne evin diğer odaları nereye sığacak dedim. yanımdakilerde evet çok geniş dedi. içeriye gittik. inşaat halindeki ev, gözümü taramamla beraber oturacak ev haline geliyor. yani ben bakışlarımı çevirdikçe inşaat halinden oturulacak ev haline geliyor. ilk giriş mutfak. mutfağa girdim kare bir mutfak sağa doğru o pencerelerle upuzun kısım olmuş. bu ne böyle hiç güzelmi dedim. sanki ev beni duyuyormuş gibi o uzun kısıma duvar örüldü. mutfağın bi iç kısmında sadece alt kısımdan 1 metre bir duvar örülmüş 2. bir kısım var. aaaa diyorum bak burası çok güzel olmuş ben olsam şöyle yaparım ama kız diyorum belki burayı tamamen kapattırır kiler olarak kullanır çokta güzel olur diyorum. mutfaktan bir kapıyla iç kısma geçtim çok güzel bir oturma odası geldi karşıma duvarları bile lambiri ile kaplanmış, ordan ileri gidip diğer kapıya geçtim o kısımda yatak odası imiş, içine banyoda yapmış. bak diyorum ne güzel olmuş. sonra diğer odaya geçtim orasıda güzelce yapılmış. sonra geri döndüm. kardeşimin arkadaşı var evli onun hanımı evde ama ev yeniden inşaat haline dönmüş. kız yerleştirmeye çalışıyor yatak odasını elinde eskimiş yün yatak var onu toplamaya çalışıyor. o yatağı katlamaya çalıştıkça yataktan toz fışkırıyor. ümit burayı bize verdi kendisi oturamayacakmış diyor, bizimde niğdede işimiz rast gitmedi, en azından şimdi başımızı sokacağımız evimiz var dedi. sonrasını hatırlayamıyorum

özür dilerim biraz uzunca oldu ama peşpeşe kardeşimle ilgili rüya görünce anlatamadan edemedim

Merhaba, karsi cins iliskilerinde ask dolusunuz, hayatinizda biri var ya da yok fakat hayatiniza ask istiyorsunuz, fakat kendinizi karsi tarafin dusuncelerine cok bagliyorsunuz, kendinizi ifade etmekten cekiniyorsunuz, ruyanizin size mesaji cevrenin etkisinde kalmadan kendi dusuncelerinizle hareket edip, etki altinda kalmadan hayatinizi yasamaniz, sevgiler

Merhaba, sevindim ruyalarin hayatinizda bagimlilik yaptigina ruyaniz bilincalti ruyasiysa eger, anne tarafi bebeginizi buyuturken karisiyor olabilir, bu da sizi baya bulatmis,ruyanizin diger anlamini yapmam icin anneannenizin ismini yazarsaniz sevinirim, en iyi ruya yorumunu aslinda kisi kendi hislerini kullanarak yapar diger yorumuda yazdigimda size hangisinin uygun oldugunu hislerinizi kullanarak yapabilirsiniz, cunku bazi ruyalar bilincalti olabiliyor, sevgiler

Merhaba, ruyanizda sevdiklerinizle sevgi alisverisinizde bulunmussunuz, eskiye ozlem var, yaslilarinizi ve sevdiklerinizin hatirlarini sormanizi tavsiye ederim, sevgiler

teşekkürler ben hergün rüya görüyorum hergün yazsam sıkılmazsınız değilmi

Merhaba, her zaman degerli ruyalarinizi yorumlamaktan cok keyifliyim, ruyanizda babaniza duydugunuz guvensizlik ve hirs ortaya cikmis, ama bunu biraz siz buyutmussunuz, aslinda karsi taraf gayet sakin, ruyanizin size mesaji hem babaniza hemde cevreye, hayata biraz daha fazla guven duymaniz, bu guvensizlik sizin hayat akisinizi engelliyor, hayata guvenin lutfen, sevgiler

teşekkürler ben hergün rüya görüyorum hergün yazsam sıkılmazsınız değilmi

tabiki sıkılmam, kendi istegimle burdayim ne herkese tek tek cevap vermeye calisiyorum, bir kisiye bile faydam olursa ne mutlu bana, tek bir ruyayi bile hayata gecirebilirsek inanin cok sey kazaniriz, fakat bazen cevap vermeler gecikebilir bunun icin anlayis bekliyorum, sonucta esimle ve oglumlada ilgilenmem gerekiyor, sevgiler

yorumunuz için çok teşekkür ederim gerçekten çok güzel yorumlamışsınız ancak bu kadar doğru yorumlanabilrdi cuk diye oturdu derler ya hayretler içindeğim sağolun a.s.

anneannemın adı saniye hıc karısmıyorlar hatta ben bıraz kırgınım ona dıyebılırım:))

Merhaba, hayatinizda ki isteklerinizi, akisi, verimi, durdurmussunuz, su an hayati uzaktan izliyor gibi hissedebilirsiniz, biran once hayata karisimaniz ve istekleriniz dogrultusunda eyleme gecmeniz gerekiyor, sevgiler

canım bende rüyamda bebek ve süt emzirdimi görüyorum....yorumlayabilirmisin teşekkürler..

Merhaba, eger bilincalti ruyasi degilse hayati cok guzel yasadiginizi, kendinizi ve isteklerinizi cok guzel ifade ettiginizi kendinizi buldugunuz bir donem yasiyorsunuz ya da boyle bir doneme giriyorsunuz, hayat akisinizi durdurmayin , surekli yapacak bir eylem planiniz olsun, sevgiler

merhaba, bu ilk ruyanizin yorumu, hayatta sadece kendi sorumluluklarinizi alin, herkes kendi nefsinden sorumlu, herkes gidecegi yolda mutlu ya da mutsuz ama herkesin kendi karari, cevrenizden ozellikle bir bayandan yardim alabilirsiniz bunu kabul etmenizi tavsiye ederim, sizin icin hayirli olacak, sevgiler

Bu da ikici ruyanizin yorumu, cok sanslisiniz ne istiyorsaniz yapabileceginiz bir doneme giriyorsunuz ya da su an oyle bir donemdesiniz, yetenekleriniz var ortaya cikmasi gereken belkide farkinda oldugunuz yeteneklerin gelistirilmeye ihtiyaci var, ama sunu iyi kullanin tanri yaninizda ve dusundugunuz an ev kendi kendini degistiriyor ya iste hayatiniz bu kadar sizin kontrolunuzde bunu iyi degerlendirmenizi tavsiye ederim, sevgiler

şu anlık kimseye karışıyorum diyemicem ama kardeşim ya da çok sevdiklerim bir yanlış içinde olursa gerçekten çok üzülürüm çırpınır elimden geleni yapmaya çalışırım, bir bayan yardım etmek isterse bunu düşünücem :)

şu sıralar gerçekten şanslı dönemdeyim :) Allaha çok şükür ne istersem oluyor hiç zorlanmıyorum hemde, umarım bu dönem uzun sürer çünkü ne zamandır sıkıntılarımın üstüne bu dönem ilaç gibi :sm_cool:

çok teşekkür ederim ağzınıza o güzel gönlünüze sağlık a.s.

canım merhaba ben akşam rüyamda iş yerindeyim (iş yerinde calışan şu anda bize sadece 1 gün gelen bir bayan cok bilmiş bir bayan)iş yerinin duvarları loş ışık ve duvarlara böyle parlak afiş gibi bişeyler asılmış müdürüm benden tel bağlamamı istiyor bende patronumun odasından arıyorum bir bayan var kapalı müdürüm odasına girip müdürmle konuşuyor eşi herhalde diyorum bayan geliyor odaya tel elinde müdürümü arıyor ben diyorumda yerlerinde yoklar tel elinde başlıyor bağırmaya yerlerinde yoklar dedim diye nasıl bağırıyor ama cok bozuldum zaten bir gün geliyo takmam falan dedim bana bunu yorumlarmısın canım

Merhaba, ruyanizda telefon sembolu cok dikkat cekici, bu da iletisim demektir, hayatinizin bir yerlerinde iletisim sorunu ya da soylenmesi gereken seyler var, bunlari sakin bir zamanda dusunup kime ya da kimlere ne soylemeniz gerekiyor bunu dusunup hayata gecirmenizi tavsiye ederim, soylendigi zaman tepki alacaginizdan cekiniyor olabilirsiniz, sevgiler

ben yine rüya gördüm hiç bi sıkıntısı yoktu rüyamın ama kalkıp rüyamı hatırlamaya başlayınca içim sıkıldı halada öyle. rüyamda bi sınava girecekmişim haziranda (açık öğretim yazayım diyorum ama hala karar vermiş değilim)babamda sınava girene kadar gel benim yanımda çalış sıkılma diyo (iş arayıp bulamayanlardanım) sonra ne giysem orda dikkat çekmeyecek topuklu ayakkabı falan olmaz diyorum(babam ayakkabıcı)sonra sipor ayakkabımı giyerim bide hırka dikkat çekmem diyorum. abim geliyo aklıma oda orda çalışıyomuş (kendisi memur ve bu ara aramız iyi değil) sorun çıkar beraber çalışırsak diyorum.. ay nesrincim belkide hiçbi anlamı yoktur bilmiyorum ama uyandığımdan beri sıkıntılıyım niye böyle hissediyorum anlamadım.normalde babamı görünce mutlu olurdum uyandığımda uzağız diye özlem gideriyomuş gibi olurdum. bu defa niye böyle hissediyorum anlamadım. bi el atıver şu rüyaya kaydirigubbakcemile3

merhaba.ara ara gördüğüm bi rüya var.arkadaşlığımı kestiğim biri var.son 1 yıldır rüyamda ne zaman görsem hep tokat atıyorum.baya bi hırsla.fakat o bana hiç tokat atmadı.yorumunu bi türlü yapamıyorum bir uyarımı acaba??

bu bugün gördüğüm diğil daha evvel gördüğüm bir rüya rüyamda kadiköydeymişim elimin parmağında tek taş yüzük var gümüşten beyaz taşlı gözükmesin istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…