• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ruya yorumluyorum

merhaba, neden kirilayim ben sadece ruyada anlattiklarini yorumladim, ruyada gordugun semboller cok acik yazdiklarimi soyluyor, bunlari alt duzeyde de yani bilincaltinda da yasiyor olabilirsin, annenizin karsi cinsle ilgili kisitlamalari olabilir, tabi ki takdir senin, ben sadece ruyada anlatilani yorumladim, sevgiler

canım pardon cinsellik falan deyınce yanlıs anladım onaylamadıgı bırı degılde yasadıgı yerı onaylamdı bıtırdım..sevgiler teşekkur

Merhaba, herkese bir sekilde cevap vermeye calisiyorum, ruyanizin yorumuna gelince, ilk once o ruya kitaplarinda zaten her sayfada ölümü anlatan birkac sembol vardir, ruyaya tek bir sembolle yorum yapilamaz, yorumlarken ruyanin butunune bakmak lazim, sizin ruyanizda ise aile tarafindan baski altinda hissediyorsunuz kendinizi, onlara karsi altduzeyde yani bilincaltinda isyan etmissiniz, herkesi oldugu gibi kabul etmeyi secin ve sizi rahatlatacak bir hobi edinin, o zaman bu tarz ruyalar tekrarlanmayacaktir, sevgiler

çok teşekkürler yorumunuzu düşündüm de gerçekten mantıklı geldi.

canım bir rüyamı daha hatırlıyorum belkı cok oldum ama cok güzel bir ev 2 yada 3 katlı guneslı bırgun bizim evimizmiş ailemde orda evın sağında solunda ağaç var bırde eve karşı gelen bir salıncak biniyorum ıpı oyle uzunkı sallanmaya baslayınca evın bır ucundan baska yerlere gıdıyorum eve gec kalıyorum kucagımada bır kız cocugu gelıyor sonra sıkı tutunn eve gıdelım dıyorum hala salıncaktayım salıncakla gıdıyorum bısıklet sankı yolda tanıdıkları goruyorum sonra ruya bıtıyor..düşününce yorumun mantıklı geldi zahmet olmuyorsa eğer...sevgiler

Bende 2-3 qündür hep aynı rüyayı görüyorum şuanda denizLide oLdugumdan istanbuLda ki bi arkadaşımı ölüyo görüyorum 8 senelik bi arkadaşım ama fazla samimi değildik sürekli rüyamda ağlıyorum ve Ahmet adlı arkadaşımın öldüğünü görüyorum

Yorumlarsan sevinirim abLacım (:

Merhaba, ruyanizda sadece Ahmet'mi oluyor, olum degisimdir, yeni baslangictir, bu arkadasinizin benzer bir ozelligi sizde olabilir ve siz bu yonunuzden kurtulmussunuz bunun sonucunda yeni baslangiclar olacaktir ruyanizin diger bir anlamida Ahmet "ovulmeye deger" anlamindadir ve siz ovulmeye deger bir is yapmadiginizi dusunuyor olabilirsiniz, kendinizi iyi hissedecek, keyif alabileceginiz isler yapmanizi tavsiye ederim, sevgiler

canım bir rüyamı daha hatırlıyorum belkı cok oldum ama cok güzel bir ev 2 yada 3 katlı guneslı bırgun bizim evimizmiş ailemde orda evın sağında solunda ağaç var bırde eve karşı gelen bir salıncak biniyorum ıpı oyle uzunkı sallanmaya baslayınca evın bır ucundan baska yerlere gıdıyorum eve gec kalıyorum kucagımada bır kız cocugu gelıyor sonra sıkı tutunn eve gıdelım dıyorum hala salıncaktayım salıncakla gıdıyorum bısıklet sankı yolda tanıdıkları goruyorum sonra ruya bıtıyor..düşününce aiyorumun mantıklı geldi zahmet olmuyorsa eğer...sevgiler

Merhaba, aslinda hayati buyuk bir keyif icinde yasiyorsunuz ama aileyle ilgili normalden fazla sorumluluk almissiniz, ben neden boyle birsey acikladigimi anlatayim, sonra degil diyorsunuz :-) ruyanizda eve gec kaldik diyorsunuz, eve gidelim diyorsunuz, ve hep saginizda solunuzda tanidiklar olmasi bunu gosteriyor, aile tabiki her zaman olmali ama bunun yaninda keyif veren islere yonelmelisiniz, sevgiler

Merhaba, ruyanizda sadece Ahmet'mi oluyor, olum degisimdir, yeni baslangictir, bu arkadasinizin benzer bir ozelligi sizde olabilir ve siz bu yonunuzden kurtulmussunuz bunun sonucunda yeni baslangiclar olacaktir ruyanizin diger bir anlamida Ahmet "ovulmeye deger" anlamindadir ve siz ovulmeye deger bir is yapmadiginizi dusunuyor olabilirsiniz, kendinizi iyi hissedecek, keyif alabileceginiz isler yapmanizi tavsiye ederim, sevgiler

Teşekkür edeRim bide kusura bakmassanız bi tane daha sormak istiyorum :D

Yiné sürekLı oLarak :D babamın beni dövdüğünü yine ağLAdığımı qöRüyorum bişeyimi yakaLıyo kızıyo bağırıyo sanki üst üste görüyorum aynı rüyayı Ki babam beni hiç dövmez (:

Merhaba, aslinda hayati buyuk bir keyif icinde yasiyorsunuz ama aileyle ilgili normalden fazla sorumluluk almissiniz, ben neden boyle birsey acikladigimi anlatayim, sonra degil diyorsunuz :-) ruyanizda eve gec kaldik diyorsunuz, eve gidelim diyorsunuz, ve hep saginizda solunuzda tanidiklar olmasi bunu gosteriyor, aile tabiki her zaman olmali ama bunun yaninda keyif veren islere yonelmelisiniz, sevgiler

migren agrısından ne yaptıgımı bılmıyorum ama evet aılemle ılgılı sorumluluk cok fazla teşekkür ederim...

Bu akşam 3 rüya görüm arka arkaya ve çok etkilendim.Yorumlarsanız sevinirim.
1- Evdeyim bir kedi var.Kendi çok yükseklere atlıyor.Bana doğru atladı.Çok korktum ama koltuğun arkasına doğru düştü.
2- Sanki bir otelin resepsiyonu gibi bir yerdeyim.Bir domuz çıkıyor ve beni kovalıyor.Çok korkuyorum.
3-Annem bir hurç ormüş siyah veya koyu gri renginde.2m boyunda nerdeyse.Bir arkadaşım arıyor diyorum böyle bir hurç var satıyoruz.N kadar diyor 40 TL diyorum.Annem diyoki olurmu çok o..Sonra arkadaşımla buluşuyoruz.başkasına alacakmış durumu çok kötüymüş yardım topluyorlarmış falan.Ozaman diyorum 30 ver geriside benden olsun.Eve dönüyorum anneme diyorum 30a sattım ee ticaret bu..
(Not: Annem hayatta değil )

Merhaba, 3 rakami aileyle ilgilidir aileden bi parca uzaklasma istegi duymussunuz, birazcik ayri kalip rahatlamak anlaminda, hadisenin sizin icin olumlu yonu ve olumsuz yonu nedir? bunlari listeleyin ve olumlu taraflarini hayatiniza katmaya calisin, olumsuz taraflarinida hayatinizdan cikartin.

arkadasiniz ise, o da rahatlamaya ve relax olmaya calisiyor, aslinda ikinizin ruyasi yakin arkadas oldugunuzdan sanirim yasadiklariniz ve konustuklariniz ortak olmali, ve rahatlamaya calsitiginiz bir donemdesiniz, sevgiler

aslinda arkadasim ablamin en yakin arkadasi benim degil,
ama bende cok severim kendisini..
bu rüyayi görmeden bir gün önce konusmustuk,
ondan dolayi görmüs olabiliriz birbirimizi..
benim icin söylediginiz sey dogru, sanirim arkadasim icinde dogru bu..
cok tesekkürler yorumuz icin..a.s.a.s.

merhaba

sabaha karşı gördüğüm rüyanın hala etkisindeyim.
tanımadaığım bir evden çkıyorum beyaz villa tipi bir ev karşıya geçiyorum ama çıkarken kapıyı kapatmamışım.arkamdan yanlış hatırlamıyorsam özgür diye bağırıyorlar.bir dönüp bakıyorum ki 2-3 yaşlarında bir erkek çocuğu otobüs çarpıyor ve ben o anı saniye saniye görüyorum.çocuğun üzerinde ya yeşil ya mavi kazak vardı.üstündede beyaz hırka.otobüs çocuğu ilk çarptığında hafif yana itiyor.tamam kurtuldu derken bir anda altına alıyor çocuğu.şu anda bile gözlerimi kapattığımda aynısını görür gibiyim.

yorumlarsan çok sevinirim.

bugün yine bir rüya gördüm bu benim icin önemli..
cünkü allaha bir soru sorup rüyaya yattim..
cevaplarsaniz cok sevinirim..

benim sevdigim biri var, ki galiba oda beni seviyor..
ve bu kisi tiyatrocu..
sonra bi anda tiyatrosunu izlemeye gitmisim...
oyun cok begeniliyor, herkes uzun uzun alkisliyor oyunu bende..
sonra sahneye cikiyor bu kisi ve yanindaki oyuncu,
oda bir kiz, egiliyorlar iste biz alkislarken, ve o anda
bu cocuk bana bakiyor, hüzünlü bir sekilde..
cünkü bu cocuk o kizla evlenecek, ama hala beni seviyor..
akli hala bende yani, bende onu seviyorum ama evlenecegi icin
kizmiyorum.. öyle gerektigi icin bisey demiyorum..
ve bu cocugun hayranlari varmis iste, fan clubida var, oraya bende
üyeymisim.. ve onun evlenmesine ragmen ona kizgin kirgin degilim..
yani artik bir arkadasi olarak kalmaya calisiyorum galiba..

benim sevgilim yok bunu belirteyim..
rüyami yorumlarsaniz yine, cok mutlu olurum..
tesekkürlerimi sunuyorum..
sevgiler a.s.

cok hoş olmuş bole bi konu bende hep netten ruya yorumlarındaki objelere bakardım.neyse hemen anlatmaya başlayayım.

evde karanlık dar ve yuksek(bizim evdekiler oyle deil ama) basamaklardan cıkarak çatiya ulaşiyorum ama cok zorlanıyorum adımları atmakta, sanki yaşlanmışım da ayaklarımı zorla o yuksek merdivenlerden kaldırıyorum.neyse çatiya cıkıyorum sırtımı yanımızdaki binanın duvarına yaslıyorum cunku cati dediğim yerde nedense hiç duvar yok.oturuyorum ve kuzenime(alt kattaki erkek kuzenim) bakıyorum.elinde uzaktan kumandalı bir araba var ve kumanda da gaza basıyor.bağiriyorum ilhaan cok gaz verdin durdur uçacak die ve ben bağirirken ucuyorda zaten.kendisi zaten ayaklarını sallandırarak oturduğu için aşağiya bakabiliyor.ve bişey olmamiş diyor.ve iniyor.onu bekliyorum ve goruyorum bişey olmamiş.daha sonra ben de 5.kattan 4.kata indiğimi goruyorum.ama orası inşaat yani gerçek hayatta da ruya da inşaat.ve ne için oraya indiğimi bilmiyorum.

öff ne kadar detaylı ve uzun anlatmişim -tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
ardından bi daha uykuya dalıyorum.bu sefer bir gondoldayım herşey cok normal ve hiçbir heyecan yok ardından bi farkediyorum gereğinden fazla uçmaya başlamişiz.fırlayacağimi düşünüyorum ve korkuyorum ki daha sonra fılıorum da,ama ole fırlıyorum ki birden kendimi boğaz koprusunden düşerken goruyorum.kontrollu bi düşüşten sonra denizin yüzeyinden ucmaya devam ediyorum.ama o sırada da birilerinden saklanmaya çalişiyorum.neyse devam ediyorum ve sığ yerlere geliyorum insanları goruyorum denize girmişler ayaklarına kadar.ama onlar beni yanlarından geçerken gormuyorlar.hızlıyım ama snaki bnm farkım da deiller.neyse sonra donerek boğazın bi yakasından düştüğüm kopruye geliyorum ayağiin altında aradığımı bulup yukarı kopruye başlayacağimda kucuk bi kızla karşilaşiyrum.birbirimizi tanıyoruz ama sırlarımızı saklıyoruz şu ucma gibi ozel yetenekler hakkındaki sırlar.yolculuğa onunla devam ediyorum.ve nedense artık birbirimizden hiçbişey saklamıyoruz kuçuk kız sanki bnm yardımcı gibi.daha sonra da ikimiz trene geçiyoruz.ve tren bnm yuzumden kaza yapıyor ve bizi onlar farketmeden hemen sıvışıyoruz oradan ve yine koprunun başladığı yerdeyiz.

bu ruya bana sanki cok fazla gundelik hayattan bilinc altımdaki şeylerin birleştirilmesiyle yazılmış senaryo gbi geldi.bilinçaltımda ne yaıyor hee şakkıdı

buarada cnm kk'da bu sayfaya ayırdığın için gerçekten teşekkur ederim.sevgiler..

ya bide ben rüyamda asansöre bindim.11. kata çıkmak istedim.sonra birileri bindi ama ben o kata çıkamadım.onlar aşağıya inmek istiyordu ama indikmi inmedikmi tam hatırlayamıyorum.sanırım indik.

Teşekkür edeRim bide kusura bakmassanız bi tane daha sormak istiyorum :D

Yiné sürekLı oLarak :D babamın beni dövdüğünü yine ağLAdığımı qöRüyorum bişeyimi yakaLıyo kızıyo bağırıyo sanki üst üste görüyorum aynı rüyayı Ki babam beni hiç dövmez (:

Merhaba, babaniza karsi sucluluk hissiniz var, tabiki bu gecmiste yasadiginiz bir deneyimden kaynaklaniyor olabilir, ruyanizin mesaji sucluluk duygunuzu birakmaniz, ruyalarin yorumlarinin hicbir anlami yoktur eger yorumu hayata gecirmezsek, sevgiler

geçen gece şöyle bir rüya gördüm.
ben ve liseden iki arkadaşım(ikisi de erkek)buluşuyoruz piknik yapacakmışız.Hava çok güneşli ve güzel.Otobüse biniyoruz.Arka 5'li kısma oturuyorum ama arkadaşlarım yanıma gelmiyorlar ayrı ayrı oturuyorlar.Boğazı filan görüyorum akabinde piknik yerine varıyoruz.Asma bir köprü görüyorum(ne alakaysa)ben korkarım geçemem diyorum geçmiyorum.
Daha sonra ikindi namazı kılacakmışım ama sürekli birşeyler oluyor kılamıyorum.Annemleyim ve mescid arıyoruz gösteriyorlar çıkıyoruz inşaat .Krem rengi halıları kesip koymuşlar tam kılacağız ufak bir çocuk (kardeşimmiş)annemi istiyor ben kızıyorum ve ne olursa olsun namazımı kılacağımı söylüyorum ve kılıyorum.
Biraz değişik bir rüya ama bilmiyorum artık.Şimdiden teşekkürler sevgiler.

Bu akşam 3 rüya görüm arka arkaya ve çok etkilendim.Yorumlarsanız sevinirim.
1- Evdeyim bir kedi var.Kendi çok yükseklere atlıyor.Bana doğru atladı.Çok korktum ama koltuğun arkasına doğru düştü.
2- Sanki bir otelin resepsiyonu gibi bir yerdeyim.Bir domuz çıkıyor ve beni kovalıyor.Çok korkuyorum.
3-Annem bir hurç ormüş siyah veya koyu gri renginde.2m boyunda nerdeyse.Bir arkadaşım arıyor diyorum böyle bir hurç var satıyoruz.N kadar diyor 40 TL diyorum.Annem diyoki olurmu çok o..Sonra arkadaşımla buluşuyoruz.başkasına alacakmış durumu çok kötüymüş yardım topluyorlarmış falan.Ozaman diyorum 30 ver geriside benden olsun.Eve dönüyorum anneme diyorum 30a sattım ee ticaret bu..
(Not: Annem hayatta değil )

Merhaba,ruyanizin hepsini birlikte yorumluyorum, gercek yasamda ki korkulariniz ruyaniza sizi korkutan bir sembol olarak girmis, bu kedi ve domuz sembolunu dusunup size neyi, hangi olayi ya da kimi hatirlattigina bir bakin, korkunuzu kesfederseniz ve ustune giderseniz bu tarz ruyalar gormezsiniz, yasaminizda cok fazla verici olabilir misiniz? ruyanizin mesaji ise yardim konusunda asiriya kacmamaniz, sevgiler

merhaba benimde rüyamı yorumlarsanız sevinirim.
3.5 aylık bebeğim var rüyamda onun alt cenediki ön iki dişinin çıktığını gördüm
ve parmağımlada üst çenedeki dişini kontrol ediyordum ayyyy bunlarda patlamış dedim yanımdakilere
içimdende diyorumki alla alla bu çocuk beni emerken nasıl olduda ben farketmedim nasıl göğsümün
ucu yara olmadı diye söyleniyordum.

merhaba

sabaha karşı gördüğüm rüyanın hala etkisindeyim.
tanımadaığım bir evden çkıyorum beyaz villa tipi bir ev karşıya geçiyorum ama çıkarken kapıyı kapatmamışım.arkamdan yanlış hatırlamıyorsam özgür diye bağırıyorlar.bir dönüp bakıyorum ki 2-3 yaşlarında bir erkek çocuğu otobüs çarpıyor ve ben o anı saniye saniye görüyorum.çocuğun üzerinde ya yeşil ya mavi kazak vardı.üstündede beyaz hırka.otobüs çocuğu ilk çarptığında hafif yana itiyor.tamam kurtuldu derken bir anda altına alıyor çocuğu.şu anda bile gözlerimi kapattığımda aynısını görür gibiyim.

yorumlarsan çok sevinirim.

Merhaba, kendinizi biraz kisitlanmis ve rahat hareket edemiyor, ozgurlugu kistlanmis gibi hissediyorsunuz, belki de isteyipte yapamadiginiz bir deneyim bunu hissettiyiryordur, ruyaniz size, istediginiz seyi gercekten istediginiz taktirde yapabilirsiniz mesaji veriyor, sevgiler

Back