bugün yine bir rüya gördüm bu benim icin önemli..
cünkü allaha bir soru sorup rüyaya yattim..
cevaplarsaniz cok sevinirim..
benim sevdigim biri var, ki galiba oda beni seviyor..
ve bu kisi tiyatrocu..
sonra bi anda tiyatrosunu izlemeye gitmisim...
oyun cok begeniliyor, herkes uzun uzun alkisliyor oyunu bende..
sonra sahneye cikiyor bu kisi ve yanindaki oyuncu,
oda bir kiz, egiliyorlar iste biz alkislarken, ve o anda
bu cocuk bana bakiyor, hüzünlü bir sekilde..
cünkü bu cocuk o kizla evlenecek, ama hala beni seviyor..
akli hala bende yani, bende onu seviyorum ama evlenecegi icin
kizmiyorum.. öyle gerektigi icin bisey demiyorum..
ve bu cocugun hayranlari varmis iste, fan clubida var, oraya bende
üyeymisim.. ve onun evlenmesine ragmen ona kizgin kirgin degilim..
yani artik bir arkadasi olarak kalmaya calisiyorum galiba..
benim sevgilim yok bunu belirteyim..
rüyami yorumlarsaniz yine, cok mutlu olurum..
tesekkürlerimi sunuyorum..
sevgiler a.s.
Merhaba, kendinizi biraz kisitlanmis ve rahat hareket edemiyor, ozgurlugu kistlanmis gibi hissediyorsunuz, belki de isteyipte yapamadiginiz bir deneyim bunu hissettiyiryordur, ruyaniz size, istediginiz seyi gercekten istediginiz taktirde yapabilirsiniz mesaji veriyor, sevgiler
Merhaba,ruyanizin hepsini birlikte yorumluyorum, gercek yasamda ki korkulariniz ruyaniza sizi korkutan bir sembol olarak girmis, bu kedi ve domuz sembolunu dusunup size neyi, hangi olayi ya da kimi hatirlattigina bir bakin, korkunuzu kesfederseniz ve ustune giderseniz bu tarz ruyalar gormezsiniz, yasaminizda cok fazla verici olabilir misiniz? ruyanizin mesaji ise yardim konusunda asiriya kacmamaniz, sevgiler
ardından bi daha uykuya dalıyorum.bu sefer bir gondoldayım herşey cok normal ve hiçbir heyecan yok ardından bi farkediyorum gereğinden fazla uçmaya başlamişiz.fırlayacağimi düşünüyorum ve korkuyorum ki daha sonra fılıorum da,ama ole fırlıyorum ki birden kendimi boğaz koprusunden düşerken goruyorum.kontrollu bi düşüşten sonra denizin yüzeyinden ucmaya devam ediyorum.ama o sırada da birilerinden saklanmaya çalişiyorum.neyse devam ediyorum ve sığ yerlere geliyorum insanları goruyorum denize girmişler ayaklarına kadar.ama onlar beni yanlarından geçerken gormuyorlar.hızlıyım ama snaki bnm farkım da deiller.neyse sonra donerek boğazın bi yakasından düştüğüm kopruye geliyorum ayağiin altında aradığımı bulup yukarı kopruye başlayacağimda kucuk bi kızla karşilaşiyrum.birbirimizi tanıyoruz ama sırlarımızı saklıyoruz şu ucma gibi ozel yetenekler hakkındaki sırlar.yolculuğa onunla devam ediyorum.ve nedense artık birbirimizden hiçbişey saklamıyoruz kuçuk kız sanki bnm yardımcı gibi.daha sonra da ikimiz trene geçiyoruz.ve tren bnm yuzumden kaza yapıyor ve bizi onlar farketmeden hemen sıvışıyoruz oradan ve yine koprunun başladığı yerdeyiz.
bu ruya bana sanki cok fazla gundelik hayattan bilinc altımdaki şeylerin birleştirilmesiyle yazılmış senaryo gbi geldi.bilinçaltımda ne yaıyor hee şakkıdı
buarada cnm kk'da bu sayfaya ayırdığın için gerçekten teşekkur ederim.sevgiler..
ya bide ben rüyamda asansöre bindim.11. kata çıkmak istedim.sonra birileri bindi ama ben o kata çıkamadım.onlar aşağıya inmek istiyordu ama indikmi inmedikmi tam hatırlayamıyorum.sanırım indik.
geçen gece şöyle bir rüya gördüm.
ben ve liseden iki arkadaşım(ikisi de erkek)buluşuyoruz piknik yapacakmışız.Hava çok güneşli ve güzel.Otobüse biniyoruz.Arka 5'li kısma oturuyorum ama arkadaşlarım yanıma gelmiyorlar ayrı ayrı oturuyorlar.Boğazı filan görüyorum akabinde piknik yerine varıyoruz.Asma bir köprü görüyorum(ne alakaysa)ben korkarım geçemem diyorum geçmiyorum.
Daha sonra ikindi namazı kılacakmışım ama sürekli birşeyler oluyor kılamıyorum.Annemleyim ve mescid arıyoruz gösteriyorlar çıkıyoruz inşaat .Krem rengi halıları kesip koymuşlar tam kılacağız ufak bir çocuk (kardeşimmiş)annemi istiyor ben kızıyorum ve ne olursa olsun namazımı kılacağımı söylüyorum ve kılıyorum.
Biraz değişik bir rüya ama bilmiyorum artık.Şimdiden teşekkürler sevgiler.
merhaba benimde rüyamı yorumlarsanız sevinirim.
3.5 aylık bebeğim var rüyamda onun alt cenediki ön iki dişinin çıktığını gördüm
ve parmağımlada üst çenedeki dişini kontrol ediyordum ayyyy bunlarda patlamış dedim yanımdakilere
içimdende diyorumki alla alla bu çocuk beni emerken nasıl olduda ben farketmedim nasıl göğsümün
ucu yara olmadı diye söyleniyordum.
Merhaba, hayatta birseyleri farketmeden , yasayamadan kacip gitmesinden korkuyorsunuz, hayatin icinde olun lutfen, hayata uzaktan bakmayin, hayatta gordugumuz hersey bizim icin, bunlari kullanin, sevgiler
merhaba nesrin hanım:gördüğüm rüya beni çok etkilediği için yazıyorum..8 yıl önce vefat eden babamı rüyamda tekrar ölmüş olarak görüyorum...(ben şuan memleketimden uzak bir şehirdeyim eşimin görevi dolayısıyla geldik)babamı şuanki evimizde ölmüş olarak görüyorum..sonra eve imam geliyor,sedye ile götürüyorlar.evde de akrabalarımız falan var tabi..o sırada annemi olmuş incir yerken görüyorum..sinir oluyorum biraz incir yemesine..ne anlama geliyor sizce..birde ailemde babamı en çok ben rüyamda görüyorum..annem,bobannem falan çok az görüyorlar ben iki akşamda bir görüyorum sizce neden olabilir..sevgiler..
bende isterim bendegamyoncuiremsu bikaçgündür fazlaca rüya görüyorum ama sabah hatırlayamıyorum bugün nihayet aklımda iki kare var. annemi gördüm çeyiz sandığı vardı içindede ona gelen (görme vs için hediyeler) tabaklar vardı içinde ama tablo gibi sanat eseri gibi grintili çıkıntılı. renkli oymalı falan. çok beyeniyodum . annem istediğini alabilirsin diyordu. bakıyordum birsürü var hayran hayran onlara bakıyordum almak için ama her çeşidin 2 yada 3 tabağı vardı keşke ayrı ayrı olacağına takım olsa diyordum onları incelerken. annem bi şekilde bi yumurta düşürdü sandığa ama elinde kağıt mendil temizlemeye çalıştı hemen. battı dedim sandıktakiler sonra baktım bişi kalmamış gibi.
ne olabilir acaba bu rüyanın yorumu çok merak ettim. cevaplarsan sevinirim
Canım :) inşallahh rüyamı yorumlrsın..Dün akşam rüyamda yeşil bir ormanın içinde akan bir akarsuu dere gördümm ve üzerinde bir köprü vardı...
Sabah eşime rüyayı anlatıyordumki ..:1shok:Bana bendee bu akşam aynı rüyadan gördüm dedii..:1shok:Ne gördün dedim?Rüyamda bir köyde dere vardı üzerinden köprü geçiyordu dedi.Şaşırdımm nasıl bir tesadüftü anlamadım.
Merhaba ruyaniz beni gulumsetti, bayiliyorum bu tanrinin mesajlarina, sizi ve esinizin nasilda dikkatini cekmis ruya araciligiylayerimseniben su siralar bir gecis doneminin, bir degisimin oncesinde olabilirsiniz, fakat bu degisim cok hos, tanrinin sevgisi sizinle, degisimi kabul edin lutfen, sevgiler
Merhaba, babanizin olumunu kabullenmemissiniz ve kabullenmekte istemiyorsunuz, hatta cevrenizde ki kabullenen kisilere de icin icin kizginlik duyuyorsunuz, bu sizin gelisiminizi , gundelik yasaminizi etkiliyor, tanri size guzel bir mesaj gondermis, onunuze bakin, babanizi kalben ve beynen sevgiyle tanriya ugurlayin ki babanizda rahat etsin, sizin yasama sarildiginizi gordukce inanin cok daha huzurlu olacak hem siz hem de babaniz, sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?