ruya yorumluyorum

Merhaba, ruyalarin tanridan geldigine inanip bunu Allah'a sormaniz inanin beni cok mutlu etti, ruyalari sizlere biraz anlatabiliyorsam ne mutlu bana, cunku ruyalar o kitaplarda bahsedilen sembollerle kisitli degil, ruyanizda niyetinizle ilgili artik bir eyleme gecme zamani gelmis, ruyaniz size, izlemeyi birak ve harekete gec, hayatin icinde ol mesajini iletiyor. Ruya gormek onu yorumlamak ama en onemlisi ruyayi hayata gecirmektir. Yorumu hayata gecmemis bir ruyanin bize hicbir faydasi yoktur, o firsat yanimizdan gecer ve gider, sevgiler

teşekkür ederim.ağzına sağlık...

çpk teşekkür ediyorum

merhaba nesrin hanım:gördüğüm rüya beni çok etkilediği için yazıyorum..8 yıl önce vefat eden babamı rüyamda tekrar ölmüş olarak görüyorum...(ben şuan memleketimden uzak bir şehirdeyim eşimin görevi dolayısıyla geldik)babamı şuanki evimizde ölmüş olarak görüyorum..sonra eve imam geliyor,sedye ile götürüyorlar.evde de akrabalarımız falan var tabi..o sırada annemi olmuş incir yerken görüyorum..sinir oluyorum biraz incir yemesine..ne anlama geliyor sizce..birde ailemde babamı en çok ben rüyamda görüyorum..annem,bobannem falan çok az görüyorlar ben iki akşamda bir görüyorum sizce neden olabilir..sevgiler..

bende isterim bendegamyoncuiremsu bikaçgündür fazlaca rüya görüyorum ama sabah hatırlayamıyorum bugün nihayet aklımda iki kare var. annemi gördüm çeyiz sandığı vardı içindede ona gelen (görme vs için hediyeler) tabaklar vardı içinde ama tablo gibi sanat eseri gibi grintili çıkıntılı. renkli oymalı falan. çok beyeniyodum . annem istediğini alabilirsin diyordu. bakıyordum birsürü var hayran hayran onlara bakıyordum almak için ama her çeşidin 2 yada 3 tabağı vardı keşke ayrı ayrı olacağına takım olsa diyordum onları incelerken. annem bi şekilde bi yumurta düşürdü sandığa ama elinde kağıt mendil temizlemeye çalıştı hemen. battı dedim sandıktakiler sonra baktım bişi kalmamış gibi.

ne olabilir acaba bu rüyanın yorumu çok merak ettim. cevaplarsan sevinirim

Merhaba, ruyaniz cok guzel, kendinizi gelisime actiginiz bir donemdesiniz, manevi anlamda koklu bir degisim ve yukselis icindesiniz ya da icinde olmaniz gerekiyor, hatta zaman zaman diger insanlari kendinizden daha sığ buldugunuz olabiliyor, aslinda kendinizde ki farkin farkindasiniz, onlarin sizi bu yuzden anlamadigini dusunuyor olabilirsiniz. ruyanizin size mesaji kendinizi gelisime acin, bunu yaparkende kendinizi baskalarindan saklamayin, ne ile ugrasiyorsaniz bunu acik yureklilikle soyleyin, manevi anlamda guzel bir yolculuk sizi bekliyor, ve bunu yaparken tanrinin melekleri inanin yaninizda olacak, sevgiler

ya bide ben rüyamda asansöre bindim.11. kata çıkmak istedim.sonra birileri bindi ama ben o kata çıkamadım.onlar aşağıya inmek istiyordu ama indikmi inmedikmi tam hatırlayamıyorum.sanırım indik.

Merhaba, hayatinizda istediginiz bir seyi baskalari yuzunden yapamadiginizi dusunuyorsunuz, etki altinda kalmak sizi yormus, "kendi verdigim kararlara guveniyorum" gibi bir cumleyi kalben ve beynen tekrar tekrar soylerseniz bilincaltinizi bu dusunceden kurtarabilirsiniz, sevgiler

Merhaba, , yasaminiz cok sade ve sadeligin icinde bir guzellik var, tanrinin sevgisi yaninizda, hayatinizda bir gecis donemindesiniz ve bu gecisi eger korkmazsaniz tamamlayabilirsiniz, mesajiniz cok acik o kopruden korkmayin ve de gecin, sevgiler

Canım :) inşallahh rüyamı yorumlrsın..Dün akşam rüyamda yeşil bir ormanın içinde akan bir akarsuu dere gördümm ve üzerinde bir köprü vardı...
Sabah eşime rüyayı anlatıyordumki ..:1shok:Bana bendee bu akşam aynı rüyadan gördüm dedii..:1shok:Ne gördün dedim?Rüyamda bir köyde dere vardı üzerinden köprü geçiyordu dedi.Şaşırdımm nasıl bir tesadüftü anlamadım.

Merhaba, hayatta birseyleri farketmeden , yasayamadan kacip gitmesinden korkuyorsunuz, hayatin icinde olun lutfen, hayata uzaktan bakmayin, hayatta gordugumuz hersey bizim icin, bunlari kullanin, sevgiler

cnm ya cok guzel yorumlamişsin ruyamı.okuyunca diğerinin yorumlanmasını heyecanla beklemeye başladım:))

onun hemen ustunde ilk gorduğum ruyayı yazmıştım belki atlamiş gormemiş olma ihtimalini düşünerek buraya kopyalıyorum.

"evde karanlık dar ve yuksek(bizim evdekiler oyle deil ama) basamaklardan cıkarak çatiya ulaşiyorum ama cok zorlanıyorum adımları atmakta, sanki yaşlanmışım da ayaklarımı zorla o yuksek merdivenlerden kaldırıyorum.neyse çatiya cıkıyorum sırtımı yanımızdaki binanın duvarına yaslıyorum cunku cati dediğim yerde nedense hiç duvar yok.oturuyorum ve kuzenime(alt kattaki erkek kuzenim) bakıyorum.elinde uzaktan kumandalı bir araba var ve kumanda da gaza basıyor.bağiriyorum ilhaan cok gaz verdin durdur uçacak die ve ben bağirirken ucuyorda zaten.kendisi zaten ayaklarını sallandırarak oturduğu için aşağiya bakabiliyor.ve bişey olmamiş diyor.ve iniyor.onu bekliyorum ve goruyorum bişey olmamiş.daha sonra ben de 5.kattan 4.kata indiğimi goruyorum.ama orası inşaat yani gerçek hayatta da ruya da inşaat.ve ne için oraya indiğimi bilmiyorum."

Merhaba, babanizin olumunu kabullenmemissiniz ve kabullenmekte istemiyorsunuz, hatta cevrenizde ki kabullenen kisilere de icin icin kizginlik duyuyorsunuz, bu sizin gelisiminizi , gundelik yasaminizi etkiliyor, tanri size guzel bir mesaj gondermis, onunuze bakin, babanizi kalben ve beynen sevgiyle tanriya ugurlayin ki babanizda rahat etsin, sizin yasama sarildiginizi gordukce inanin cok daha huzurlu olacak hem siz hem de babaniz, sevgiler

Merhaba, annenizden aldiginiz cok guzel huy, mizac, davranis ozellikleriniz var ama sizde oldugunun bile farkinda olmadiginiz, bunlari anlamanin yolu ise anneniz hakkinda ki olumlu
dusunceleri bir kagida yazin ve bunlari hayatiniza gecirin, sevgiler

mehaba ben rüyamda en son 50000 rakamının gördüm ve telefonumun ekranından bu yazı yanıp sönüyodu ne anlama gelir acaba

Merhaba ruyaniz beni gulumsetti, bayiliyorum bu tanrinin mesajlarina, sizi ve esinizin nasilda dikkatini cekmis ruya araciligiylayerimseniben su siralar bir gecis doneminin, bir degisimin oncesinde olabilirsiniz, fakat bu degisim cok hos, tanrinin sevgisi sizinle, degisimi kabul edin lutfen, sevgiler

Ağzına yüreğine sağlık canım:asigim:

çok teşekkür ediyorum çok güzel bir yorumdu..ağzınıza ve yüreğinize sağlık..sevgiler..

merheba ben rüyamda bir tane doldu yaptırdığım diş vardı o çürümüş ve birden elime düştü sonra onun yanındaki iki tane sağlam dişimde düşmüştü sağlam dişlerim için ağladım bu rüyamı yorumlarsanız sevinirim

selam rüyamda iş yerimde yangın çıkmış alevleri görüyorum biz binanın üst kısmındayız alevler alttan yukarı doğru çıkıyor ama bazen ayağımın altında alevin sıcaklığını hissediyorum.dumanda yok..

teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…