• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ruya yorumluyorum

merhaba nesrin süper bi topik olmuş ilk önce çoookkkk teşekkür edeyim Şeniz

ben geçen hafta gördüğüm bi rüyayı unutamıyorum tam anlamını da bulamadım internetten.

rüyamda ev sahibi bizi evden çıkarmış bu eve kendisi taşınmış. çok üzülüyorum. üzgün bi şekilde geliyorum bakıyorum evin duvarları yemyeşil. ama tuhaf bi yeşil gözümün önünden hala gitmedi. ayyy diyorum bu rengimi buldunuz boyayacak. sonra yatak odasına geçiyorum pespembe yapmışlar. iğrenç olmuş diyorum.
bakıyorum hep biizm eşyalarımız kalmış. eşime kızıyorum bu eşyaları neden almadın diye. sinirle evden çıkarken kapının eşiğinde nazar boncukları görüyorum. masmavi ama okadar güzelki. kapıcı kadın merdivenleri siliyor osırada. diyor bunlar kimin. ev sahibi onlar defnenin bırak orda kalsınlar diyor. nazar boncuklarına bakarak çıktım.

yorumlarını bekliyorum canım teşekkürler a.s. a.s.

slmm annem rüyasında kasığından yeşil yeşil kurtların çıktığını görmüş kurtlar yeşil boynuzlu ve kocamanmışş annem de korkmuş bu rüyanın bi anlamı olabilir mii

Merhaba, annenizin bilinacalti kadinlik kimligi ve cinsel gucuyle ilgili endiseleri var, saglik sorunlari yasamaktan korkuyor, " kadin kimligimi kabul ediyorum ve kucakliyorum" desin tekrar tekrar, sevgiler , sevgiler

Günaydın ben bugün rüyamda reglli olduğumu gördüm 4 aydır bebek istiyoruz acaba bilinç altımda olduğu içinmi görmüş olabilirim yada tersi çıkar derler ya açıklarsan sevinirim canım

tşk ederim nesrin77,
iyi rüya yorumlayan birinin yokluğunu heryerde hissederken, senin burada gönüllü olarak ve sabırla bunu yapman çok takdir edilecek bir davranış, Allah bütün dualarını kabul etsin hayırlısıyla...a.s. :nazar:

merhaba :)
ben dün rüyamda arkadasimi gördüm, arkadasimda beni görmüs..
ilk basta kendi gördügüm rüyayi, sonrada arkadasimin rüyasini anlatacagim..

rüyamda arkadasim, bize gelmis ve üc gece boyunca gelip bizde yatiyor..
daha sonra bir ve ya iki gün sonra bana diyorki iste, ben bu 3 gün boyunca
gidip konser verdim hadisenin yerine, (yani sanatci hadise :D ) onun kiligina
girip konser vermis yani, cünkü hadise cok yogun oldugu icin arkadasimdan
yardim istemis, ve kimse o konser verenin arkadasim oldugunu anlamamis..
ve uykusuzdu arkadasim..

gelelim arkadasimin rüyasina..
bir binanin önünde disarda bahcedeymisiz, ve ben arkadasima demisimki
ben bir haftaligina tatil yapmak istiyorum ve baska bir ülkeye gidecegim
demisim, yani komsu bir ülkeye.. ve onada sormusum benimle gelirmisin
diye, oda istememis, ben tabi önceden biletleri filan almisim,
daha sonra kararsiz kalmisim, gitsem mi gitmesem mi diye,
galiba istememisim gitmeyi.. bu kadar görmüs..

yorumlarsaniz cok sevinirim...
tesekkürler..
saygilar..

Merhaba, 3 rakami aileyle ilgilidir aileden bi parca uzaklasma istegi duymussunuz, birazcik ayri kalip rahatlamak anlaminda, hadisenin sizin icin olumlu yonu ve olumsuz yonu nedir? bunlari listeleyin ve olumlu taraflarini hayatiniza katmaya calisin, olumsuz taraflarinida hayatinizdan cikartin.

arkadasiniz ise, o da rahatlamaya ve relax olmaya calisiyor, aslinda ikinizin ruyasi yakin arkadas oldugunuzdan sanirim yasadiklariniz ve konustuklariniz ortak olmali, ve rahatlamaya calsitiginiz bir donemdesiniz, sevgiler

Merhaba
cok uzun zamandır ruya gormuyordum aslında uykularımda duzensız dun gece ılk defa bı ruya gordum onemsız bıseyde olabılır cunku benım dıleklerımın kabul olmus halıydı:)
Hoslandıgım kısıyle bı barısıp bı ayrılıp (ama ilişkimiz olmadan arkadasken kavga edıp barısıyoruz ama ben cok yogun duygular beslıyorum) platonıgımde dıyemıyorum cunku karsılık goruyorumda zaman zaman (bıraz karısık kusuruma bakmayın)
dolayısıyla ben ılıskımız olmasını ve sonunu da evlılık olarak hayal edıyorum bu bı haftada cok kırıldım duygularımda tamamen karıstı ama sogudum da denılebılır. Bu acıklamaları yazıyorum cunku ruyamı yorumlamanızı rıca edıcem. Bu arada o bana su anda cok kızgın bırakın evlılıgı sevgılı olmaya bıle ıkna edemedım henuz

Ikı katlı bır ev, hoslandıgım kısının annesı ve babası ve kızkardesı bırlıkte yasıyorlar bende orda yasıyorum sevdıgım adamla aynı odada uyuyoruz herhalde bır hafta kadar orda yasadıgımızı gordum bı gun kayınvalıdeye ev ıslerınde yardım ettım bı gun kayınpedere hastaydı baktım gorumcemle ıyı gecınıyoruz sevdıgım kısıyle cok uyumluyuz ama evlılık tarıhınden bahsedıyoruz kayın peder gelınım senı ne zaman ıstemeye gelelım aılenden dıyor bende aılemle konusup onlara tarıh verıyorum .Ama anlamadıgım sey su ben nıye kendı aılemle dııl orda kalıyorum benım sevgılımın annesı ve babası bosanmıs babası baska bırıyle evlı baskabır sehırde annesı baska sehırde ve hıc kardesı yok .Nasıl bı rsenaryo kurmus bılıncaltım bılmıyorum. Sadece beklentılerımımı gordum ben yoksa bır anlamı varmı acaba?

Merhaba, bir tarih belirtmissiniz orda o tarih aklinizda mi, cunku ruyalarda sayilar cok onemli, ama ruyanizda ki mesaj su an yapmaniz gereken yardim isleri var,bir sekilde insanlara yardimda bulunun, eger bu yardimlari yaparsaniz bu kisiyle olsun ya da olmasin sonuc sizin icin cok hayirli olacak, sevgiler

tesekkür ederım canım dedıgın gıbı babam yolculugunu ıyı bı sekılde tamamladı.babama cok benzeyen ve benı cok rahatsız eden yönüm anı sınırlenıp parlayıp karsımdakını üzdükten sonra pısman olmak.neyse ama en cok gördügüm gelınlık ve bebek gördügüm rüyaları yorumlamadın dedıgım gıbı suan bebek düsünmüyorum ama enaz haftada bı kere kucagımda bebek var bu nedemek oluyor?

Merhaba, aslinda o gelinlik ve bebek ruyalarinizi yorumladim diye hatirliyorum, ama ben burda tek tek her sombolu soylemiyorum ruyayi butun olarak yorumluyorum, yeni bir ise baslama arzusu duyuyorsunuz ya da yeni bir sey kesfedip onu yapmaniz lazim, hayat sizden yeni baslangiclar istiyor, sevgiler

merhaba nesrin süper bi topik olmuş ilk önce çoookkkk teşekkür edeyim Şeniz

ben geçen hafta gördüğüm bi rüyayı unutamıyorum tam anlamını da bulamadım internetten.

rüyamda ev sahibi bizi evden çıkarmış bu eve kendisi taşınmış. çok üzülüyorum. üzgün bi şekilde geliyorum bakıyorum evin duvarları yemyeşil. ama tuhaf bi yeşil gözümün önünden hala gitmedi. ayyy diyorum bu rengimi buldunuz boyayacak. sonra yatak odasına geçiyorum pespembe yapmışlar. iğrenç olmuş diyorum.
bakıyorum hep biizm eşyalarımız kalmış. eşime kızıyorum bu eşyaları neden almadın diye. sinirle evden çıkarken kapının eşiğinde nazar boncukları görüyorum. masmavi ama okadar güzelki. kapıcı kadın merdivenleri siliyor osırada. diyor bunlar kimin. ev sahibi onlar defnenin bırak orda kalsınlar diyor. nazar boncuklarına bakarak çıktım.

yorumlarını bekliyorum canım teşekkürler a.s. a.s.

Merhaba, hayatinizda sevgiyi kabul etmiyorsunuz ve bu muhtemelen esinizle ilgili sorunlara neden oluyor, tabiki bu sevgiyi kabul etmeme de gecmisteki bir deneyimden kaynaklaniyor, esinizle ilgili iletisim eksikligi, ya da ona kendinizi bir turlu ifade edememe gibi durumlar yasiyorsunuz, ruyanizin mesaji ise saglikli iletisim kurmaniz gerekliligi, bu hayatinizda istediginiz sevgiyide size getirecek, sevgiler

Merhaba, uzerinizde biraz baski hissediyorsunuz, bu ailede olabilir, bunalmissiniz, icinizde kesfetmek uzere oldugunuz bir yetenek var fakat korkunuzu asip ona ulasmaniz lazim, bunun icin "kendi kararlarima guveniyorum" deyin tekrar tekrar. (en az 21 gun), sevgiler

yorumlarınız gerçekten çok doğru =) sizi bulduğum çok iyi oldu ya :) bu siteden hiç ayrılmayın .. bi tane daha var, onu da anlatayım, okulda, bahçedeyken kocaman bir uçak görüyoruz, bize doğru geliyor, normal gidecekmiş gibi geliyor bize, düşmez derken, okulun ilerisine ormana düşüyor, sonra okulun çatısına kocaman bir bomba atılıyor, matematik hocamız, yere yatın, patlayabilir diyor, patlıyor ama parçaları bana gelmiyor, koşmaya başlıyor herkes, farklı yerlere dağılıyor, ben yalnız kalıyorum, okulun bittiği yerde uçurum var, uçurumun altı deniz, kuşbakışı sahile bakarken, orada sarı saçlı bir kızı koşarken görüyorum, ona :hey, beni de bekle, burda kimse kalmadı diyorum ama beni duymadı ya da duymazdan geliyor, uçuruma asma halatlardan merdiven yapmışlar deniz kıyısına doğru, ordan iniyorum, hala bomba atmaya devam ediyorlar, bana isabet etmiyor ama hep yakınlarıma geliyor, ben bu atanlar kim, ben onlara ne yaptım, neden beni vurmaya çalışıyorlar diye düşünüyorum, merdiven de hiç sağlam değil, düşmeyeyim diye yavaş iniyorum, bir yandan da o koşan kıza yetişmeye çalışıyorum.. işte böyle.. hava da bulutluydu :) şimdiden çok sağol

Günaydın ben bugün rüyamda reglli olduğumu gördüm 4 aydır bebek istiyoruz acaba bilinç altımda olduğu içinmi görmüş olabilirim yada tersi çıkar derler ya açıklarsan sevinirim canım

Merhaba, ruya cok detayli degil fakat muhtemelen bilicaltiniz ruyaniza yansimis, daha netlestiriseniz yorum saha saglikli olacaktir, sevgiler

tşk ederim nesrin77,
iyi rüya yorumlayan birinin yokluğunu heryerde hissederken, senin burada gönüllü olarak ve sabırla bunu yapman çok takdir edilecek bir davranış, Allah bütün dualarını kabul etsin hayırlısıyla...a.s. :nazar:

Merhaba, ne guzel iyi dileklerde ve dualarda bulunmussunuz, iyi ruya yorumlayip yardimda bulunabiliyorsam ne mutlu bana, allah hepimizin dualarini kabul etsin, sevgiler

yorumlarınız gerçekten çok doğru =) sizi bulduğum çok iyi oldu ya :) bu siteden hiç ayrılmayın .. bi tane daha var, onu da anlatayım, okulda, bahçedeyken kocaman bir uçak görüyoruz, bize doğru geliyor, normal gidecekmiş gibi geliyor bize, düşmez derken, okulun ilerisine ormana düşüyor, sonra okulun çatısına kocaman bir bomba atılıyor, matematik hocamız, yere yatın, patlayabilir diyor, patlıyor ama parçaları bana gelmiyor, koşmaya başlıyor herkes, farklı yerlere dağılıyor, ben yalnız kalıyorum, okulun bittiği yerde uçurum var, uçurumun altı deniz, kuşbakışı sahile bakarken, orada sarı saçlı bir kızı koşarken görüyorum, ona :hey, beni de bekle, burda kimse kalmadı diyorum ama beni duymadı ya da duymazdan geliyor, uçuruma asma halatlardan merdiven yapmışlar deniz kıyısına doğru, ordan iniyorum, hala bomba atmaya devam ediyorlar, bana isabet etmiyor ama hep yakınlarıma geliyor, ben bu atanlar kim, ben onlara ne yaptım, neden beni vurmaya çalışıyorlar diye düşünüyorum, merdiven de hiç sağlam değil, düşmeyeyim diye yavaş iniyorum, bir yandan da o koşan kıza yetişmeye çalışıyorum.. işte böyle.. hava da bulutluydu :) şimdiden çok sağol

Merhaba, iyi dilekleriniz gercekten beni cok mutlu ediyor tesekkurler, ruyanizda hayatla illgili endiseleriniz var, ozellikle okul ve okul sonrasi yasam sizi korkutuyor, hayatin sizi beklemeyecegini, bazi seyleri kaciracaginizi dusunuyorsunuz, yakinlariniz icin endiseleniyorsunuz, hayata guvenmeyi secin bu kadar endiseyle zaten yol alamazsiniz, sık sık "hayata guvenmeyi seciyorum" diyin lutfen, bu ruyalar kendimizi duzeltip daha mutlu olmak adina yaradan tarafindan gonderiliyor, en azindan ben buna inaniyorum, ruya yorumlamak cozum degil, ruyanin mesajini lutfen hayatiniza gecirin, yoksa ruyamizin hicbir anlami kalmaz, sevgiler

Tam net hatırlamıyorum sadece hafızamda kalan o, galiba bilinçaltı teşekkür ederim sevgiler a.s.

annem ben kardesım bır yere gıdıyoruz nereye bılmıyorum degısık bır yoldan gıdıyoruz daha once ordan gecmemısız yanı merdıvenlerden ınerken solumuzdan kucuk bır fare gecıyor annem ayyy pıs dıyor bu yol sonra fare uzun boylu bır adama donusup annnemın arkasına gecıyor yagmurlu bır gun bende semsıyemle vuruyorum uyandım sonra yorumlarsan sevınırım...merak ettım nasıl yorumluyorsun

Son düzenleme:
annem ben kardesım bır yere gıdıyoruz nereye bılmıyorum degısık bır yoldan gıdıyoruz daha once ordan gecmemısız yanı merdıvenlerden ınerken sağımızdan kucuk bır fare gecıyor annem ayyy pıs dıyor bu yol sonra fare uzun boylu bır adama donusup annnemın arkasına gecıyor yagmurlu bır gun bende semsıyemle vuruyorum uyandım sonra yorumlarsan sevınırım...merak ettım nasıl yorumluyorsun

Merhaba, cinsellik konusunda tamamen annenizin etkisi altindasiniz, onu soyledikleri ve ogutleri sizde tabu olmus, sevgiler

canıım kırılma bana ama oyle değil malesef yada ruyamı yanlıs anladın ....sevgiler

Merhaba, bir tarih belirtmissiniz orda o tarih aklinizda mi, cunku ruyalarda sayilar cok onemli, ama ruyanizda ki mesaj su an yapmaniz gereken yardim isleri var,bir sekilde insanlara yardimda bulunun, eger bu yardimlari yaparsaniz bu kisiyle olsun ya da olmasin sonuc sizin icin cok hayirli olacak, sevgiler

Oncelıkle tesekkur ederım. Yardımların ve yonlendırmen ayrıca kendı ıstegınle hepımıze ayrı ayrı cevap yazdıgın ıcın
Ruyamda soyledıgım tarıhı hatırlamıyorum. Keske hatırlasaydım. Bı kez daha teşekkur ederım nesrıncım ellerın dert gormesın.

canıım kırılma bana ama oyle değil malesef yada ruyamı yanlıs anladın ....sevgiler

merhaba, neden kirilayim ben sadece ruyada anlattiklarini yorumladim, ruyada gordugun semboller cok acik yazdiklarimi soyluyor, bunlari alt duzeyde de yani bilincaltinda da yasiyor olabilirsin, annenizin karsi cinsle ilgili kisitlamalari olabilir, tabi ki takdir senin, ben sadece ruyada anlatilani yorumladim, sevgiler

Bende 2-3 qündür hep aynı rüyayı görüyorum şuanda denizLide oLdugumdan istanbuLda ki bi arkadaşımı ölüyo görüyorum 8 senelik bi arkadaşım ama fazla samimi değildik sürekli rüyamda ağlıyorum ve Ahmet adlı arkadaşımın öldüğünü görüyorum

Yorumlarsan sevinirim abLacım (:

Back