merhaba, neden kirilayim ben sadece ruyada anlattiklarini yorumladim, ruyada gordugun semboller cok acik yazdiklarimi soyluyor, bunlari alt duzeyde de yani bilincaltinda da yasiyor olabilirsin, annenizin karsi cinsle ilgili kisitlamalari olabilir, tabi ki takdir senin, ben sadece ruyada anlatilani yorumladim, sevgiler
Merhaba, herkese bir sekilde cevap vermeye calisiyorum, ruyanizin yorumuna gelince, ilk once o ruya kitaplarinda zaten her sayfada ölümü anlatan birkac sembol vardir, ruyaya tek bir sembolle yorum yapilamaz, yorumlarken ruyanin butunune bakmak lazim, sizin ruyanizda ise aile tarafindan baski altinda hissediyorsunuz kendinizi, onlara karsi altduzeyde yani bilincaltinda isyan etmissiniz, herkesi oldugu gibi kabul etmeyi secin ve sizi rahatlatacak bir hobi edinin, o zaman bu tarz ruyalar tekrarlanmayacaktir, sevgiler
Bende 2-3 qündür hep aynı rüyayı görüyorum şuanda denizLide oLdugumdan istanbuLda ki bi arkadaşımı ölüyo görüyorum 8 senelik bi arkadaşım ama fazla samimi değildik sürekli rüyamda ağlıyorum ve Ahmet adlı arkadaşımın öldüğünü görüyorum
Yorumlarsan sevinirim abLacım
canım bir rüyamı daha hatırlıyorum belkı cok oldum ama cok güzel bir ev 2 yada 3 katlı guneslı bırgun bizim evimizmiş ailemde orda evın sağında solunda ağaç var bırde eve karşı gelen bir salıncak biniyorum ıpı oyle uzunkı sallanmaya baslayınca evın bır ucundan baska yerlere gıdıyorum eve gec kalıyorum kucagımada bır kız cocugu gelıyor sonra sıkı tutunn eve gıdelım dıyorum hala salıncaktayım salıncakla gıdıyorum bısıklet sankı yolda tanıdıkları goruyorum sonra ruya bıtıyor..düşününce aiyorumun mantıklı geldi zahmet olmuyorsa eğer...sevgiler
Merhaba, ruyanizda sadece Ahmet'mi oluyor, olum degisimdir, yeni baslangictir, bu arkadasinizin benzer bir ozelligi sizde olabilir ve siz bu yonunuzden kurtulmussunuz bunun sonucunda yeni baslangiclar olacaktir ruyanizin diger bir anlamida Ahmet "ovulmeye deger" anlamindadir ve siz ovulmeye deger bir is yapmadiginizi dusunuyor olabilirsiniz, kendinizi iyi hissedecek, keyif alabileceginiz isler yapmanizi tavsiye ederim, sevgiler
Merhaba, aslinda hayati buyuk bir keyif icinde yasiyorsunuz ama aileyle ilgili normalden fazla sorumluluk almissiniz, ben neden boyle birsey acikladigimi anlatayim, sonra degil diyorsunuzruyanizda eve gec kaldik diyorsunuz, eve gidelim diyorsunuz, ve hep saginizda solunuzda tanidiklar olmasi bunu gosteriyor, aile tabiki her zaman olmali ama bunun yaninda keyif veren islere yonelmelisiniz, sevgiler
Merhaba, 3 rakami aileyle ilgilidir aileden bi parca uzaklasma istegi duymussunuz, birazcik ayri kalip rahatlamak anlaminda, hadisenin sizin icin olumlu yonu ve olumsuz yonu nedir? bunlari listeleyin ve olumlu taraflarini hayatiniza katmaya calisin, olumsuz taraflarinida hayatinizdan cikartin.
arkadasiniz ise, o da rahatlamaya ve relax olmaya calisiyor, aslinda ikinizin ruyasi yakin arkadas oldugunuzdan sanirim yasadiklariniz ve konustuklariniz ortak olmali, ve rahatlamaya calsitiginiz bir donemdesiniz, sevgiler
Merhaba, hayatta su an yapmaniz gereken cok daha onemli isler, konular oldugu ve sizin onemsemediginiz mesaji iletilmis, bunlarla ilgilenmeniz isteniyor, sevgiler
Teşekkür edeRim bide kusura bakmassanız bi tane daha sormak istiyorum
Yiné sürekLı oLarakbabamın beni dövdüğünü yine ağLAdığımı qöRüyorum bişeyimi yakaLıyo kızıyo bağırıyo sanki üst üste görüyorum aynı rüyayı Ki babam beni hiç dövmez
Bu akşam 3 rüya görüm arka arkaya ve çok etkilendim.Yorumlarsanız sevinirim.
1- Evdeyim bir kedi var.Kendi çok yükseklere atlıyor.Bana doğru atladı.Çok korktum ama koltuğun arkasına doğru düştü.
2- Sanki bir otelin resepsiyonu gibi bir yerdeyim.Bir domuz çıkıyor ve beni kovalıyor.Çok korkuyorum.
3-Annem bir hurç ormüş siyah veya koyu gri renginde.2m boyunda nerdeyse.Bir arkadaşım arıyor diyorum böyle bir hurç var satıyoruz.N kadar diyor 40 TL diyorum.Annem diyoki olurmu çok o..Sonra arkadaşımla buluşuyoruz.başkasına alacakmış durumu çok kötüymüş yardım topluyorlarmış falan.Ozaman diyorum 30 ver geriside benden olsun.Eve dönüyorum anneme diyorum 30a sattım ee ticaret bu..
(Not: Annem hayatta değil )
merhaba
sabaha karşı gördüğüm rüyanın hala etkisindeyim.
tanımadaığım bir evden çkıyorum beyaz villa tipi bir ev karşıya geçiyorum ama çıkarken kapıyı kapatmamışım.arkamdan yanlış hatırlamıyorsam özgür diye bağırıyorlar.bir dönüp bakıyorum ki 2-3 yaşlarında bir erkek çocuğu otobüs çarpıyor ve ben o anı saniye saniye görüyorum.çocuğun üzerinde ya yeşil ya mavi kazak vardı.üstündede beyaz hırka.otobüs çocuğu ilk çarptığında hafif yana itiyor.tamam kurtuldu derken bir anda altına alıyor çocuğu.şu anda bile gözlerimi kapattığımda aynısını görür gibiyim.
yorumlarsan çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?