ruya yorumluyorum

Merhaba, kuskunluklerle, kirginliklarla ugrasmaktan hayat akip gidiyor,
bunlari dusunmekten ya da oyalanmaktan hayatinizda size sunulan firsatlari bile goremez oluyorsunuz, ve bu sizi yasamda gucsuz kiliyor, ruyanizin size mesaji, size sunulan olanaklari kabul edin bunu yapamak icinde icinizde kusluk, kirginlik duygularini atmaniz gerekiyor, sık sık "hayata sevgiyle bakiyorum" diyebilirsiniz

günaydın nesrin 77, daha önce aşağıdaki mesajı göndermiştim,

Son düzenleme:
gece rüyamda ölmüş dedemle cinsel ilişkiye girdim,ama rüyamda ölü değildi dirilmişti.cinsel organını görmedim.
acaba ne demek oluyo internette rüya tabirlerine bakıyorum ölüceksiniz diyo.lütfen yorumlayın.

ya bende aylar önce kadın doğuma tedavi için gidiyordum.muane korkumda vardı.bir gün rüyamda o masaya yattığımı ve üstümde siyah bir örtü olduğunu doktorun da ( erkek) karşımda durduğunu gördüm.korktum ve bu rüyadan sonra o doktorun bana muanede kesin yanlış bişi yapacağını ve daha çok kötü olacağımı düşündüm.nedir bu

Son düzenleme:
önceki yorumda dediğiniz şey çok doğru gerçekten, aynen beni anlatıyor çok teşekkür ederim, bir tane daha var, onu da anlatayım: rüyamda babam , kardeşim ve ben deniz kıyısında yürüyoruz, hava karanlık, fırtına başlıyor, ben deniz kabuğu buluyorum çok kocaman, içinden böcek çıkar diye almaya korkuyorum ama sonra alıyoruz kardeşimle, o sırada sular yükselmeye başlıyor, adaya dönüşüyor kıta, bir anda sular boynumuza geliyor, babam da korktuğum başıma geldi, yönümüzü kaybettik, geri dönemeyeceğiz, ne yapacağız ,ada nerde diyor, o sırada uyandım.. şimdiden teşekkürler =)

öncelikle ben bu sayfayı yeni gördüm zaten üye olmamda yeni sayılır bu rüya anneannemin rüyasında çok güzel beyaz bir büyük yapı önünde parıl parıl gümüş gibi parlayan pembe güller(ağacında ama yeşil dalını görmemiş)görmüş ben ona derim her zaman benim için rüyaya yat diye tabir ederseniz sevinirim
(benle ilgili merak ettiğiniz varsa evli diğilim okuyorum)

Son düzenleme:
canım rüyamda gördügüm ikizlerin isimlerini sormuştun ya bana...BıRSEN ve BıNNUR canımm...öpüyorum.

slmm annem rüyasında kasığından yeşil yeşil kurtların çıktığını görmüş kurtlar yeşil boynuzlu ve kocamanmışş annem de korkmuş bu rüyanın bi anlamı olabilir mii

merhaba :)
ben dün rüyamda arkadasimi gördüm, arkadasimda beni görmüs..
ilk basta kendi gördügüm rüyayi, sonrada arkadasimin rüyasini anlatacagim..

rüyamda arkadasim, bize gelmis ve üc gece boyunca gelip bizde yatiyor..
daha sonra bir ve ya iki gün sonra bana diyorki iste, ben bu 3 gün boyunca
gidip konser verdim hadisenin yerine, (yani sanatci hadise ) onun kiligina
girip konser vermis yani, cünkü hadise cok yogun oldugu icin arkadasimdan
yardim istemis, ve kimse o konser verenin arkadasim oldugunu anlamamis..
ve uykusuzdu arkadasim..

gelelim arkadasimin rüyasina..
bir binanin önünde disarda bahcedeymisiz, ve ben arkadasima demisimki
ben bir haftaligina tatil yapmak istiyorum ve baska bir ülkeye gidecegim
demisim, yani komsu bir ülkeye.. ve onada sormusum benimle gelirmisin
diye, oda istememis, ben tabi önceden biletleri filan almisim,
daha sonra kararsiz kalmisim, gitsem mi gitmesem mi diye,
galiba istememisim gitmeyi.. bu kadar görmüs..

yorumlarsaniz cok sevinirim...
tesekkürler..
saygilar..

ya bi cevap vermediniz lütfeeen cevaplayın gerçekten merak ediyorum

Merhaba
cok uzun zamandır ruya gormuyordum aslında uykularımda duzensız dun gece ılk defa bı ruya gordum onemsız bıseyde olabılır cunku benım dıleklerımın kabul olmus halıydı:)
Hoslandıgım kısıyle bı barısıp bı ayrılıp (ama ilişkimiz olmadan arkadasken kavga edıp barısıyoruz ama ben cok yogun duygular beslıyorum) platonıgımde dıyemıyorum cunku karsılık goruyorumda zaman zaman (bıraz karısık kusuruma bakmayın)
dolayısıyla ben ılıskımız olmasını ve sonunu da evlılık olarak hayal edıyorum bu bı haftada cok kırıldım duygularımda tamamen karıstı ama sogudum da denılebılır. Bu acıklamaları yazıyorum cunku ruyamı yorumlamanızı rıca edıcem. Bu arada o bana su anda cok kızgın bırakın evlılıgı sevgılı olmaya bıle ıkna edemedım henuz

Ikı katlı bır ev, hoslandıgım kısının annesı ve babası ve kızkardesı bırlıkte yasıyorlar bende orda yasıyorum sevdıgım adamla aynı odada uyuyoruz herhalde bır hafta kadar orda yasadıgımızı gordum bı gun kayınvalıdeye ev ıslerınde yardım ettım bı gun kayınpedere hastaydı baktım gorumcemle ıyı gecınıyoruz sevdıgım kısıyle cok uyumluyuz ama evlılık tarıhınden bahsedıyoruz kayın peder gelınım senı ne zaman ıstemeye gelelım aılenden dıyor bende aılemle konusup onlara tarıh verıyorum .Ama anlamadıgım sey su ben nıye kendı aılemle dııl orda kalıyorum benım sevgılımın annesı ve babası bosanmıs babası baska bırıyle evlı baskabır sehırde annesı baska sehırde ve hıc kardesı yok .Nasıl bı rsenaryo kurmus bılıncaltım bılmıyorum. Sadece beklentılerımımı gordum ben yoksa bır anlamı varmı acaba?

Merhaba, herkese bir sekilde cevap vermeye calisiyorum, ruyanizin yorumuna gelince, ilk once o ruya kitaplarinda zaten her sayfada ölümü anlatan birkac sembol vardir, ruyaya tek bir sembolle yorum yapilamaz, yorumlarken ruyanin butunune bakmak lazim, sizin ruyanizda ise aile tarafindan baski altinda hissediyorsunuz kendinizi, onlara karsi altduzeyde yani bilincaltinda isyan etmissiniz, herkesi oldugu gibi kabul etmeyi secin ve sizi rahatlatacak bir hobi edinin, o zaman bu tarz ruyalar tekrarlanmayacaktir, sevgiler

Merhaba, ruyanizda fazla detay yok fakat euyaniza korkunuz yansimis, bilincaltiniza doktorun yanlis bisey yapacagini ekmeyin lutfen, olumsuz olaylari kendinize dusunerek cekmeyin, bunu icin sık sık "doktoruma guveniyorum" derseniz en iyi sonucu alirsiniz, sevgiler

Merhaba, uzerinizde biraz baski hissediyorsunuz, bu ailede olabilir, bunalmissiniz, icinizde kesfetmek uzere oldugunuz bir yetenek var fakat korkunuzu asip ona ulasmaniz lazim, bunun icin "kendi kararlarima guveniyorum" deyin tekrar tekrar. (en az 21 gun), sevgiler

tesekkür ederım canım dedıgın gıbı babam yolculugunu ıyı bı sekılde tamamladı.babama cok benzeyen ve benı cok rahatsız eden yönüm anı sınırlenıp parlayıp karsımdakını üzdükten sonra pısman olmak.neyse ama en cok gördügüm gelınlık ve bebek gördügüm rüyaları yorumlamadın dedıgım gıbı suan bebek düsünmüyorum ama enaz haftada bı kere kucagımda bebek var bu nedemek oluyor?

Merhaba, ruya yorumlarken kisi hakkinda bilgiye gerek yok, sadece ruya uzerinden yorum yapiyorum, ruya goren kisiyle alakalidir yani anneannenizle alakali bu yapacagim yorum, anneanneniz sevgi insani, sevgi vermeye ve sevgi almaya cok fazla ihtiyac duyuyyor, ruyanin mesaji anneanneniz surekli sevgi alisverisinde bulunabilecegi ugraslarla ugrasirsa hayati cok keyifle yasayacaktir, sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…