slm ben gecen gece küs ve kavgalı oldugum birini rüyamda gördüm o kişi kendi annemlerin yanına gelmiş bende ordayım cocuklarınıda getirmiş ve annem 1 bardak süt getiriyo köy stüymüş ben sevmem diyorum kavgalı oldugum kadın ben,im oglum sever diyo alıyo bardagı ama oglu sütü icmiyo kızı iciyo bide bu kişiyle kavga ederken görüyorum ve kavga sırasında pek güclü olamıyorum hatta o başkalarına ben ınu döverdimde dövmedim flan diyo ayyyyyy cok rüya görüyorum ben yaa
slm nesrin77 güzel yardımların tşk ederim canım...
ben de rüyamda büyük bir ziyafet görüyorum, hayatta olan olmayan bütün akrabalarım var sofrada. sevdiğim (beş aydır ayrıldığım) kişi de o sofrada var. rahmetli babaannem bana dudağını göstererek"bana vurdular" diyor ağlamaklı bir şekilde, daha sonra ben ve başka bir bayan yağmurun altında ıslanmış ve tertemiz olmuş (yergök yağmur) yorganımı sıkıyoruz, yanımız da da yaşı benden bayağı büyük iri bir adam yol gösteriyor ve yardım ediyor...sonra evimdeyim sevdiğim ceple konuşuyor yürüyerek, ben divanda yer ayırıyorum ona gelirse burada oturur diye, rüyada küsüs halen...
biraz karışık oldu, yorumunu merakla bekliyorum canım...[/QUO
dün akşam yatarken derdimin dermanı nedir diye sordum, gece birara "subhanallah ileyhi azim" sayıkladığımı fark ettim.
rüyamda babaannem yanımda, mezara girip uzanıyor biz de üzerine toprak atıyoruz, benim de girmem gerekiyormuş, korkarak ama ben gündüz girmek istemiyorum, uykum gelmez, mezar beni sıkar, bunalırım ben gece gireyim diyorum" ne anlama geldiğini söylersen sevinirim canım...
merhaba, sevgilinizi kaybetme korkusu yasiyorsunuz, birde onu gereginden fazla buyutmus olabilirsiniz, lutfen onun sizi astigini dusunmeyin, sevgiler
gece rüyamda ölmüş dedemle cinsel ilişkiye girdim,ama rüyamda ölü değildi dirilmişti.cinsel organını görmedim.
acaba ne demek oluyo internette rüya tabirlerine bakıyorum ölüceksiniz diyo.lütfen yorumlayın.
günaydın nesrin 77, daha önce aşağıdaki mesajı göndermiştim,
slm nesrin77 güzel yardımların tşk ederim canım...
ben de rüyamda büyük bir ziyafet görüyorum, hayatta olan olmayan bütün akrabalarım var sofrada. sevdiğim (beş aydır ayrıldığım) kişi de o sofrada var. rahmetli babaannem bana dudağını göstererek"bana vurdular" diyor ağlamaklı bir şekilde, daha sonra ben ve başka bir bayan yağmurun altında ıslanmış ve tertemiz olmuş (yergök yağmur) yorganımı sıkıyoruz, yanımız da da yaşı benden bayağı büyük iri bir adam yol gösteriyor ve yardım ediyor...sonra evimdeyim sevdiğim ceple konuşuyor yürüyerek, ben divanda yer ayırıyorum ona gelirse burada oturur diye, rüyada küsüs halen...
biraz karışık oldu, yorumunu merakla bekliyorum canım...[/QUO
dün akşam yatarken derdimin dermanı nedir diye sordum, gece birara "subhanallah ileyhi azim" sayıkladığımı fark ettim.
rüyamda babaannem yanımda, mezara girip uzanıyor biz de üzerine toprak atıyoruz, benim de girmem gerekiyormuş, korkarak ama ben gündüz girmek istemiyorum, uykum gelmez, mezar beni sıkar, bunalırım ben gece gireyim diyorum" ne anlama geldiğini söylersen sevinirim canım...
Merhaba, baba tarafindan aldiginiz bir huy, dusunceden kurtulmaya calisiyorsunuz, kendinize yogunlasinlasin, bos kalmaktan korkuyor olabilirsiniz, mutkaka her donem birseylerle ugrasin bu size iyi gelecek, bir yerlerden biseylere baslarsaniz size diger kapilarida acacaktir ve bu arada dua etmek iyi gelecek, sevgiler
gece rüyamda ölmüş dedemle cinsel ilişkiye girdim,ama rüyamda ölü değildi dirilmişti.cinsel organını görmedim.
acaba ne demek oluyo internette rüya tabirlerine bakıyorum ölüceksiniz diyo.lütfen yorumlayın.
ya bende aylar önce kadın doğuma tedavi için gidiyordum.muane korkumda vardı.bir gün rüyamda o masaya yattığımı ve üstümde siyah bir örtü olduğunu doktorun da ( erkek) karşımda durduğunu gördüm.korktum ve bu rüyadan sonra o doktorun bana muanede kesin yanlış bişi yapacağını ve daha çok kötü olacağımı düşündüm.nedir bu
önceki yorumda dediğiniz şey çok doğru gerçekten, aynen beni anlatıyorçok teşekkür ederim, bir tane daha var, onu da anlatayım: rüyamda babam , kardeşim ve ben deniz kıyısında yürüyoruz, hava karanlık, fırtına başlıyor, ben deniz kabuğu buluyorum çok kocaman, içinden böcek çıkar diye almaya korkuyorum ama sonra alıyoruz kardeşimle, o sırada sular yükselmeye başlıyor, adaya dönüşüyor kıta, bir anda sular boynumuza geliyor, babam da korktuğum başıma geldi, yönümüzü kaybettik, geri dönemeyeceğiz, ne yapacağız ,ada nerde diyor, o sırada uyandım.. şimdiden teşekkürler =)
Merhaba, merak etmeyin ruyanizin yolculukla hicbir alakasi yok, babanizdan aldiginiz bir yonunuz, bir huyunuz var ve aslinda bunu biraz irdelerseniz ne oldugunu biliyorsunuz, ve ruyanizda o yonunuzden kurtulmaya calismissiniz, aslinda sizi huzursuz ediyor, bu yonunuzu bulup, hayatinizdan cikarabilirsiniz
öncelikle ben bu sayfayı yeni gördüm zaten üye olmamda yeni sayılır bu rüya anneannemin rüyasında çok güzel beyaz bir büyük yapı önünde parıl parıl gümüş gibi parlayan pembe güller(ağacında ama yeşil dalını görmemiş)görmüş ben ona derim her zaman benim için rüyaya yat diye tabir ederseniz sevinirim
(benle ilgili merak ettiğiniz varsa evli diğilim okuyorum)
canım rüyamda gördügüm ikizlerin isimlerini sormuştun ya bana...BİRSEN ve BİNNUR canımm...öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?