ruya yorumluyorum

ya önecelikle böyle bir topic için teşekkürler.Ben 2 hafta önce ilginç bir rüya gördüm...Platonik bir aşkım var benim... Aynı okuldayız.Ondan çocuğm olmuştu(erkek çocuğum) ve yeni doğmmuş olmasına rağmen dişleri vardı ve onun gibi gülümsüyordu.ona çok benzeyen bir çocuktu... Okulda iskambil ve tarot kartlarıyla oyun oynuyorduk arkadaşlarla ve çay ile bira içiyodruk...o da yanımıza geliyordu ve bebeğin gülümseyişi gibi gülümsüyordu..ancak ben yine platoniktim.ve bana çocuğunun annesi olduğum için gülümsediğini düşünüp kızıyordum... ıskambil kartlarıyla oynuyorduk ...8 ve 7 rakamlı kırmızı kart vardı...karo mu kupa mı bilmiyorum ...

olabilir belkide erkek olacak kaygisi yasiyorsunuzdur, cunku kafada bir kargasa oldugu belli, pembe var ama erkek cocugu, ruyalariniza yansidigina gore demek ki zihninizi biraz rahatlatmaniz gerekiyor, sevgiler

Bende geçen akşam rüyamda kucağımda bembeyaz bir van kedisi vardı .Tüylerii pamukk gibi tertemizdii.Ve masmavi gözlerle bana bakıyorduu gözlerime.sonra yanağıma uzandıı yanağıma sokuldu kafası ile :) bu kadarr nedür acaba

Merhaba, su an ne yapiyor neyle ugrasiyorsaniz biraz bosa vakit harciyorsunuz, ruyaniz cok guzel ve de cok net sezgileriniz cok kuvvetli ve maddi ve manevi anlamda yukselmeye aciksiniz, ve bu konuda gucunuz var yani guc sizde, ruyanizda ki mesaj bos isleri birakip faydali olacagin ve fayda saglarken de hem kendine birseyler katacagin bir isle ugrasmani istiyor,gordugunuz bebek icinizdeki yeteneginiz onu lutfen ortaya cikartin, sevgiler

Yorum için teşekkür ederim.Evet bu sıralar epeydir boş işlerle uğraştığım doğru.Umarım içimdeki o güç herneyse ortaya çıkarabilirim .. bunun için uğraşacağım :)...Mesela derslerime daha çok ağırlık vermek iyi bir başlangıç olacak :) Tekrar çok teşekkürler...

Merhaba, icinizde ki guzel bir duyguyu farketmissiniz, kedi sembolu size neyi olumlu yonde neyi hatirlatiyorsa , o yonunuzu hayata gecirin lutfen,(mesela size sakinlik hatirlatiyorsa gercek yasamda sakinlesmeniz gerektigi, caliskanligi hatirlatiyorsa tembelligi birakip calismayi hayata gecirmeniz gerekiyor) sevgiler

Merhaba;ben de rüyamda kahve gördüm gayet güzel köpüklüydü,masamın üzerinde ama ben içmiyorum.daha sonra ise elimde parlatıcım var kaybolmuş onu arıyormuşum bulduğuma seviniyorum ama onu da sürmüyorum.
Şimdiden teşekkürler.

slm nesrin arkadaşım günlerdir rüya görüyorum sırasıyla anlatıcam.
ilk rüyam:rüyamda mavi gözlü bir erkek bebegi dogurmuşum yani logusayım heralde,bebegi oglum benim diye severken aglıo ve bende emzirmek için sol gögsümü açıyorum gögsümü açarken birden fışkırır gibi bebegin agrına süt akıyo ben bebek tıkanıcak sanıp korkuyom ama yudum yudum içiyo ve emmeye devam ediyo emerken elini tutuyorum canım annem seni çok bekledim iiki geldin diyerek sevmeye devam ediyorum sonra birden uyandım ama öle gerçek gibiydiki uyanınca başucumdaki koltukta bebegi arıyorum ve o gün boyunca gittigim her yerde sanki bebegi evde bırakmışım gibi hissettim.

ikinci rüyam:ben rüyamda bu güne kadar kimi hamile olarak görsem hamile oldugunu çok geçmeden duyardım.ve rüyamda bu defa kendi annemi hamile olrak gördüm karnını seviyodum kardeşim canım benim die severken karnının içinde dönüyodu ve bi anda ben annemim karnının içini gördüm bebek sırtını elimin altına getirmiş bende onun sırtını okşuyorum annemede anne bak buda benim gibi sırtını okşatmayı seviyo şimdiden diyorum ve bebek bana dogru bakıp gülümsüyo.bu arada annem menepozlu nerdeyse 4 senedir yani hamile kalması çok zor.

üçüncü olarakta:yine erkek bebek mavi kundakta ve mavi gözlü.yenidegil belki 3 aylık falan bebek emzirdim uyuttum yer hazırlıyorum yatırmak için ama bir türlü nereye yatıracagıma karar veremiyom.sonunda saglam bi yüksek sehpanın altına alta yorgan koyup yastık koyup yatırıyorum.oğlum benim canım bak işte sen burda yat hem ışık gözünü rahatsız etmez hemde muhafazalı soguk gelmez diyorum.
rüyalarım bunlar arkadaşım uzun oldu biraz ama kusura bakma. yorumlarsan sevinirim. şimdiden teşekkür ederim.

canım ben geldim yine rüyamı anlatmaya...nasılsın önceikle iyisindir inş...
geçen akşam rüyamda bir sürü kedi gördüm...ne anlama geldigini bilmiyorum sen yorumlayabilir misin canım?odamın camından içeri giriyolardı ve çok korktum rüyamda.birde çok alakasız ama benim ilk okul arkadaslarım vardı ikiz kızlar onları hiç düşünmem bile hayatımda yoklar şuanda yani.ama r
yamda onları gördüm.gece evime giriyolardı gizlice onlardan da korktum malesef...nedir bu şimdi acaba?yorumlarsan seviniri.yani korktugumu belirtmek istedim çünkü o anki duygularımızı da soruyorsun ya canım ondan.

Merhaba, gecmiste meydana gelen olaylari unutmuyorsunuz, gecmiste yasiyorsunuz ya da halaaa gecmisin hesaplarini soruyorsunuz, ruyaniz size artik simdiyi yasamaniz gerektigini ister ediyor, arkaniza bakmayin sadece su ani yasayin, sevgiler

cok tesekkur ederim nesrincim dediklerin gerçekten cok doğru

ŞenizTeşekkür ederim canım yorumun için..Senden bir rüya tabiri daha istiyorum başka yok söz :1rolleyes:Geçen akşam Rüyamda K.doğum doktorumu görüyorum .Ona muayne olmak için yumurta takibi için gidiyorum ...Sonra doktor usg ekranında 2 tane ebriyo görüyorr.Ve bana bak embriyolar 2 tane diyorr.Ben nasıl olur diyorum ben hamile değilimkii hiçbir belirtimde yok hem dedı.Bak işte bebekler burda dedi bana.Fasulye gibiydiler usg ekranında yan yana duruyorlardı..Sonra dr bak bu embriyo önce döllenmiş,diğer ebriyo ondan biraz daha küçük geç döllenmiş diyorduu..Sonra ben tarif edilmezzz sevinç yaşıyorum inanamıyorum ....Sonra usg masasında birden kendimi 36haftalık hamile olarak görüyorum..Karnım büyümüş tabidoğuma 1-2 gün kaldığını görüyorum.Daha sonra ablam diyorkii şaşırıyor oda bari kan tahlilinde değeri görseydik yada gebelik testi alalımda onda görelim anca inanıcam diyodu.İşte rüya böyle :1rolleyes:

gunaydın canıım :)
dun gece ruyamda hastaymısım ve ananem bana ilac hazırlıyor yesil bir ilac ve sıcak su koyuyor ustune.annemde diyorki bak ic bu ilacı ananen hazırladı...
ne demek oluyor acaba
simdiden cok cok cok cok cok cok tesekkur ederim
sevgiler

Slm Nesrin ben bu topici yeni farkettim. Bir kaç akşamdır 2-4 yaşlarında kız çocuğunun kıyafetlerini düzeltiyodum.Dünkü kız çocuğunu tanımıyorum.2 -3 tane etek var kızın üzerinde "baaak diyorum bunu böyle düzeltelim aa buda varmış bunu da düzeltelim diyorum" akşamki rüyamdada ablam yeğenimi yanıma getiriyo hırka giydirmiş yeğenime ama içindeki kazağın kolları toplanmış bi yerde bunları düzelrirmisin diyo bende düzeltiyom. Yorumlayabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

merhaba nesrın hanım :) annem benı ruyasında gormus benım 11aylık bır kızım var.bır cocuga daha hamıleymısım ve ruuyasında annem ıstemıyorsun daha yenı dogurdun dıyormus.sonra bızım eve gelıyormus esım ve ben annemı ıcerı almıyormusuz sen ıstemıyordun ozaman gelme dıyormusuz anneme bebegı soyle bır gosterıyormusuz cokk guzel bır bebektı dıyor ıcım yandı dıyor kırmızı dudakları bembeyaz tenı vardı erkek cocuguydu dıyor ne olabılır sevgıler..

Merhaba, hayata biraz disaridan bakiyorsunuz, bu daha cok sosyal olmak hayatin tadini cikarmak konusunda, biraz fazla sorumluluklara kendinizi kaptirmis olabilirsiniz, ruyanizin size verdigi mesaj biraz ara verin ve kafanizi toplayin ve kendinzie zaman ayirin, sevgiler

Merhaba, gordugunuz ruyalar cok guzel fakat sanirim bilincalti ruyalari, ruyalarinizda kimi hamile gorsem cikiyor diyorsunuz, boyle tecrubeleriniz varsa takip edin hamilelik sizde de olabilir, ruyanizda ki mesaj aslinda cok acik bebek istiyorsunuz , ama ruyalar falcilik degildir "olacak ya da olmayacak" diye birsey diyemem, ancak olmasi icin tanri size mesaj gonderir ve eger bu mesaji hayata gecirirseniz hayatinizdaki olumsuzluk olumluya dogru yol alir, sizin ruyanizda ki mesaj ise kendinizi ifade etmenizde sıkıntı yasiyorsunuz, ozellikle esinizle iletisiminizi guclu tutun, daha cok sey paylasmaya calisin, bunu kisa bir sure degil normal yasanti haline donusturun, o zaman hayatinizda ki bu tikaniklik kalkacaktir, sevgiler

Merhaba, disaridan ailene, evine zarar gelmesinden korkuyorsunun, ikiz kizlarin isimleri nelerdir? hayata guveniyorum diyerek bilincaltina bu olumlu dusunceyi ekersen (en az 21 gun) kalben bunu soylersen bu tarz ruyalar ortadan kalkacaktir, sevgiler

merhaba canim ben de son zamanlarda cok garip ruyalöar görüyorum ilk uyandigimda hatirliyorum ama sonradan tam olarak hatirlayamaiyorum
dün gece ruyamda cok karisik objeler gördüm bir pazar gibi bir yerde sürekli kiyafetler deniyorum onu birini birakip birini aliyorum
daha sonra nerede oldugumu bilmedigim bir yerde iki tane civ civ gördüm birisi siyah digeri sari o civ civleri bir yerden atlamalarina yardim etmeye calisiyorum
aslinda cok daha fazlasi var ama hatirlayamadim

bu sabah ta ruyamda ayna gördüm

eger benimde ruyami yorumnlarsan cok sevinirim

merhaba

ben değil eşim bir eüya görmüş...
ikimiz bir odada kapalı kalmışız...kapının camının küçük bir yeri kırık, kızımız bize anahtar uzatıp bizi kurtarıyor....
bizim çocuğumuz yok, olması için uğraşıyoruz da acaba bilinçaltı rüyası mıdır
yorumlar mısınz

merhaba ben gecengün rüyamda babamı gördüm ve kendı kalbıme bıcak saplayıp ıntıhar ettıgımı ancak yaralandıgımı ölmedıgımı gördüm.bugün babam ıkı saat sonra ucaga bınıp türkıyeye gıtcek dua edıyorum sag salım varsın dıye.bıde süreklı rüyamda gördügüm gelınlık gıydıgım.bırde hep bebek görüyorum en son dördüz gördüm ama bebek suan asla düsünmüyorum yardımcı olursan sevınırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…