Şu an ikisinin yüzünü bile görmek istemiyorum.Cidden çok teşekkür ederim yorumunuz için doğru karar verdiğimi anladım.Ben bi daha ne o x kişiyle ne de o tanıştıran arkadaşınızla görüşürdüm. Bi de sizi tanıştıran o ve yine x kişi senin arkadaşından hoşlanmış diyen de o. Ben direk arkadaşlığım keserim. Güven olmaz ona söyleyim. Bugün bunu yapan yarın başka birşey yapar uzak dur
Hay ağzınıza sağlık.Her gördüğü kızdan hoşlanıyo yeterki yeni tanışsın şeref yoksunu
Sanırım ben de öyle yapacağım.ben olsam arkadaşımla konuşmazdım bu durumu çok istiosa kendi soylesin bir daha onları biraraya getirmek bir yana bende onlarla biraraya gelmezdim demekki daldan dala bir adam...
İyi akşamlar herkese.Biraz klişe olacak ama ben de uzun süre sizleri takip edip yeni üye olan arkadaşlardanım.Aslında biraz yazmaya içimi dökmeye ihtiyacım vardı ve bu yüzden üye oldum.Nerden başlayacağım bilmiyorum ama konuya girmek isterim hemen.
Benim okuldan tanıştığım bir çocuk var-daha çok arkadaş vasıtasıyla oldu bölümlerimiz farklı-.Yaklaşık olarak 4-5 aydır görüşüyoruz.Henüz adını koyabileceğimiz bir ciddiyete kavuşamadık zaten birazdan anatacaklarımdan sonra imkansız olduğunu anlayacaksınız.Biz bu arkadaşla tanışıp konuştuktan yaklaşık 1 hafta sonra bizi tanıştıran arkadaşıma sorular sormaya başlamış.Sevgilisi var mı?,Hangi bölümde okuyor? vs.Çok yakın olmamamıza rağmen bir kere karşılaştığımızda yolda beni çevirip (ben ayaküstü iyi günler deyip yoluma devam etmiştim) ''Neden ortalardan görünmüyorsun?'' diye başlayıp uzun uzun konuşmuştu.Buna benzer çok olay yaşadık.Artık arkadaş ortamında adımız birlikte anılıyordu.Ortak arkadaşlarımız ve onun arkadaşları imalı imalı konuşmaya başlamışlardı bayağı.Biz de arkadaşlığın bir üst,sevgilinin ise bir alt seviyesinde konuşuyorduk.Anlayacağınız iş ciddiye sarıyordu.Dediğim gibi bildiğiniz çift olmuştuk.
Daha sonra bazı sebeplerden dolayı bir süre görüşemedik.İki gün önce bizi tanıştıran arkadaşım beni aradı.X (konuştuğum çocuk) biraz utangaç bir çocuk benim sana söylememi istedi.Daha doğrusu sormamı istedi deyince benim kalbim kuşlar gibi atmaya başladı.Nasıl desem ilk defa bu kadar çok güvendim ilk defa bu kadar çok inandım birine.Ve sonunda gerçek insanı buldum diye düşünürken bana geçen gün toplandığımızda yanımda olan kızı sordu -ki bu kız benim canım,ciğerim,bildiğiniz kardeşim gibi-.Sonra X'in -sadece o gün bir kereliğine görmüştü,yani ben tanıştırmıştım- benim canım arkadaşımdan hoşlandığını ve benim arkadaşımla konuşmamı istemiş.
Kafamdan aşağı sıcak sular döküldü.Bildiğiniz tüylerim diken diken oldu.Hiçbir şey diyemedim seni sonra ararım deyip,kapadım telefonu.Ne ağlayabildim,ne bağırabildim.Sonra fark ettim yaklaşık 1 saat boyunca dalmış gitmişim.Böyle şeyler sadece dizilerde filmlerde olur sanıyorken başıma geldi.Şu an sadece nefret var içimde çok soğuk bir nefret.Yalnız şöyle bir sorun var ki sürekli anılar kendiliğinden dökülüyor sonra bu durum geliyor aklıma.Normalde canımın içi arkadaşımı arar anlatırdım bunu ama yapamıyorum.Sonuçta sevdiğim insan ondan hoşlanıyor.Ben de sizlere yazmak istedim.
Okuyan herkese çok teşekkür ederim.
Aynen ben de hiç düşünememiştim sonumuzun böyle olacağını.Telefonda söyleyince sadece kaldım biliyor musunuz? Hayatıma ilk defa böyle iğrenç bir insan soktum.Bir insan bu kadar karaktersiz olabilir mi? Şaşıyorum doğrusu
Gerçekten konunun sonu merakla beklerken en samimi arkadaşına göz dikeceğini kestiremedim
Engelle heryerden gitsin dengesiz.......tarif bulamıyorum ya
Aynen ben de hiç düşünememiştim sonumuzun böyle olacağını.Telefonda söyleyince sadece kaldım biliyor musunuz? Hayatıma ilk defa böyle iğrenç bir insan soktum.Bir insan bu kadar karaktersiz olabilir mi? Şaşıyorum doğrusu
seni aryan kız mı erkek miİyi akşamlar herkese.Biraz klişe olacak ama ben de uzun süre sizleri takip edip yeni üye olan arkadaşlardanım.Aslında biraz yazmaya içimi dökmeye ihtiyacım vardı ve bu yüzden üye oldum.Nerden başlayacağım bilmiyorum ama konuya girmek isterim hemen.
Benim okuldan tanıştığım bir çocuk var-daha çok arkadaş vasıtasıyla oldu bölümlerimiz farklı-.Yaklaşık olarak 4-5 aydır görüşüyoruz.Henüz adını koyabileceğimiz bir ciddiyete kavuşamadık zaten birazdan anatacaklarımdan sonra imkansız olduğunu anlayacaksınız.Biz bu arkadaşla tanışıp konuştuktan yaklaşık 1 hafta sonra bizi tanıştıran arkadaşıma sorular sormaya başlamış.Sevgilisi var mı?,Hangi bölümde okuyor? vs.Çok yakın olmamamıza rağmen bir kere karşılaştığımızda yolda beni çevirip (ben ayaküstü iyi günler deyip yoluma devam etmiştim) ''Neden ortalardan görünmüyorsun?'' diye başlayıp uzun uzun konuşmuştu.Buna benzer çok olay yaşadık.Artık arkadaş ortamında adımız birlikte anılıyordu.Ortak arkadaşlarımız ve onun arkadaşları imalı imalı konuşmaya başlamışlardı bayağı.Biz de arkadaşlığın bir üst,sevgilinin ise bir alt seviyesinde konuşuyorduk.Anlayacağınız iş ciddiye sarıyordu.Dediğim gibi bildiğiniz çift olmuştuk.
Daha sonra bazı sebeplerden dolayı bir süre görüşemedik.İki gün önce bizi tanıştıran arkadaşım beni aradı.X (konuştuğum çocuk) biraz utangaç bir çocuk benim sana söylememi istedi.Daha doğrusu sormamı istedi deyince benim kalbim kuşlar gibi atmaya başladı.Nasıl desem ilk defa bu kadar çok güvendim ilk defa bu kadar çok inandım birine.Ve sonunda gerçek insanı buldum diye düşünürken bana geçen gün toplandığımızda yanımda olan kızı sordu -ki bu kız benim canım,ciğerim,bildiğiniz kardeşim gibi-.Sonra X'in -sadece o gün bir kereliğine görmüştü,yani ben tanıştırmıştım- benim canım arkadaşımdan hoşlandığını ve benim arkadaşımla konuşmamı istemiş.
Kafamdan aşağı sıcak sular döküldü.Bildiğiniz tüylerim diken diken oldu.Hiçbir şey diyemedim seni sonra ararım deyip,kapadım telefonu.Ne ağlayabildim,ne bağırabildim.Sonra fark ettim yaklaşık 1 saat boyunca dalmış gitmişim.Böyle şeyler sadece dizilerde filmlerde olur sanıyorken başıma geldi.Şu an sadece nefret var içimde çok soğuk bir nefret.Yalnız şöyle bir sorun var ki sürekli anılar kendiliğinden dökülüyor sonra bu durum geliyor aklıma.Normalde canımın içi arkadaşımı arar anlatırdım bunu ama yapamıyorum.Sonuçta sevdiğim insan ondan hoşlanıyor.Ben de sizlere yazmak istedim.
Okuyan herkese çok teşekkür ederim.
Ya ben de biraz birbirimizi tanıyalım dedim.Şimdilik adının konulması önemli değil diye düşündüm.Ama artık ismi konulmamış bir ilişkiyi bu kadar uzun süre yaşamak istemem.Zaten normalde kabul edebileceğim bir durum değil.Sadece aşırı bir güven vardı ona karşı.Ay bu cümleleri yazdıkça gülesim geliyor.''Güven'' ve ''o karaktersiz''Bugüne kadar kendime verdiğim en büyük zarar arkadaşlığın üstü sevgilinin altı davranan şerefsizlere vakit harcamak oldu. Hep aynı yorumu yapıyorum yine yapacağım verilmiş sadakanız varmış. Sevgilisi olsa da olmasada aynı davranır etrafında sizin gibi arkadaşları hep olurdu. Üzülmeyin. Ayrıca arkadaşınızada bulaştırmayın..
Bizi tanıştıran -direkt tanıştırdı diyemem,bu kız arkadaşımla bir şeyler yemeye gittiğimizde karşılaştık ve tanıştık- kız arkadaşımseni aryan kız mı erkek mi
peki ex arkadaşının ağzından bu yönde ima yada laf duydun mu yada daha önce böyle vukuatı var mı çünkü ben seni arayan o arkadaşının bi işler çevirdiğini düşünüyorum tanımıyorum ama düşüncem buBizi tanıştıran -direkt tanıştırdı diyemem,bu kız arkadaşımla bir şeyler yemeye gittiğimizde karşılaştık ve tanıştık- kız arkadaşım
hmm güzel bi intikam taktiğiÇok yakın arkadaşınızmış ben olsam kesinlikle arar anlatırdım. Hatta bir araya gelmelerini bile sağlardım ondan sonra arkadaşımdan bi zahmet tekmeleyivermesini rica ederdim
İntikam bile almak istemiyorum.Nasıl böyle iğrenç bir duruma düştüğümü düşünmekten alıkoyamıyorum.En güzeli bu insanların bir daha yüzüne bakmamak benceÇok yakın arkadaşınızmış ben olsam kesinlikle arar anlatırdım. Hatta bir araya gelmelerini bile sağlardım ondan sonra arkadaşımdan bi zahmet tekmeleyivermesini rica ederdim
İntikam bile almak istemiyorum.Nasıl böyle iğrenç bir duruma düştüğümü düşünmekten alıkoyamıyorum.En güzeli bu insanların bir daha yüzüne bakmamak bence
Teşekkürler güzel yorumunuz için.Canım senlik bi sıkıntı yok bence karşındaki adamlıktan nasibini alamamış belli. Onlar senin yüzüne bakamasın boşver.Yap bence bişeyler sonra içine dert olur bak demedi deme
e en yakın arkına gidip demedin mi hani benden hoşlanıyo demiştin yazarkasa mı bu çocuk diye?Ben de ilk olarak öyle düşündüm ama en iyi arkadaşı bildiğiniz açık açık söylemişti senden etkilenmiş ama doğru zamanı bekliyor diye.Ben kimsenin sevgisine muhtaç değilim ama umut verip bunu yapması bilemiyorum....
Doğrusu bu olaydan sonra ne kimseye hesap sordum ne de başka bir şey yaptım.Sadece oturup düşündüm.Zaten şu saatten sonra gerek de yok.Emin olduğum tek bir şey var insanlara artık bu kadar güvenmeyeceğim.Şu an gerçekten kim ne yalan söylüyor emin değilim.e en yakın arkına gidip demedin mi hani benden hoşlanıyo demiştin yazarkasa mı bu çocuk diye?
Seni arayan kişi senden hoşlandığı için aranızı bozmak için böle bi konuşma yaptıysa tam dizi olur.Doğrusu bu olaydan sonra ne kimseye hesap sordum ne de başka bir şey yaptım.Sadece oturup düşündüm.Zaten şu saatten sonra gerek de yok.Emin olduğum tek bir şey var insanlara artık bu kadar güvenmeyeceğim.Şu an gerçekten kim ne yalan söylüyor emin değilim.
Valla artık ne derim ne tepki veririm bilemiyorum.Güven,inanç diye bir şey kalmadı içimde sağ olsun arkadaşlar sayesinde saf nefret varSeni arayan kişi senden hoşlandığı için aranızı bozmak için böle bi konuşma yaptıysa tam dizi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?