Rüya mı acaba bu?

cowrie

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2016
24
7
1
İyi akşamlar herkese.Biraz klişe olacak ama ben de uzun süre sizleri takip edip yeni üye olan arkadaşlardanım.Aslında biraz yazmaya içimi dökmeye ihtiyacım vardı ve bu yüzden üye oldum.Nerden başlayacağım bilmiyorum ama konuya girmek isterim hemen.

Benim okuldan tanıştığım bir çocuk var-daha çok arkadaş vasıtasıyla oldu bölümlerimiz farklı-.Yaklaşık olarak 4-5 aydır görüşüyoruz.Henüz adını koyabileceğimiz bir ciddiyete kavuşamadık zaten birazdan anatacaklarımdan sonra imkansız olduğunu anlayacaksınız.Biz bu arkadaşla tanışıp konuştuktan yaklaşık 1 hafta sonra bizi tanıştıran arkadaşıma sorular sormaya başlamış.Sevgilisi var mı?,Hangi bölümde okuyor? vs.Çok yakın olmamamıza rağmen bir kere karşılaştığımızda yolda beni çevirip (ben ayaküstü iyi günler deyip yoluma devam etmiştim) ''Neden ortalardan görünmüyorsun?'' diye başlayıp uzun uzun konuşmuştu.Buna benzer çok olay yaşadık.Artık arkadaş ortamında adımız birlikte anılıyordu.Ortak arkadaşlarımız ve onun arkadaşları imalı imalı konuşmaya başlamışlardı bayağı.Biz de arkadaşlığın bir üst,sevgilinin ise bir alt seviyesinde konuşuyorduk.Anlayacağınız iş ciddiye sarıyordu.Dediğim gibi bildiğiniz çift olmuştuk.

Daha sonra bazı sebeplerden dolayı bir süre görüşemedik.İki gün önce bizi tanıştıran arkadaşım beni aradı.X (konuştuğum çocuk) biraz utangaç bir çocuk benim sana söylememi istedi.Daha doğrusu sormamı istedi deyince benim kalbim kuşlar gibi atmaya başladı.Nasıl desem ilk defa bu kadar çok güvendim ilk defa bu kadar çok inandım birine.Ve sonunda gerçek insanı buldum diye düşünürken bana geçen gün toplandığımızda yanımda olan kızı sordu -ki bu kız benim canım,ciğerim,bildiğiniz kardeşim gibi-.Sonra X'in -sadece o gün bir kereliğine görmüştü,yani ben tanıştırmıştım- benim canım arkadaşımdan hoşlandığını ve benim arkadaşımla konuşmamı istemiş.

Kafamdan aşağı sıcak sular döküldü.Bildiğiniz tüylerim diken diken oldu.Hiçbir şey diyemedim seni sonra ararım deyip,kapadım telefonu.Ne ağlayabildim,ne bağırabildim.Sonra fark ettim yaklaşık 1 saat boyunca dalmış gitmişim.Böyle şeyler sadece dizilerde filmlerde olur sanıyorken başıma geldi.Şu an sadece nefret var içimde çok soğuk bir nefret.Yalnız şöyle bir sorun var ki sürekli anılar kendiliğinden dökülüyor sonra bu durum geliyor aklıma.Normalde canımın içi arkadaşımı arar anlatırdım bunu ama yapamıyorum.Sonuçta sevdiğim insan ondan hoşlanıyor.Ben de sizlere yazmak istedim.

Okuyan herkese çok teşekkür ederim.

Okurken ben bile allak bullak oldum. Adama bak sen ya. Ben sanırım söylerdim arkadaşıma bide çok değerliyse zaten arkadaşında biliyodur ikinizin durumunu karşılık vermez.

Arkadaş değilsin sevgilinin bir tık altındasın kız arkadaşını bir kere görüyor sana onu sordurtuyor.. Ya sen X kişisinin tavırlarını yanlış anladın ya bu X kişisi Ş...z ya da tatlım sana zarf atıyor tepkin ne olacak diye düşme üstüne elbet kokusu çıkar arkadaşına da söyle bence belki oda o gün Xkişisinin bakışlarını falan yakalamıştır.

Anlamadim sizi perde olarak mi kullanmis simdi bu utangac süzme
Ben de ilk olarak öyle düşündüm ama en iyi arkadaşı bildiğiniz açık açık söylemişti senden etkilenmiş ama doğru zamanı bekliyor diye.Ben kimsenin sevgisine muhtaç değilim ama umut verip bunu yapması bilemiyorum....

Demek ki onun niyeti bir birliktelik değil arkadaşlıkmış. Keşke dengeyi tutturabilseymiş de sizi böyle düşünmeye itmeseymiş. Yine de çok şey yaşanmamış henüz. Sevgili olmamışsınız, çok uzun vakit geçirmemişsiniz. Insana hiç unutamayacakmış gibi geldiği oluyor ama unutulur, üzülmeyin.

Bence ilerde bu olay soğuduğunda ya da gerçekten aşık olduğunuzda gülüp geçeceksiniz bu olaya :) Umarım çok mutlu günler görüp bu olayı hatırlamazsınız bile ilerde :)

Okurken ben bile allak bullak oldum. Adama bak sen ya. Ben sanırım söylerdim arkadaşıma bide çok değerliyse zaten arkadaşında biliyodur ikinizin durumunu karşılık vermez.
Zaten karşılık vermez verse de bir şey olmaz canım arkadaşım o benim.Benim sorunum gururum incinecek gibi geliyor.Hatta arkadaşım ilk gördüğünde biraz sevimsiz sen daha iyilerine layıksın demişti.

Hoslandigi kizin agzini arasana. Belki ikinize de yeşil ışık yakti?
Olsaydı kesinlikle söylerdi arkadaşım.Hatta tanıştırdığım gün daha sonra oturup konuşmuştuk sevimsiz birine benziyor falan demişti.Ama seni sevdiği belli demişti.Dediğim gibi ilişkimizi desteklemiyordu ama seni sevdiği belli demişti.

Aman uzak dur zaten Zarf atmış olsa bile normal bi insanın yapabileceği şey değil bu uzak dur uzak iyi ki adını koymadan dengesizliğini görmüşsün .

Aman uzak dur zaten Zarf atmış olsa bile normal bi insanın yapabileceği şey değil bu uzak dur uzak iyi ki adını koymadan dengesizliğini görmüşsün .
Kesinlikle o kadar şükrediyorum ki.Ama nasıl desem uzun zamandan sonra ilk defa olabilir demiştim.Bir insanın umutlarını yıkmak ne kötü şeymiş

Kesinlikle o kadar şükrediyorum ki.Ama nasıl desem uzun zamandan sonra ilk defa olabilir demiştim.Bir insanın umutlarını yıkmak ne kötü şeymiş
Boşver... :)) ileride bu yaşananlara teşekkür edeceksin her yıkılış tekrar kalkış daha güçlü olacaksın kolay inanmayacaksın kolay yelkenleri indirmeyeceksin sen karşındakini bekler durumdayken şuan güçlendikçe karşındakiler senin net tavrını bekleyecek sen değerlisin hele ki karakteri oturmamış bir adamla zaman geçirmeyecek kadar değerlisin :)) he bu arada bir arkadaşı sana söylemiş ya X kişisi senin yanındaki kızı sormuş diye acaba bu söyleyen kşi yalan söylemiş olabilir mi ? Olay o kadar anormal geldiki baana sanki bi iş var gibi içinde valla

Bana da çok esrarengiz geldi.Foruma yazmadan önce başka bir arkadaşıma anlattım bu olayı ,bu kişileri direkt tanıyor, aynı yorumu yaptı.Öyle olsa bile sanırım artık her şey için çok geç.Ben o kadar soğudum ki.Artık bu insanların yüzünü dahi görmek istemiyorum.

Yani yazdığını okurken ben çok kötü hisettim. Sen bir de yasamissin...Ama şöyle düşün seni bu kadar uzen biri için uzulmeye değer mi?

Yani yazdığını okurken ben çok kötü hisettim. Sen bir de yasamissin...Ama şöyle düşün seni bu kadar uzen biri için uzulmeye değer mi?
Teşekkür ederim.Kesinlikle çok haklısınız üzülmeye değmez tabii.Ama üzülüyorum işte

yuh..çok şaşırdım yaa.hayır desemki ilgili davrandı sizde bundan onun çıkardınız ama yok. ama arkadaşlar imalı imalı konuşmaya başlamışlar adınız brlikte anılmaya baslanmış konusmaya devam etmişsiniz.Bu ne yani simdi.Bende şok oldum. Ve yerinde olsam arayan kişiye ''bu tür bişeye dahil olmak istemediğimi'' söyleyerek ona iletmesini mesajla söyler kendimi bu durumun içinden kurtarır ve bidaha o çocuğun bidaha yüzüne bakmazdım. baya baya yüzüne bakmazdım yani.

Şu an tam olarak öyle yapıyorum.Kampüse giriş yolumu dahi değiştirdim.Ama yine de anılar,yaşanmışlıklar,duyulan güven incitiyor insanı.

Ben bi daha ne o x kişiyle ne de o tanıştıran arkadaşınızla görüşürdüm. Bi de sizi tanıştıran o ve yine x kişi senin arkadaşından hoşlanmış diyen de o. Ben direk arkadaşlığım keserim. Güven olmaz ona söyleyim. Bugün bunu yapan yarın başka birşey yapar uzak dur

ben olsam arkadaşımla konuşmazdım bu durumu çok istiosa kendi soylesin bir daha onları biraraya getirmek bir yana bende onlarla biraraya gelmezdim demekki daldan dala bir adam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…