Anlamadim sizi perde olarak mi kullanmis simdi bu utangac süzme
Ben de ilk olarak öyle düşündüm ama en iyi arkadaşı bildiğiniz açık açık söylemişti senden etkilenmiş ama doğru zamanı bekliyor diye.Ben kimsenin sevgisine muhtaç değilim ama umut verip bunu yapması bilemiyorum....Arkadaş değilsin sevgilinin bir tık altındasın kız arkadaşını bir kere görüyor sana onu sordurtuyor.. Ya sen X kişisinin tavırlarını yanlış anladın ya bu X kişisi Ş...z ya da tatlım sana zarf atıyor tepkin ne olacak diye düşme üstüne elbet kokusu çıkar arkadaşına da söyle bence belki oda o gün Xkişisinin bakışlarını falan yakalamıştır.
Zaten karşılık vermez verse de bir şey olmaz canım arkadaşım o benim.Benim sorunum gururum incinecek gibi geliyor.Hatta arkadaşım ilk gördüğünde biraz sevimsiz sen daha iyilerine layıksın demişti.Okurken ben bile allak bullak oldum. Adama bak sen ya. Ben sanırım söylerdim arkadaşıma bide çok değerliyse zaten arkadaşında biliyodur ikinizin durumunu karşılık vermez.
Olsaydı kesinlikle söylerdi arkadaşım.Hatta tanıştırdığım gün daha sonra oturup konuşmuştuk sevimsiz birine benziyor falan demişti.Ama seni sevdiği belli demişti.Dediğim gibi ilişkimizi desteklemiyordu ama seni sevdiği belli demişti.Hoslandigi kizin agzini arasana. Belki ikinize de yeşil ışık yakti?
Kesinlikle o kadar şükrediyorum ki.Ama nasıl desem uzun zamandan sonra ilk defa olabilir demiştim.Bir insanın umutlarını yıkmak ne kötü şeymişAman uzak dur zaten Zarf atmış olsa bile normal bi insanın yapabileceği şey değil bu uzak dur uzak iyi ki adını koymadan dengesizliğini görmüşsün .
Boşver... :)) ileride bu yaşananlara teşekkür edeceksin her yıkılış tekrar kalkış daha güçlü olacaksın kolay inanmayacaksın kolay yelkenleri indirmeyeceksin sen karşındakini bekler durumdayken şuan güçlendikçe karşındakiler senin net tavrını bekleyecek sen değerlisin hele ki karakteri oturmamış bir adamla zaman geçirmeyecek kadar değerlisin :)) he bu arada bir arkadaşı sana söylemiş ya X kişisi senin yanındaki kızı sormuş diye acaba bu söyleyen kşi yalan söylemiş olabilir mi ? Olay o kadar anormal geldiki baana sanki bi iş var gibi içinde vallaKesinlikle o kadar şükrediyorum ki.Ama nasıl desem uzun zamandan sonra ilk defa olabilir demiştim.Bir insanın umutlarını yıkmak ne kötü şeymiş
Bana da çok esrarengiz geldi.Foruma yazmadan önce başka bir arkadaşıma anlattım bu olayı ,bu kişileri direkt tanıyor, aynı yorumu yaptı.Öyle olsa bile sanırım artık her şey için çok geç.Ben o kadar soğudum ki.Artık bu insanların yüzünü dahi görmek istemiyorum.Boşver... :)) ileride bu yaşananlara teşekkür edeceksin her yıkılış tekrar kalkış daha güçlü olacaksın kolay inanmayacaksın kolay yelkenleri indirmeyeceksin sen karşındakini bekler durumdayken şuan güçlendikçe karşındakiler senin net tavrını bekleyecek sen değerlisin hele ki karakteri oturmamış bir adamla zaman geçirmeyecek kadar değerlisin :)) he bu arada bir arkadaşı sana söylemiş ya X kişisi senin yanındaki kızı sormuş diye acaba bu söyleyen kşi yalan söylemiş olabilir mi ? Olay o kadar anormal geldiki baana sanki bi iş var gibi içinde valla
Yani yazdığını okurken ben çok kötü hisettim. Sen bir de yasamissin...Ama şöyle düşün seni bu kadar uzen biri için uzulmeye değer mi?Olsaydı kesinlikle söylerdi arkadaşım.Hatta tanıştırdığım gün daha sonra oturup konuşmuştuk sevimsiz birine benziyor falan demişti.Ama seni sevdiği belli demişti.Dediğim gibi ilişkimizi desteklemiyordu ama seni sevdiği belli demişti.
Teşekkür ederim.Kesinlikle çok haklısınız üzülmeye değmez tabii.Ama üzülüyorum işteYani yazdığını okurken ben çok kötü hisettim. Sen bir de yasamissin...Ama şöyle düşün seni bu kadar uzen biri için uzulmeye değer mi?
Şu an tam olarak öyle yapıyorum.Kampüse giriş yolumu dahi değiştirdim.Ama yine de anılar,yaşanmışlıklar,duyulan güven incitiyor insanı.yuh..çok şaşırdım yaa.hayır desemki ilgili davrandı sizde bundan onun çıkardınız ama yok. ama arkadaşlar imalı imalı konuşmaya başlamışlar adınız brlikte anılmaya baslanmış konusmaya devam etmişsiniz.Bu ne yani simdi.Bende şok oldum. Ve yerinde olsam arayan kişiye ''bu tür bişeye dahil olmak istemediğimi'' söyleyerek ona iletmesini mesajla söyler kendimi bu durumun içinden kurtarır ve bidaha o çocuğun bidaha yüzüne bakmazdım. baya baya yüzüne bakmazdım yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?