• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüya mı acaba bu?

Ya ben de biraz birbirimizi tanıyalım dedim.Şimdilik adının konulması önemli değil diye düşündüm.Ama artık ismi konulmamış bir ilişkiyi bu kadar uzun süre yaşamak istemem.Zaten normalde kabul edebileceğim bir durum değil.Sadece aşırı bir güven vardı ona karşı.Ay bu cümleleri yazdıkça gülesim geliyor.''Güven'' ve ''o karaktersiz''

Arada bir fark daha var, o size yaptığının farkında değil çünkü siz onun arkadaşısınız baska birşeyi değilsiniz yaptığı çok normal o herkesle samimi ve bir yanlışı olmadı..
Ona göre..

Canım burada önemli soru şu; bir süredir görüşmemenize neden olan sebepler nelerdir. Bu durumu bilirsek yardımcı olabiliriz... Yani o sebep her neyse seni kıskandırmak için yapmış olabilir, ya da yine o sebeplere bağlı olarak senin onun hislerini yanlış anladığını düşünüp sana açıkça yol vermek istemiş olabilir. Bence tamamen bu görüşmemeye iten sebeplere bağlı bir durum.
Görünmememizin nedeni aramızdaki özel bir durum değildi.Benim kısa bir süreliğine şehir dışına çıkmam gerekti.Yanı aramızda olan bir şey değildi

Çok acımasızca yorum yapılmış çocuk için ama olay sadece yanlış anlaşılmadan ibaret. Çoğu insan yapar bunu,hoşlandığı kişiye yaklaşmak için en yakın arkadaşıyla kanki olmaya çalışır.Eşim de yaptı zamanında. Bundan sonrası için minik bir tecrübe edinmiş oldun çok da üstünde durma, takma bile.

Arada bir fark daha var, o size yaptığının farkında değil çünkü siz onun arkadaşısınız baska birşeyi değilsiniz yaptığı çok normal o herkesle samimi ve bir yanlışı olmadı..
Ona göre..
Samimiyet mi?Benim kardeşim gibi gördüğüm erkek arkadaşlarım var.Ama hiçbiriyle adım sürekli birlikte anılmadı.Ailemle de tanıştırdım bu insanları.Ama başından sonuna kardeşim diyerek tanıttım.Kendileri beni kardeşleri olarak gördüler.Peki bu insanlarla bu kadar samimiyet kurmama rağmen neden herkes bizi kardeş bildi?Dediğim gibi bence samimiyetin de sınırları olmalı.Teşekkürler güzel yorumlarınız için

Görünmememizin nedeni aramızdaki özel bir durum değildi.Benim kısa bir süreliğine şehir dışına çıkmam gerekti.Yanı aramızda olan bir şey değildi

Pardon canım o zaman... Ben özel sorunlardan dolayı gibi algıladım o kısmı...

o zaman, bu adam tam bir maymun iştahlı, önce senden etkilendi ki yakın arkadaşı da bunu dile getirmiş sana, daha sonra senin arkadaşını gördü, ondan etkilendi seni unuttu...

Hani şu bahçedeki en güzel gül hikayesi var ya, en güzelini arar arar durur, sonra elinde kala kala bi sap kalır, o hesap...

bişeyler başlamadan bittiği için kendini şanslı hisset, boşver üzülme...

Çok acımasızca yorum yapılmış çocuk için ama olay sadece yanlış anlaşılmadan ibaret. Çoğu insan yapar bunu,hoşlandığı kişiye yaklaşmak için en yakın arkadaşıyla kanki olmaya çalışır.Eşim de yaptı zamanında. Bundan sonrası için minik bir tecrübe edinmiş oldun çok da üstünde durma, takma bile.
Normalde size hak verirdim.Benim paranoyaklığım der geçerdim.Ama en iyi arkadaşı da senden etkilenmiş doğru zamanı bekliyor deyince -ki bu çocuk etliye sütlüye karışmaz- artık kendime yüklenemiyorum.Yanlış anlamayın en küçük olayda dahi kendimi suçlarım ben.Hem en iyi arkadaşımla çıkmak isteyip önce benimle arkadaş olması fikri biraz imkansız.Çünkü onları ben tanıştırdım ki tanıştırdığım zaman tanıştırma sebebim bile belliydi..Yorumunuz için çok teşekkürler

Normalde size hak verirdim.Benim paranoyaklığım der geçerdim.Ama en iyi arkadaşı da senden etkilenmiş doğru zamanı bekliyor deyince -ki bu çocuk etliye sütlüye karışmaz- artık kendime yüklenemiyorum.Yanlış anlamayın en küçük olayda dahi kendimi suçlarım ben.Hem en iyi arkadaşımla çıkmak isteyip önce benimle arkadaş olması fikri biraz imkansız.Çünkü onları ben tanıştırdım ki tanıştırdığım zaman tanıştırma sebebim bile belliydi..Yorumunuz için çok teşekkürler
En yakın arkadaşı öyle mi dedi? Ben o kısmı okumamışım, yuh o zaman.

Pardon canım o zaman... Ben özel sorunlardan dolayı gibi algıladım o kısmı...

o zaman, bu adam tam bir maymun iştahlı, önce senden etkilendi ki yakın arkadaşı da bunu dile getirmiş sana, daha sonra senin arkadaşını gördü, ondan etkilendi seni unuttu...

Hani şu bahçedeki en güzel gül hikayesi var ya, en güzelini arar arar durur, sonra elinde kala kala bi sap kalır, o hesap...

bişeyler başlamadan bittiği için kendini şanslı hisset, boşver üzülme...
Teşekkür ederim

İkisine de mutluluklar dileyip önüne baksan? Erkek çok.
Ooo,çoktan baktım bile.Erkek çok da umrumda değil.Ben tek başıma da yürürüm yolumda.Kendime güvenim sonsuz çok şükür.Sadece güven,umut kırıklığı biraz yoruyor üzüyor insanı.Teşekkürler

Bence arkadaşa sor . O kızdan hoşlandıysa er geç kıza soracaktır çünkü sende şoku biraz atlatmışsındır . Baktın yok falan dedi .Çekingen arkadaşı ararsın arkadaşım seni istemiyor dersin . Benim sevgili çekingen arkadaşım dersin . :KK48: Bu kendi kararın tabi aramaya da bilirsin.

Onlar sevgili olurlarsa ilgili fikrim yok ama kızda hoşlanmışsa sevgili olurlarsa umarım fazla üzülmezsin.

Bence arkadaşa sor . O kızdan hoşlandıysa er geç kıza soracaktır çünkü sende şoku biraz atlatmışsındır . Baktın yok falan dedi .Çekingen arkadaşı ararsın arkadaşım seni istemiyor dersin . Benim sevgili çekingen arkadaşım dersin . :KK48: Bu kendi kararın tabi aramaya da bilirsin.

Onlar sevgili olurlarsa ilgili fikrim yok ama kızda hoşlanmışsa sevgili olurlarsa umarım fazla üzülmezsin.
Arkadaşım bana bunu yapmaz.Ya benim sorunum bu değil ki.Yani anlatmama nedenim tabii ki bu değil.Sadece onurum kırılacak gibi geliyor.Yoksa art niyetimden ötürü bir şey yapmıyorum

Back