Rüya, istihare yorumu.

Kendim için gece yatacağım ben de

ben de inanıyorum net birşey göremeyiz Allah tan başka kimse olacagı bilemez ama hayırmı şermi diye niyetine duasıyla yatıp sonuç alınabiliyor bence

yani o yarım süt Allah korusun ikisinden biri ölebilirdi
çocugu olmayabilirdi
hayırlı bir evlilik olmayabilirdi
boşanabilirlerdi
ve biri oldu işte
ne olacagını Allah bilir

İlk rüya olumlu gibi olsa da diğerleri olumsuz. ..ilk başta olumlu giden ilişki gibi gözükse de sonradan problemler olacak gibi rüya ..ama burada arkadaşın endişeli mi seni oradan çıkartmaya çalışırken ne hissediyor bunlar önemli...

Merhaba hanimlar.
Binlerce kadin oldugundan dolayi buraya danışmak istedim elbet bir bilen, yorumlatan cikar diye.
Bir suredir birinden hoslaniyorum ve bir arkadasim sizin icin istihareye yatayim dedi durumumuz biraz karisik oldugundan mütevellit.
Gecen hafta yatti beyaz kundakta bir bebek gordu biri kucagina aliyordu ama kimin aldigini goremedim dedi.
Sonra regl oldu ve yatamadi regl bitti bu hafta 3 gun yatti pespese sonuncusunu az once anlatti.
Ilk gun yattiginda buyuk hal gibi bir yerde gormus beni pis kokan bir yermiş tezek(hayvan kakası) doluymus. Ben dizlerime kadar tezege batmisim bana demiş Ceylin gel napiyorsun orda. Bilmiyorum ki demisim. Kotu kokuyosun gel banyo yap demis. Hayir ben kotu kokmuyorum gelmeyecegim demisim. Ne yaptim bilmiyorum ama seni eve goturmeyi basardim dedi.
Ikinci ruyada yine ayaklarim tezege batmis halde goruyor beni oturuyorum o halde. Kalk yikan diyor tamam yikanacam diyormusum ama hic hareket etmiyormusum.
Bugun ki son ruyada ise 3 tane siyah kedi gormus.(yavru degillermis) bana bakiyorlardi kipirdamadan baska hicbir sey yoktu diyor.
Ne diyorsunuz yorumlayacak olaniniz var mi?
Siyah rengin iyi olmadığını biliyorum ben ayrica rüya tezek icinde olmak vs. Çok iyi gelmedi bana

Merhaba hanimlar.
Binlerce kadin oldugundan dolayi buraya danışmak istedim elbet bir bilen, yorumlatan cikar diye.
Bir suredir birinden hoslaniyorum ve bir arkadasim sizin icin istihareye yatayim dedi durumumuz biraz karisik oldugundan mütevellit.
Gecen hafta yatti beyaz kundakta bir bebek gordu biri kucagina aliyordu ama kimin aldigini goremedim dedi.
Sonra regl oldu ve yatamadi regl bitti bu hafta 3 gun yatti pespese sonuncusunu az once anlatti.
Ilk gun yattiginda buyuk hal gibi bir yerde gormus beni pis kokan bir yermiş tezek(hayvan kakası) doluymus. Ben dizlerime kadar tezege batmisim bana demiş Ceylin gel napiyorsun orda. Bilmiyorum ki demisim. Kotu kokuyosun gel banyo yap demis. Hayir ben kotu kokmuyorum gelmeyecegim demisim. Ne yaptim bilmiyorum ama seni eve goturmeyi basardim dedi.
Ikinci ruyada yine ayaklarim tezege batmis halde goruyor beni oturuyorum o halde. Kalk yikan diyor tamam yikanacam diyormusum ama hic hareket etmiyormusum.
Bugun ki son ruyada ise 3 tane siyah kedi gormus.(yavru degillermis) bana bakiyorlardi kipirdamadan baska hicbir sey yoktu diyor.
İstiharede genelde gördüğün şey hakkındaki hisler önemli oluyor. Yani normal rüyadan farklı. Özellikle birisi için yatmak yerine kısmetinizde kim var şeklinde yatsaymış o kişi olup olmadığını görebilirmiş. Bu tezekler kara kediler falan bana o işten hayır olmayacağını hissettirdi çünkü çok açık açık metaforlar belirmiş. (Kötü şans ya da baştan aşağı pisliğe bakmak şeklinde) bebek de bu ilişkine başlama anı olabilir. Eğer bu ilişki başlarsa devamında bu şekilde olacak gibi yorumladım yani.

Şimdi siz bu istihareye inanıyormusunuz:işsiz:
Yazmayacağım dedim gene dayanamadım af buyur konu sahibi
Elle tulur gözle görülür özeliklerini değerlendirseniz fikriniz karşınızdaki hakkında böyle gelişse daha sağlam olmaz mı?
Tamam tamam susuyorum:)))

Bu arada geleceği Allah bilir tabi ama bu namaz bize fikir sahibi olmamız için yardımcı oluyor.her yeni başlanan is icin de kılınabilir.es sevgili için sadece başkası kalsın.objektif olamayacağımız için istediğimiz gibi görebiliriz rüyayı.benim için de arkadaşım kılmıştı.ilk ondan duydum istihareyi.aynısı da çıktı.inanarak niyet edin.

Gayet açık değil mi .. siyah zaten kötü demek hayırlı değil demek. Tezekte pislikte iyi bşe olmaz. O erkekten ayrıl..
“ne oldu bilmiyorum seni çıkardım ordan “ diyorya bu rüya sayesinde adamdan kurtulacaksın..
Rüyayı nasıl yorarsan öyle çıkar her önüne gelene anlatma bunları... hayra yormak lazım.
Bide her istihareye yatana itibar etme. Arkadaşım içn bi kaç arkadaşla istihareye yatmıştım .2 kişi arasında kalmıştı hangisi hayrlı die. Hepimizde aynı kişiyi gördük ve iyi olarak gördük onu seçti. 2 yıl sonra boşandılar.

Merhaba hanimlar.
hayırsız gibi sanki tahminimce çocuk başkasını seviyor ya da başkasıyla birlikte evli nişanlı olabilir çocuğu da olabilir ortada biri var sanki

Gayet açık değil mi .. siyah zaten kötü demek hayırlı değil demek. Tezekte pislikte iyi bşe olmaz. O erkekten ayrıl..
“ne oldu bilmiyorum seni çıkardım ordan “ diyorya bu rüya sayesinde adamdan kurtulacaksın..
Rüyayı nasıl yorarsan öyle çıkar her önüne gelene anlatma bunları... hayra yormak lazım.
Bide her istihareye yatana itibar etme. Arkadaşım içn bi kaç arkadaşla istihareye yatmıştım .2 kişi arasında kalmıştı hangisi hayrlı die. Hepimizde aynı kişiyi gördük ve iyi olarak gördük onu seçti. 2 yıl sonra boşandılar.
Ya belki karşıdaki hayatının insanıdır tezekle siyaha bakarak mı ayrılacak
Ben mi saçma düşünüyorum:confused:

Benim bildiğim istihare öyle olmaz, duanı edersin ve allahtan karar vermen için yardım dilersin. Sonra bi müddet beklenir ve alacağın karar hal olumlu geliyorsa sana onu yaparsın. Ben hep böyle yaprım bana öyle rüyaydı felan saçma geliyor.

İstihareye inanırım. Bu dinimizce tavsiye edilen bir şeydir.
İlk rüya ile sonrakiler arasında baya fark var. Bana pek hayırlı şeyler çağrıştırmadı.

Ya belki karşıdaki hayatının insanıdır tezekle siyaha bakarak mı ayrılacak
Ben mi saçma düşünüyorum:confused:
Aslında saçma düşünmüyorsunuz ama bu iş itikat işidir,iyi rüya sonucu birlikte olmaya karar veren kişi kötü rüya sonucu da birlikte olmamaya karar verebilir.

X