Rüya, istihare yorumu.

Rüyalar gelecek habercisi değildirler. Herkesin rüyası kendisi hakkında bilgi verir, bilinçaltındaki çözüm arayışları, giderilmesi gereken arzular falan filan gibi şeyleri barındırır. Kişinin geçmişini, o anda bulunduğu durumu filan bilmeden rüya yorumunda bulunmak pek sağlıklı değildir. Ayrıca sabah uyandığımızda hatırladığımız daha doğrusu hatırladığımızı sandığımız rüya akşam gördüğümüz rüyanın aynısı olamaz,çünkü rüyalar kopuk kopuk ve bağlantısızdır, uyandığımızda beynin olayları sıraya koyma zorunluluğu akşam gördüğünüz kopuklukları bir düzen içerisinde sıraya koyma ihtiyacı hisseder ve siz fark dahi etmeden sıralar.

Istihareyi sizde yapabilirsiniz bi başkası sizin adınıza da yapabilir. Ayrıca sadece eş seçimi için değil yapacağınız herhangi bi konuda istihare yapılır. Hemen rüya gorulmeyebilir. Yeşil ve beyaz hayırlı, siyah ve kırmızı şer olduğunu gösterir. Kendiniz de yapmaya başlayın bence hakkınızda hayırlısı inşallah.

Beyaz görmek iyidir bebek görmekde
Mantiken dusununce tezege batmak iyi değil ama sonunda çıkıp yikaniyorsunuz bu iyi.
Siyah ve kirmizi renkleri görmek istiharede iyiye yorumlanmaz siyah kedi gormussunuz..
Beyaz yeşil gibi renkler iyiye yorumlanır bildiğim kadarıyla..

Yatan kişiye sormalisiniz aslında.
Renkler ve tek tek görülenlerin anlamı önemli tabi ama daha çok rüyayı gören kişinin ne hissettiği önemli.
Mesela, aynı ruyayı arkadaşın,
Ceylin dizlerine kadar tezek içindeydin, br yandan gülüyor bir yandan ne yapalım bunları diye konuşuyorduk dese,
Berekete yorulabilir.
Ama seni çıkarmaya çalıştım, gelmedin . İç sıkıntısı hissettiyse iyiye yorulur mu emin değilim.

Aslında bebek rüyası da aynı şekilde.
KundaktA bebek, beyaz vs güzel ama, aynı rüyada kucağında bebek deli gibi davranan birini görse başka olur.

O yüzden rüyayı görene sorun :)
Bir de cok fazla kişiye anlatmanız da doğru değil

Istihare normal ruya gibi yorumlanmaz.
Normal ruyada diski gormek mal mulk diye nitelenir ama istiharede renkler onemlidir.
Bu ruyalar bunun hayirsiz bir is oldugunu gosteriyor anlattiginiza gore ve ayrica kotu koku da bir ayrinti.. dikkate alin, lakin ruyada koku cok nadir olur.
Ben istihareye inanirim, deneyimim var, yanilttigi hic olmadi.

Kesin bir bilgiye ulasamadim bu konuda. Bazi yerlerde diyor ki kendiniz degil baskasi yapsın siz istekleriniz dogrultusunda gorursunuz rüyayı. Bazi yerlerde sizin dediginiz gibi yaziyor.
Makbul olan kendi yaptığınızdir. Rüyaya göre değil sizin kendi hissiyatlarınıza göre hareket etmeniz gerekir.

Bildigim kadariyla istihareye yatildiginda siyah renk olumsuz ayrıca tezek de olumsuz bi durum diye biliyorum. Yesil beyaz gibi renkler görünce hayirli oluyomuş ama bence bilir kisi biri varsa ona sormalisin

Aaaa varya bu tezek meselesi benim bir arkadaşa daha oldu çok garip varya şuan korktum:KK14::oha: arkadaşım sevgilisi ile evlenmek istiyor ama babası izin vermiyor yıllardır . Sonra babası bir gece rüya görmüş böyle atların olduğu bir yerdeymiş babası. Sonra yürüyormuş kucağında bir bebek ayakları hep pisliğe batıyormuş . Bebeği böyle bir yere bırakmış yaşlı bir kadın demiş lı kızını ona neden vermiyorsuno_O bunu göreli 2 sene filan oldu . Babası hala kızı vermedi bu arada kızım ayağım pisliğe battı bak diyince arkadaşım da baba benim ayağım değil seninki batmış sen yanlış yoldasın demiş:KK47: sonuç hala evlenemediler

Bana çok kötü rüyalar olarak geldi. Pisliğe bulaşıyorsunuz insanlar size el uzatsa bile o pislikten kurtulmak istemiyorsunuz, kabul etmiyorsunuz gibi geldi.
Ne için yatmıştı acaba?
Ben de aynı düşünüyorum. İstihare onemli ve değerlidir. Renkler de gördüğünüz şeyler de önemli. Tezek vs nin internet sitelerinde yazan anlamları güzel olabilir ama kim yazıyor onları sonuçta sağlam bir kaynağa dayalı değil. O yuzden gerçek hayatta cagristirdiklarina bakmak lazım. Ruya ile amel olmaz. Ama Rüyanın anlamı olumsuz geldi bana da. Ben de ruyalarla ilgilenirim ve istihareye de yattim. Bu ruyanin hayırlı olduğunu düşünmüyorum. Tabi ne hissettirdiği de önemli.

İstiharede renkler önemli.. Beyaz ve yeşil o işin hayırlı olduğuna siyah ve kırmızı hayırlı olmadığına işarettir.

X