- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
Evet, aslında yedi gece yatılıyo diye biliyorum :)Tesekkur ederim insallah.
Ilk ruyada beyaz gormustu ama bilemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet, aslında yedi gece yatılıyo diye biliyorum :)Tesekkur ederim insallah.
Ilk ruyada beyaz gormustu ama bilemedim
Makbul olan kendi yaptığınızdir. Rüyaya göre değil sizin kendi hissiyatlarınıza göre hareket etmeniz gerekir.Kesin bir bilgiye ulasamadim bu konuda. Bazi yerlerde diyor ki kendiniz degil baskasi yapsın siz istekleriniz dogrultusunda gorursunuz rüyayı. Bazi yerlerde sizin dediginiz gibi yaziyor.
Ben de aynı düşünüyorum. İstihare onemli ve değerlidir. Renkler de gördüğünüz şeyler de önemli. Tezek vs nin internet sitelerinde yazan anlamları güzel olabilir ama kim yazıyor onları sonuçta sağlam bir kaynağa dayalı değil. O yuzden gerçek hayatta cagristirdiklarina bakmak lazım. Ruya ile amel olmaz. Ama Rüyanın anlamı olumsuz geldi bana da. Ben de ruyalarla ilgilenirim ve istihareye de yattim. Bu ruyanin hayırlı olduğunu düşünmüyorum. Tabi ne hissettirdiği de önemli.Bana çok kötü rüyalar olarak geldi. Pisliğe bulaşıyorsunuz insanlar size el uzatsa bile o pislikten kurtulmak istemiyorsunuz, kabul etmiyorsunuz gibi geldi.
Ne için yatmıştı acaba?