- 9 Mayıs 2017
- 266
- 166
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
Kimi alimler istihareye kişinin kendisinin yatmasini doğru buluyor rüya iyi görülmemiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yıl 3000 de olabilir ama allah inancı kuran ve sua değişmiyor malesef.Yıl 2018.
Konu açana mı anlatayım, ciddi ciddi yorumlayana mı?
Neyse, sana 3 vakte kadar 4.
Yalansız eklemesiz sana istihare rüyamı anlatacam. Kızkardeşim evlilik arefesinde nişanlanmıştı. Keşke daha önce yatsaydım yada konuşsaydım olan oldu. Nişanlısı hayırlı olacakmı diye yattım. Kv görümce ve kızkardeşim simsiyah peçe giymişler yüzleri bile kapalı sadece gözler açık , kardeşimide ortalarına almışlar koluna girmişler bir o çekiyor bir diğeri bu şekilde uzun karanlık bir yolda yürüyorlar. Kimseye anlatamadım inanmazlar diye. 4 yıl sonra boşandı. Çok çekti kv . Hemde kadın burda yasak ama konuşmak kocası bizzat söyledi annem bü..cü dedi. Boşattı neticede.Kesin bir bilgiye ulasamadim bu konuda. Bazi yerlerde diyor ki kendiniz degil baskasi yapsın siz istekleriniz dogrultusunda gorursunuz rüyayı. Bazi yerlerde sizin dediginiz gibi yaziyor.
Yapılır. Tarafsız birinin yatması önerilir.İstihareyi kendiniz yapmanız lazim. Biraz araştırıp nasıl yapılır önce öğrenin sonra uygulayın derim. Başkası adına yapılmaz.
Tüylerim urperdi ciddi ciddi. Allah korumusYalansız eklemesiz sana istihare rüyamı anlatacam. Kızkardeşim evlilik arefesinde nişanlanmıştı. Keşke daha önce yatsaydım yada konuşsaydım olan oldu. Nişanlısı hayırlı olacakmı diye yattım. Kv görümce ve kızkardeşim simsiyah peçe giymişler yüzleri bile kapalı sadece gözler açık , kardeşimide ortalarına almışlar koluna girmişler bir o çekiyor bir diğeri bu şekilde uzun karanlık bir yolda yürüyorlar. Kimseye anlatamadım inanmazlar diye. 4 yıl sonra boşandı. Çok çekti kv . Hemde kadın burda yasak ama konuşmak kocası bizzat söyledi annem bü..cü dedi. Boşattı neticede.
Boşandılar işte , inanın gerçek rüyam olduğu gibi anlattım.kırmızı ve siyah görürseniz hayır değil. Yeşil ve beyaz iyidir istiharede.Tüylerim urperdi ciddi ciddi. Allah korumus
Tesekkur ederim insallah hayirli olan yone giderimBoşandılar işte , inanın gerçek rüyam olduğu gibi anlattım.kırmızı ve siyah görürseniz hayır değil. Yeşil ve beyaz iyidir istiharede.
Canim bildigim kadarıyla bi kisi digeri için istihare yatamaz kisi niyet ettiği seyle kendisi yatmali yinede arstir derim belki arkadasinizin bilinc altinda buna benzer bisey görmüş o ana denk gelmis bende gun icinde gordugum seyleri gece rüyamda görüyorumMerhaba hanimlar.
Binlerce kadin oldugundan dolayi buraya danışmak istedim elbet bir bilen, yorumlatan cikar diye.
Bir suredir birinden hoslaniyorum ve bir arkadasim sizin icin istihareye yatayim dedi durumumuz biraz karisik oldugundan mütevellit.
Gecen hafta yatti beyaz kundakta bir bebek gordu biri kucagina aliyordu ama kimin aldigini goremedim dedi.
Sonra regl oldu ve yatamadi regl bitti bu hafta 3 gun yatti pespese sonuncusunu az once anlatti.
Ilk gun yattiginda buyuk hal gibi bir yerde gormus beni pis kokan bir yermiş tezek(hayvan kakası) doluymus. Ben dizlerime kadar tezege batmisim bana demiş Ceylin gel napiyorsun orda. Bilmiyorum ki demisim. Kotu kokuyosun gel banyo yap demis. Hayir ben kotu kokmuyorum gelmeyecegim demisim. Ne yaptim bilmiyorum ama seni eve goturmeyi basardim dedi.
Ikinci ruyada yine ayaklarim tezege batmis halde goruyor beni oturuyorum o halde. Kalk yikan diyor tamam yikanacam diyormusum ama hic hareket etmiyormusum.
Bugun ki son ruyada ise 3 tane siyah kedi gormus.(yavru degillermis) bana bakiyorlardi kipirdamadan baska hicbir sey yoktu diyor.
Ne diyorsunuz yorumlayacak olaniniz var mi?
Ya ben çok inanıyorum bu istihareye ne sebepten boşandılar birden sebepsiz miistihare de renkler mühim
beyaz ve yeşil hayır kırmızı ve siyah şer dir
kızlardeşimin nişanlısı için yatmıştı birkaç kez bir tanıdık
her seferinde süt görmüş bardakda ana hep yarım hep yarım
kardeşim evlenebildi ama boşandı
benim için yatan bir teyze beni yemyeşil bir elbise içinde görmüştü ama kuşağı siyahmış
tayin istiyordum tayin oldum ama hakkariye çok uzağa
Ya ben çok inanıyorum bu istihareye ne sebepten boşandılar birden sebepsiz mi