- 28 Mart 2013
- 12.811
- 17.272
-
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
Oyledir sağolsun.sanki arkadaşınız sizin için iyi şeyler istiyor güvenilir biri gibi geldi.
Kesin bir bilgiye ulasamadim bu konuda. Bazi yerlerde diyor ki kendiniz degil baskasi yapsın siz istekleriniz dogrultusunda gorursunuz rüyayı. Bazi yerlerde sizin dediginiz gibi yaziyor.İstihareyi kendiniz yapmanız lazim. Biraz araştırıp nasıl yapılır önce öğrenin sonra uygulayın derim. Başkası adına yapılmaz.
Hoslandigim kisiyle gelecegimiz var mi yok mu onu ogrenmek adinaBana çok kötü rüyalar olarak geldi. Pisliğe bulaşıyorsunuz insanlar size el uzatsa bile o pislikten kurtulmak istemiyorsunuz, kabul etmiyorsunuz gibi geldi.
Ne için yatmıştı acaba?
Kesin bir bilgiye ulasamadim bu konuda. Bazi yerlerde diyor ki kendiniz degil baskasi yapsın siz istekleriniz dogrultusunda gorursunuz rüyayı. Bazi yerlerde sizin dediginiz gibi yaziyor.
Evet bundan dolayi arkadasim yatti ama sanirim olumsuz son gordukleri.Yok siz yatamazsınız kendi adınıza yani yatsanız da evet bilinçaltınız sizi yönlendirir. Başkasının rüyaya yatması daha uygundur.
Bence hiç güzel rüya değil. Ama bir de siz yatın. Eğer yine kötü görürseniz bu iş olmaz gibi. Ben rüyalarla amel etmem ama net şeyler görürsem de inanırım.Hoslandigim kisiyle gelecegimiz var mi yok mu onu ogrenmek adina
Beyaz ve yeşil renkleri hayra, siyah ve kırmızı şerre diye biliyorum. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah.Merhaba hanimlar.
Binlerce kadin oldugundan dolayi buraya danışmak istedim elbet bir bilen, yorumlatan cikar diye.
Bir suredir birinden hoslaniyorum ve bir arkadasim sizin icin istihareye yatayim dedi durumumuz biraz karisik oldugundan mütevellit.
Gecen hafta yatti beyaz kundakta bir bebek gordu biri kucagina aliyordu ama kimin aldigini goremedim dedi.
Sonra regl oldu ve yatamadi regl bitti bu hafta 3 gun yatti pespese sonuncusunu az once anlatti.
Ilk gun yattiginda buyuk hal gibi bir yerde gormus beni pis kokan bir yermiş tezek(hayvan kakası) doluymus. Ben dizlerime kadar tezege batmisim bana demiş Ceylin gel napiyorsun orda. Bilmiyorum ki demisim. Kotu kokuyosun gel banyo yap demis. Hayir ben kotu kokmuyorum gelmeyecegim demisim. Ne yaptim bilmiyorum ama seni eve goturmeyi basardim dedi.
Ikinci ruyada yine ayaklarim tezege batmis halde goruyor beni oturuyorum o halde. Kalk yikan diyor tamam yikanacam diyormusum ama hic hareket etmiyormusum.
Bugun ki son ruyada ise 3 tane siyah kedi gormus.(yavru degillermis) bana bakiyorlardi kipirdamadan baska hicbir sey yoktu diyor.
Ne diyorsunuz yorumlayacak olaniniz var mi?
Ilk ruyasi aslinda cok iyiydi baya unutlanmistik bizBence hiç güzel rüya değil. Ama bir de siz yatın. Eğer yine kötü görürseniz bu iş olmaz gibi. Ben rüyalarla amel etmem ama net şeyler görürsem de inanırım.
Tesekkur ederim insallah.Beyaz ve yeşil renkleri hayra, siyah ve kırmızı şerre diye biliyorum. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah.
Belki size iyi gelmiştir. Kundakta bebeğin anlamı belki iyi değil aslında. Bence siz yatın.Ilk ruyasi aslinda cok iyiydi baya unutlanmistik biz