Rüya, istihare yorumu.

Ceylinimdeceylinim

Soran olursa geziyor dersiniz, hic durmadan :)
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
12.811
17.272
Merhaba hanimlar.
Binlerce kadin oldugundan dolayi buraya danışmak istedim elbet bir bilen, yorumlatan cikar diye.
Bir suredir birinden hoslaniyorum ve bir arkadasim sizin icin istihareye yatayim dedi durumumuz biraz karisik oldugundan mütevellit.
Gecen hafta yatti beyaz kundakta bir bebek gordu biri kucagina aliyordu ama kimin aldigini goremedim dedi.
Sonra regl oldu ve yatamadi regl bitti bu hafta 3 gun yatti pespese sonuncusunu az once anlatti.
Ilk gun yattiginda buyuk hal gibi bir yerde gormus beni pis kokan bir yermiş tezek(hayvan kakası) doluymus. Ben dizlerime kadar tezege batmisim bana demiş Ceylin gel napiyorsun orda. Bilmiyorum ki demisim. Kotu kokuyosun gel banyo yap demis. Hayir ben kotu kokmuyorum gelmeyecegim demisim. Ne yaptim bilmiyorum ama seni eve goturmeyi basardim dedi.
Ikinci ruyada yine ayaklarim tezege batmis halde goruyor beni oturuyorum o halde. Kalk yikan diyor tamam yikanacam diyormusum ama hic hareket etmiyormusum.
Bugun ki son ruyada ise 3 tane siyah kedi gormus.(yavru degillermis) bana bakiyorlardi kipirdamadan baska hicbir sey yoktu diyor.
Ne diyorsunuz yorumlayacak olaniniz var mi?

Bu gibi konular yasak mı tam emin değilim ama benim büyükbabam istihareye defalarca yatmış bir insandır ve ben de ondan birkaç şey öğrenmiştim,istiharede renkler önemli sanırım. Yeşil/beyaz hayırlı,kırmızı/siyah hayırsız sanırım.
Bir de rüyaların genel atmosferi çok olumlu gibi gelmedi bana. İşin bileni varsa onlar daha iyi yorumlayabilirler.

Rüya yorumlayacak ama rüyanın herkese anlaşılmamak gerektiğini biliyorum. İlk yorumlayanın yorumu gerçek olabilirmiş. Güvendiğiniz ve sizin için iyiyi isteyen insanlara anlatın sadece.

Sonuncusunu bilmem ama ilk ikisi sanki arkadaşınız sizin için iyi şeyler istiyor güvenilir biri gibi geldi.

Bi de istihare namazı kılınca illa rüya girmek gerekmez. Sizin için hayırlı olan şeylere kapı açar

Bir diğeri kendiniz yapın duanızı edin. Böylesi daha iyi diye biliyorum

Bana da bu konu kapanır gibi geliyor bence burda sormak yerine bi hocaya danışsanız daha iyi olur böyle bişeyi , çünkü bilmeden yorumlanabilecek bişey değil bu istihare işleri. Bana pek hayırlı rüyalar gibi görünmedi ama bu genel görüşüm istiharenin rüyada gördüğünüz renklere göre ayırt edildiğini biliyorum ben. Birde kendin yatman en hayırlısı istihareye

İstihareyi kendiniz yapmanız lazim. Biraz araştırıp nasıl yapılır önce öğrenin sonra uygulayın derim. Başkası adına yapılmaz.
Kesin bir bilgiye ulasamadim bu konuda. Bazi yerlerde diyor ki kendiniz degil baskasi yapsın siz istekleriniz dogrultusunda gorursunuz rüyayı. Bazi yerlerde sizin dediginiz gibi yaziyor.

Kesin bir bilgiye ulasamadim bu konuda. Bazi yerlerde diyor ki kendiniz degil baskasi yapsın siz istekleriniz dogrultusunda gorursunuz rüyayı. Bazi yerlerde sizin dediginiz gibi yaziyor.

Yok siz yatamazsınız kendi adınıza yani yatsanız da evet bilinçaltınız sizi yönlendirir. Başkasının rüyaya yatması daha uygundur.

Merhaba hanimlar.
Binlerce kadin oldugundan dolayi buraya danışmak istedim elbet bir bilen, yorumlatan cikar diye.
Bir suredir birinden hoslaniyorum ve bir arkadasim sizin icin istihareye yatayim dedi durumumuz biraz karisik oldugundan mütevellit.
Gecen hafta yatti beyaz kundakta bir bebek gordu biri kucagina aliyordu ama kimin aldigini goremedim dedi.
Sonra regl oldu ve yatamadi regl bitti bu hafta 3 gun yatti pespese sonuncusunu az once anlatti.
Ilk gun yattiginda buyuk hal gibi bir yerde gormus beni pis kokan bir yermiş tezek(hayvan kakası) doluymus. Ben dizlerime kadar tezege batmisim bana demiş Ceylin gel napiyorsun orda. Bilmiyorum ki demisim. Kotu kokuyosun gel banyo yap demis. Hayir ben kotu kokmuyorum gelmeyecegim demisim. Ne yaptim bilmiyorum ama seni eve goturmeyi basardim dedi.
Ikinci ruyada yine ayaklarim tezege batmis halde goruyor beni oturuyorum o halde. Kalk yikan diyor tamam yikanacam diyormusum ama hic hareket etmiyormusum.
Bugun ki son ruyada ise 3 tane siyah kedi gormus.(yavru degillermis) bana bakiyorlardi kipirdamadan baska hicbir sey yoktu diyor.
Ne diyorsunuz yorumlayacak olaniniz var mi?
Beyaz ve yeşil renkleri hayra, siyah ve kırmızı şerre diye biliyorum. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah.

X