Rüya Yorumları rüya görmek

bende bugün acayip bi rüya gördüm etkisindeyim hala. bilinçaltımı silip atmak istiyorum yaaa

BuNun çaresini bulan varsa yazsın. BuNun çaresi yokmuş gibi geliyor. Ben iki dakika dalsam bile saçma sapan şeyler görüyorum. Fantastik filmlere taş çıkarır rüyalarım. Hep huzursuz hep yorgunum. Pfffff

Hanımlar baska bir konuda da anlattım bunu
Olay tamamen bilincaltınızla ilgili.Gercekten unuttugunuz seyler mesela eski sevgili gibi siz istemeseniz de fark etmesenizde bilincaltınızda kaydoluyor.Yine önceki yazımda bir örnek verdim bazen 5 yasında yasadıgınız ve gercekten unuttugunuz olay bilincaltınıza yine kaydoluyor ve ordan silinmesi zor.Siz bunu fark etmesenizde rüyalar da olmak üzere bazı sekillerde dısarı vuruyorsunuz en belirgin yolu rüya.
Rahatsız edici boyuttaysa careniz psikologtur.Deli doktoru falan demeyin cünkü gercekten çözüm bu ve cok ise yarayacak.Bilim o kadar gelisti ki cok güzel tedavi yöntemleri biliyorlar.Klasik düsündügünüz hipnoz bile bunların icersinde.
Aynı sekilde aksiyon rüyaları hepsi yine bilincaltıyla ilgilidir çaresi psikologtur

Rüyamızda genelde bilinçaltı meşgul olduğumuz konuları işleriz. Boş kafa ile yatmayı dene, mesela yatmadan önce tv izleme, kitap okuma, git dışarda yürüyüş yap yada koş, sonrada duş al rahatla ballı süt iç yat. Rüyasız geceler canım

kafam karısıksa iyi degilsem sacma sapan ruyalar gorurum zombide olur baska seylerde ama rahatsam cogu zaman gormem bile psikolojiyle alakalı oluyor birazda

ayyyyyy cokutaniyorum )

nerdeyse esimi Neil Patrick ile aldatiyodimmm. adam escinsel diye vazgectim sonra. aklima girdin kiz

ayyyyyy cokutaniyorum )

nerdeyse esimi Neil Patrick ile aldatiyodimmm. adam escinsel diye vazgectim sonra. aklima girdin kiz
Ahahahahaha :) Ben de yine saçma sapan şeyler görüyordum da sabahın köründeki gürültüye uyandım. Unuttum ne gördüğümü. İyi oldu. :)

Rüyalar o zaman diliminin ruh hali, psikolojik yapısı ile, hayatımızın geçmiş zaman dilimlerin de benzer psikolojik ruh hallerinin toplam bileşenleridir.

Mesela..

Arkadaşlardan biri eski sevgililerini rüyaların da görüyor. Bu durum şunu açıklıyor.. Kendisi bir aşk istiyor, tabi bu aşkı kocası ile muhakkak istiyor. Bazı eksiklikler olduğunu düşünüyor. Hayatın da sevginin detaylarını görmek, yaşamak istiyor. İçin de bulunduğu bu ruhsal hal, geçmiş de için de bulunduğu benzer ruhsal hallerin toplamını o a-na, o zaman dilimine taşıyor.

Haliyle, şuan ki zaman dilimin de gördüğü rüyalar, geçmiş zaman dilimin de ki duygularla birleşip, rüyalarına yansıyor.

Farklı bir örnek verecek olursak.. Hırsızlığı bırakan birinin, hırsızlık duygularının kabardığı bir zaman dilimin de, geçmiş de yaptığı hırsızlıkların sonuçları ile rüyalar da mücadele etmesi gibi bir durum diyebiliriz. Çok ince ve doğru cümleler kullanılarak anlatılması gereken bir konu.

Mesela kısa bir örnek daha vereyim.

Kocasının kendisini aldattığını rüyasında gören bir kadın, kocasının kendisini aldattığını ispat etmiş olmaz.. Ama kocasının farklı bir kadınla zaman geçirme duygusunun o zaman dilimi içerisin de içinden geçirdiğine emin olabilir. Çünkü rüyasında gördüğü kocasının yaptığı işlev değil; Çekincesinin, kocasının duygularında ki tezahürüdür !.

Tabi bu kocasının böyle bir şeyi yapmak için fırsatlar kolladığı anlamına gelmez. Bu en hafif şekliyle, kocasının böyle bir durumu; "acaba nasıl olur" düşüncesiyle, düşünce dünyasın da fikretmesinden ibaret olabilir. Fazlasını söylemek mümkün değil, doğru da olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…