- 9 Ocak 2023
- 13
- 14
- 18
- 28
- Konu Sahibi Allahdilerseolur _
Merhaba , delirmek üzereyim iki yıldır sürekli aynı rüyayı görüyorum,özellikle bir yıl önce hamileyken sık sık görüyordum kafayı yiyecek gibi oluyorum. Sürekli vesvese deyip kendimi rahatlatıyorum ama içim içimi yiyor. 8yıllık evliyim,gurbette evliyim burda çok yakın bir arkadaşım var ve rüyamda sürekli eşim beni o arkadaşım ile aldatıyor. Eşim bana karşı ilgisiz ve sevgisiz biri ,rüyamda o arkadaşıma bakarken gözlerinin içi parlıyor aşkla bakıyor sürekli rüyalarım bu şekilde ,aynı zamanda arkadaşım da ona bakıyor . Bu rüyalar bana kafayı yedirtecek . Önceden arkadaşım ve eşiyle sürekli görüşürdük şimdi asla görüşmek istemiyorum. Hatta eşim ve arkadaşımın yan yana gelme olasılığı bile beni korkutuyor. Bir yerde denk geldiklerini duyunca çok üzülüyorum. Arkadaşımla buluştuğumda eşimin onu görmesini istemediğim için eşimin beni almaya gelmesini bile istemiyorum. Ne olur beni yargılamayın hasta değilim arkadaşımı da seviyorum sadece bu rüyalar beni deli ediyor. Aynı durumu yaşayan var mı ? Bir de şu durum var ,arkadaşım ve eşi maşallah çok sevgi dolular eşi arkadaşıma çok ilgili çok sevgi dolu arkadaşım da aynı eşikilde . Sürekli içten içe arkadaşıma sevilmeyi hak eden bir kadın ne şanslı derim tabi maşallah demeyi ihmal etmem . Eşim bana karşı ilgisiz diye sürekli kendimi eksik buluyorum acaba o yüzden mi rüyamda eşimin onu sevdiğini görüyorum?