Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağızları kapalıydı yine de zararlı mıdır?Böyle de kullanılmıyor zatenRutubet kokusu sindiyse o unun işi bitmiş demektir. Kullanmaya yeltenmeyin, bakteri yuvası gibidir.
Başka fikri olan?Merhaba hanımlar elimde fazlaca un var.Apartmanımızdaki boş depoya koymuştuk ama malesef rutubet kokusu sinmiş.Günlerce balkona serip havalandırdık ama yok koku gitmiyor.Başka ne yapılabilir acaba?
.Merhaba hanımlar elimde fazlaca un var.Apartmanımızdaki boş depoya koymuştuk ama malesef rutubet kokusu sinmiş.Günlerce balkona serip havalandırdık ama yok koku gitmiyor.Başka ne yapılabilir acaba?
Merhaba hanımlar elimde fazlaca un var.Apartmanımızdaki boş depoya koymuştuk ama malesef rutubet kokusu sinmiş.Günlerce balkona serip havalandırdık ama yok koku gitmiyor.Başka ne yapılabilir acaba?
Çok fazlaydı yazık oldu desenizemikrobiyal bozulma olmuştur canım onu kullanma bence gıda zehirlenmesi yaşarsın.
Çok fazlaydı yazık oldu desenize![]()
En iyisi çöpe atmak üzüldümancak hayvan beslenmesinde kullanılabilir sanırım bu saatten sorna ama onlara da zararlı aslında :8
Çok fazlaydı yazık oldu desenize![]()
Öyle tabi..En azından bu şekilde saklanmayacağını öğrendim .İlgine teşekkürler canmcanım canından kıymetli değil
Kaç kiloydu un ya çok merak ettim :)Öyle tabi..En azından bu şekilde saklanmayacağını öğrendim .İlgine teşekkürler canm
Aslında depoda rutubet yoktu.Camları vardı ama camları kapatmışlar havasız kalmış sanırım.Serin yerde dursun dedik ama koku sinmiş işteTüh, keşke atmasaydınız depoya. Yazık olmuş o kadar una. :/
30 40 kilo vardır herhalde:)Kaç kiloydu un ya çok merak ettim :)