• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rusya'da uzaylı paniği!

o kadar ılerı teknolojılerı var ama estetikten bı haberler,yazık:ssz::ssz:

ıyıkı dünyada doğmuşum:6::6:

valla,çok dalga geçtiğiniz uzaylıyla,bilemiyorum artık:27::1:

nerde o günler keşke gelse ya

$554119_640898159295232_913833495_n.jpg

bahoya katılıyorum gerçek hayat çok sıkıcı

:1::1::1:

Bikaç gün önce gördüm bende hala ne olduğu açıklanmadı mı bunun ?
Açıklasalarda rahatlasa millet :27:

valla,çok dalga geçtiğiniz uzaylıyla,bilemiyorum artık:27::1:

o kadar ılerı teknolojılerı var ama estetikten bı haberler,yazık:ssz::ssz:

ıyıkı dünyada doğmuşum:6::6:

Adını söylemeyelim gelmez. 6 harfli falan diyelim... :27:

Bunlar Amerikanın ve faiz lobisinin oyunları :27::27:

Bu kadar laftan sonra uzaylı mı kalır, çoluğu çocuğu topladığı gibi dönmüştür memleketine:ssz:
Siz hep dışlayın zaten, hani kapıya pardon pencereye gelen misafiri ağırlama kültürümüz, we are the world we are the children diyen gençlik nerde?

Bu kadar laftan sonra uzaylı mı kalır, çoluğu çocuğu topladığı gibi dönmüştür memleketine:ssz:
Siz hep dışlayın zaten, hani kapıya pardon pencereye gelen misafiri ağırlama kültürümüz, we are the world we are the children diyen gençlik nerde?
sorma birde açık pencereleri kapıyoruz. nerde bizlerin o dillere destan misafirliği.
bir kahveyi çok gördük şu abiye yada ablaya. :27:

Son düzenleme:

o gençlik emekli oldu dermişim:1::1::1:

şimdi ki gençlik klik gençliği:27::27:

6 harfli arkadaşım gelirsen bol bol foto çekilelim,

samanyolu galaksisinde - chess ile birlikte, check-in
:27::27:

gelsinler bana ben ağırlarım :27: hatta mümkünse ben de onlara iade-i ziyaret'e (böyle mi yazılıyordu tam olarak :P ) giderim sorun olmaz :27: değişiklik iyidir :52:

Korkunç gerçekten. Hani insan evde tek başına olsa izlese, etkilenir ister istemez. Ama vardır altında bir hinlik. Her şeye geniş pencereden bakmaya alışkınım ama, uzaylılar konusunda insan gerçekten ürperiyor yani. Bir de arkadaşlarımızdan birisi yazmış, son teknoloji, ellerinin altında galaksilerarası seyahat edecek teknolojileri var ama tipe bak. :)

Son düzenleme:
Ben ne kadar talihsizim böyle .
Videoyu izledim ardından yorumları okurken elektrikler gitti :18:Anlık aklımdan neler geçti neler .

Neyse ki kısa sürdü.

Kuran yaktığı için yarı köpek yarı insan olan kızı hatırlıyor musunuz :1::1: :1:

Görüntüdeki binalar yaklaşık 80-90 yıllık. Duvarlar o kadar incedir ki yan komşu parmağını sürtsün duyarsınız.
Sürünen varlık ise bir teknoloji severin elinden çıktığı belli:31:

Back