• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rusya'da uzaylı paniği!

Sen koskoca uzaydan ışık hızıyla dünyaya gel, apartmanda örümcek adam misali sürünerek gez. Hayal kırıklığına uğradım :1:.

Fotomontaj bence. Dikkat ederseniz binanın ön cephesine ışık vuruyor, gölgesinin olması gerekir. Hem uzaylı olduğunu nereden anlamışlar...

Son düzenleme:
işte bunlar hep yozlaşmış kültürümüzün sonucu:37::37:

sen yüzyıl aşure pişir komşuya verme, kendi almaya gelir böyle
:27::27:

oy oy hakkaten gelmişler :27: ben inanırım böyle şeylere, bence gelip gelip gidiyorlar zaten :27:

Ayyyy evde yalnızım neden beni korkutuyorsunuz ya halbuki 1 dakikaya kadar mutlu mesut geziniyordum ilk işim sıçrayarak pencereleri perdeleri kapamak storları indirmek olduu:) :18::18::53::53:

benin camlar yarı açıktı. videoyu izledim. anında görüntü. sımsıkı kapalı şu an:27:

hep dış mihrakların oyunu bunlar :6:

ayy açmadım videoyu korkarım diye evde de yalnızım bi de,çok mu ürkünç bi şey :18:

çakma örümcek adam'larmış meğer :1:

nedense bir gün uzaylı istilası vs olur veya somut veriler ortaya çıkarsa, hiç korkmam gibi geliyor. ne bileyim, in cin değiller ya sonuçta. tipi farklı başka bir insan gibi bir şey olarak canlandırıyorum kafamda.

Ay çok merak ettim ama izleyemem :18:

izleyin korkmayın. photoshop diyerek izlerseniz korkmazsınız:27:

Son düzenleme:
Sen koskoca uzaydan ışık hızıyla dünyaya gel, apartmanda örümcek adam misali sürünerek gez. Hayal kırıklığına uğradım :1:.
uzayda yer cekimi olmadigindan dolayi olmus olabilirmi adam ne yapacagini sasirmistir:1:
neyse korkacak birsey yok egerki sizde birgun duvarinizda yada cevrenizde uzayli gorurseniz sakin olun ve sakin sacma sapan hareketler yapip kacmayin lakin bu uzaylilarin sinirini bozar:27:kizdirmayin yoksa ileri teknoloji lazer silahlariyla sizin beyninizi pisirirler ,birakin dunyanin tadini cikarsinlar:27:

Son düzenleme:
burda olsa çekirdek, fıstık falan atarlar buna, taşta olabilir:27::27:

burda olsa çekirdek, fıstık falan atarlar buna, taşta olabilir:27::27:

G.o.r.a filmindeki gibi olursa ona da şaşırmam. Hani Logar ın dedesinin başına gelenler :27:

Ben uzaylıyı Cin Ali ye de benzettim. Cin Ali nin örümcek adam mutasyonu... :1:

Son düzenleme:
bu gecede bizim apartmana gelirse görürüz dalga geçmeyi, direk kalp krizi :60: :60:

Back