Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar epeydir yokum Türkiye'deyim ; takip edemedim :kedi:краснвый
bunun anlamını biliyormusunuz bu arada Hnin üstünde yumuşatma var
Privet Suputi..Привет все :)
Bende öğrenmek istiyorum rusça bazı kelimeleride biliyorum alfabeyide öğrendim çok güzel ve kolay dil bana göre (![]()
Merhaba arkadaşlar
Ben de rusça öğrenmek istiyorum. Bilfiğiniz bir eğitim cd si , kitap ya da dokumanlar var mı?
:hulya:yerimsenibenbenim bildiğim eğitim setleri var ama burda site adı vermek yasak heralde?
Privet alzalayerimsenibenprvet kak dela.
selam kızlar su an kazakistan dayım ve rusca bilmedigim icin cok yalnız hissediyorum.hep birilerine bagımlı kalmak cok kotu.en kısa zamanda rusca ogrenmeye baslıyacagım.hatta turkiye ye doner donmez kursa baslamayı dusunuyorum
Merhaba Mira.selam kızlar su an kazakistan dayım ve rusca bilmedigim icin cok yalnız hissediyorum.hep birilerine bagımlı kalmak cok kotu.en kısa zamanda rusca ogrenmeye baslıyacagım.hatta turkiye ye doner donmez kursa baslamayı dusunuyorum
bence dil yerinde ogrenilir ozelliklede rusca. bende ukraynada okuyorum hic bisi bilmiyordum ilk gelince ama simdi 2 yilim sorun yok :)) bu arada Kazakistanda is mi yok sa gezmek amaciylami gittin eger orda rusca konusuluyorsa ve kaliciysan orda basla ... tr de kursa giden arkadaslarimin hepsi hazirlik ve pratik icin buraya gelmislerdi :)
:)LIBYANA merhaba :) ben ukrayna kiev deyim odesaya daha gitme sansi bulamadim ama cok guzel bir yermis en kisa zamanda gitmeyi planliyorum..ben rusca ing tercumanlik okuyorum ama yinede bolumum konusunda cok kararsizim. 2 yilim :) gerci gelmekteki amacim dil ogrenmekti ama simdi ayni seyleri tekrardan bunaldim... bolumun ck guzel :) is olarak libyada misin :)
Здравствуйте, девочки:) Я живу в Анкаре, русский мой родной язык, поэтому могу помочь, если надо. Вот только турецкий выучить надо...:1rolleyes:
Merhaba kızlar! Ben Ankarada oturuyorum, russum. Er istersiniz - yardimedicem. Ben sadece türkçe oğrenmek istiyourum...
Zor gibi sanki Rusçasempatiksalakcinni
Snova privet vsem..Privet Libyana.(Selam) Dela idut ne ploxo. ( ışler pis gitmiyor)
Mi na rabote qovorim i na azerbaycanskom i na russkom. (Biz işde hem azerice hemde rusca konuşuyoruz)
Привет!
Я изучаю русский язык в университете 2 года.
Мне очень нравится читать книги, смотреть фильмы, слушать музыку по-русский и всегда выучу новые слова через интернет.
Я тоже хочу делать практики здесь с вами и помогать вам столько, сколько я могу.