Rusca kinernetden çok kolay indire bilirseniz kitapları. Bulursam söylerim, bi bakarım. Tabi məmnuniyyetle yardım ederim
Kesin yazmak zor şimdi. Ama bazen cümlelerde kelimeler yanlış oturuyur. Konuşmak istersen rusca yaz, daha kolay olur bence)) Kelimeleri cümleye göre çok fazla deyişiyolar diye zor oluyor. Alışıbca dezelecektir
Çok özür dilerim, yanlış yazmışımKinernet hem bu şekilde hemde rusça yazdım ama malesef dediğiniz gibi bir sayfayla karşılaşamadım,tam olarak nasıl yazmalıyım ve hangi dilde ?
Mutlaka yanlışlarım var tabiki ,elimden geldiğince düzgün yazmaya ve konuşmaya çalışıyorum , öğrenme sürecindeyim ve bu ölene kadar devam edecek , dil bir deniz çünkü :)) yazdığımda yanlışlarımı söylerseniz tabiki mutlu olurum.
Хорошо sehlinam я попробую:)
Вы где живете? Ты замужем? Сколько тебе лет? Пожалуйста пишите :)
Всем привет!! Почему здесь никто нет?
yesilgri , как мехлика?
[/QUOTE]Çok özür dilerim, yanlış yazmışıminternetden bakın yazacaktım. " Скачать книги" yazarsan bula bilirsin kitap sitelerini.
Я живу в Азербайджане. Мне 24 года и пока не замужем. А ты чем занята?
Почему здесь никого нет? Olacaktı
Очень рада за вас))) Нравится изучать русский язык?
Elfslmz Девочка? (Allah bağışlasın))) Ваш первый ребенок? Вы молодец, успеваете изучать язык с малышом.
Merhaba dil çalışmanız hala sürüyor mu? Durum nedir ?
Beni merak edecek olursanız ben 10 yıl önce lisede ders olarak görmüştüm sadece okuma ve yazma bilgim o da Başlangıç seviyesinde kaldı
Devam etmek tek başıma şuan içinde bulunduğum durum ile başarabileceğim süreç değil. Umarım siz ilerleyen zamanlarda akıcı konuşabilirsiniz.Merhaba , evet çalışıyorum ama düzenli değil malesef, çünkü bebeğim var ,vakit buldukça çalışabiliyorum:)
Okuma ve yazma çok güzel eğer hala unutmadıysanız devam edebilirsiniz, devam etmeyi düşünüyormusunuz?
Devam etmek tek başıma şuan içinde bulunduğum durum ile başarabileceğim süreç değil. Umarım siz ilerleyen zamanlarda akıcı konuşabilirsiniz.
Aaaaa konuşabilmeniz bile çok güzelll gerçekten akıcı olması için bilen birileri ile konuşmak. Tabi ki siz bunu biliyorsunuzTeşekkür ederim güzel dileğin için :) , aslında konuşuyorum ama tam istediğim düzeyde değil ,dediğin gibi bir gün bende akıcı konuşabilirim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?