Rusça, İspanyolca, Yunanca

zuhalmeral12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2018
6
2
37
Ahhh ahhh nerden başlıyım anlatmaya İngilizcem çok iyi. Lisede Almanca okudum ve sonra üniversite için yurtdışına gittim orda da Almanca eğitim gördümm. Ama sonra üniversiteyi yarıda bırakıp geri geldim. Terk yani. Almancam zayıfladı. Artık eskisi kadar iyi değil. Bir de üniversite döneminde sırpça ve hırvatça da öğrendim. Ama onu da unuttum sayıılır. Şimdi hem bu dilleri geliştirmek tekrardan hem de rusça ispanyolca ve yunancaya başlamak istiyorum

Merhaba,süpersin , rusça için topiğime beklerim , kolay gelsin ve başarılar :) yalnız hepsi birarada zor olmazmı ?

Dilleri gruplandırırsan sorun kalmaz.

İlgilizce ve İsponyolcayı birlikte çalışabilirsin.

Rusça ile Hırvatça aynı şekilde.

Ama Yunancayı bilemedim

Dilleri gruplandırırsan sorun kalmaz.

İlgilizce ve İsponyolcayı birlikte çalışabilirsin.

Rusça ile Hırvatça aynı şekilde.

Ama Yunancayı bilemedim
Merhaba,A1 Yunanca kursu tamamladim 3 yil önce Halk egitim merkezinde.Yunanca ögrenmek isterseniz mutlaka bu dile yogunlasin sadece .Alfabenin harflerini ,yazilisini ve okunusunu bile 1 ayda tamamladik.Ögretmeninize de burdan sevgiler ,dünyanin en iyi Yunanca ögretmeni olabilir kendisi

2 yil önce de İspanyolca A1 tamamladik.Tam A2 ye gecmistik pandemi cikti İspanyolca Yunancanin yaninda cok kolay kaliyor.Ingilizce bilen zaten ispanyolcayi cok rahat ögrenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…