- 1 Mayıs 2012
- 326
- 197
Merhaba!
29 yaşındayım,
1.63 boyundayım,
55 kg ağırlığındayım!
19 Ocak itibari ile yaşantıma uygun bir diyet programı hazırlamaya çalıştım kendime, eğer senin de yeme-içme, uyku ve egzersiz düzenin benimkine uyuyorsa, hadi beraber yapalım! .)
Kendim ve program hakkında ufak bilgiler:
*Hedefim 48 kg a ulaşmak ve alabildiğine fit bir vücuda kavuşmak.
*Çalışan bir kadınım (mesai saatlerim şöyle 8.30-17.30 ) Ve günlük egzersiz planım da bu saatlere göre ayarlanmış olacak.
*Alkol tüketmiyorum, öyle bir kısıtlama ihtiyacım veya alkol aldıktan ertesi günü bir pişmanlık yaşamayacağım. Birazdan okuyacağın üzere sabah erken bir saatte spor yapıyorum ve bunun için erken kalkmam gerekiyor. Yani saat 10a yaklaşırken ben çoktan uyumuş olacağım.
*Oksijeninden bolca faydalanabildiğim bir şehirde yaşıyorum. Eğer senin için de öyle ise bu güzel haber! Çünkü Mart- Nisan gibi sporu açık havaya taşımayı düşünüyorum.
*Benim problemim basenlerimle. Oldu bitti bu böyledir. Geçen yıllarda yaklaşık 16 kilo vermiştim (64 ten 48e) evet zayıflamıştım ama istediğim sıkılaşma olmamıştı. Şimdi oluşturduğum programla sıkılaşma sağlanacak. (bu arada basen ölçüm 99 cm.)
*Her gün 2.5-3 litre su içilecek.
*Her gün 3 fincana kadar limonlu yeşil çay tüketilecek.
*Sabahları 6.30-7.00 arası jillian michaels 30 day shred yapılacak.
*Gün içerisinde 30 day squat challenge ve dambılla kol çalışmaları yapılacak.
*Kahvaltı genellikle meyveden (en azından hafta içi), öğlen ve akşam yemekleri ise evde hazırlanan öğünler olacak.
*18.30-19.00 arası akşam yemeği için son saatler. 19dan sonra katiiiiiiiiiyen bir şey yenmeyecek.
*Çikolata seviyorum. Günlük iki karecik ülker marka %80 bitter yiyorum ve yemeye de devam edeceğim.
*Sabah ve yatmadan önce bacaklarımı Eda Taşpınar Doğal At kılı fırçam ile 5 er dakika fırçalıyorum. Buna da devam edilecek.
*Yemek programına gelince;
Dukan-Karatay-Ender Saraç ve zilyontane diyet listesi var elbette. Ben kendi listemi kendim oluşturdum. Gayet memnunum. Genel hatlar bol yeşillik, sebze yemekleri, NO abur cubur NO!
Gün gün yazacağım için yediklerim-içtiklerim bölümünü de ordan görebilirsin. İster direkt al ister kendine uyarla.
Şimdiiii
RUN MİSSİ RUN!!!!