- 25 Ocak 2009
- 2.614
- 7
buda yaptığım tavuk göğsünün resmi
ben denedim herkeze tavsiye ederim mükemmel kolay ve lezizzzz.....
özel misafirlerinize hem kolay hem şık sunumlar için hiçç düşünmeyin....
vildoşşş sen süpersinnnn...teşekkürler...yeni tariflerinide bekliyorum..ellerine sağlıkk canikomm
cnm dene ben yapar gönderirdim sana ama çok uzağız be yafff...ŞenizEllerine sağlık canım çok süper görünüyor ilk fırsatta deniycem kaydirigubbakcemile5
tutma cnm ye gitsin can boğazdan gelirbittim ya süper gözüküor, yaaa ben nasıl tutçam kendimi de yemicem şimdi
canım tarif için sağol en kısa zamanda bende deniycem
saol cnm Şenizbekliyorum resimlerini yerimsenibenay nekadar deyisik ve güzel lezzetli görünüyo
gel beni ye diyo resmen :)
ellerine emegine saglik canim benim
mutlaka denicem
ve denedigim zaman hem resmini hemde fikrimi paylasicam insallah canim
ay gerçekten çok güzel görünüyor
ellerine saglık vildoşum bir ara denerim bende:)))))
hemşom ben sağa yapar viririm alkisalkisalkiscannım cektuuuuu
ne zaman istersen buyur gel cnm kapım sonuna kadar açık Şenizayyy bunlarda süper canım sana ne zaman gelebilirim misafirliğe...
cokacimcoook offf tatlı gösterttttmeyin bana yavvv tutamıyom valla kendımııııııı:1rolleyes:
beğendiğine sevindim cnm gerçekten güzel oluyo demi
kıs şekli tutturabildinmi:jeyyar:
ellerine sağlık arkadaşım, çok güzel görünüyor.
burdan tarifi alıp bende yaptım ama katlamasını bi türlü beceremedim. karman çorman oldu senağlama
senden ricam bir daha yaparsan eğer, şu katlama olayının da fotolarını çekermisin :uhm:
ya bu katlama işini tam olarak tarıf etmemıssınız hos olmadı daha acık belırtırmısınız bundan sonra yapacaklar arkadaslar yanılmasın.yada en ıyısı tepsıye yapın