Tatlı Tarifi Rulo Tavuk Gs ( Resimli )

divinity

♥vildan&pelin♥
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2008
13.077
5.614
45
basit ....hafif....görüntüsü güzel

1 litre süt tencereye konur
un ve nişasta ölçülür geniş bir kapta şekerle karıştırılır

1 litre süt
1.5 fincan un
1.5 fincan nişasta
7 yemek kaşığı tepeleme şeker
yarım paket margarin
1 damla sakızı
içine koymak için 2 paket kakaolu bisküvi
üzeri için hindistan cevizi ve antep fıstığı

büyük bir poşet kesilip bir kenarda hazır bulundurulur
2 paket piknik kakaolu bisküvi ezilir ve bi tabağa alınır
süt tencereye konur
ardından diğer malzemeler katılır
yarım paket margarinde içine konur
ezilmiş damla sakızınıda katıp topaklanmayacak şekilde karıştırırız kaynayana kadar
kaynadıktan sonra poşeti tezgaha sereriz
üstüne tavuk göğsünü boşaltırız
kaşıkla düzleyerek yayarız
daha sonra ezilmiş kakaolu bisküvileri üzerine dökeriz
poşetin 2 ucundan tutup rulo gibi sararız
bu şekilde soğuduktan sonra dilimlenir
tabağa almadan önce altına hindistan cevizi serpilir
himdistan cevizinin üstüne dizildikten sonra yine hindistan cevizi ve antep fıstığıyla süslenir

ayyyyyyy cokacimcoook vildoş sana gelebülürmüyüm misafürlüğe delikafadulden delikafadulden delikafadulden

kısss nekkaaa güzel bunlar böle yaaaaa ellerin dert görmesin inşallah ama baada gönder olimi kaydirigubbakcemile3

buyur gel cnm başımla beraber ben seni şişko yapar gönderirim evinize
dur sen dur daha yeni eklemeye başladım marifetlerimi bende daha çok varcokacimcoook

güzelim birbirinden güzel tarifler veriyorsun bunlara yorum yapılmıyorki anca insanın canı cekiyor :)

VALLA vildancım çok güzel lezzetli görünüyor. sen hangi arada yapıyorsun böyle tebrik ederim seni gerçekten ellerine sağlık cokacimcoook

vildan harikasın sen canımcokacimcoook pastan şahane görunuyor misafir kontenjanın dolmadıysa beeende gelebilirmiyim cokacimcoook

Valla canım Çok sÜper gÖrÜnÜyor sen ne marıfetlı bırısn kız valla aĞzım sulandı heee

süper görünüyor canımcokacimcoook

güzelim birbirinden güzel tarifler veriyorsun bunlara yorum yapılmıyorki anca insanın canı cekiyor :)

VALLA vildancım çok güzel lezzetli görünüyor. sen hangi arada yapıyorsun böyle tebrik ederim seni gerçekten ellerine sağlık cokacimcoook

Valla canım Çok sÜper gÖrÜnÜyor sen ne marİfetlİ bİrİsn kız valla aĞzım sulandı heee

saolun kızlar beğendirebildiysem ne mutlu bana süprizzzzz

ben denedim herkeze tavsiye ederim mükemmel kolay ve lezizzzz.....
özel misafirlerinize hem kolay hem şık sunumlar için hiçç düşünmeyin....
vildoşşş sen süpersinnnn...teşekkürler...yeni tariflerinide bekliyorum..ellerine sağlıkk canikomm

Ellerine sağlık canım çok süper görünüyor ilk fırsatta deniycem kaydirigubbakcemile5

bittim ya süper gözüküor, yaaa ben nasıl tutçam kendimi de yemicem şimdi

ay nekadar deyisik ve güzel lezzetli görünüyo
gel beni ye diyo resmen :)
ellerine emegine saglik canim benim
mutlaka denicem
ve denedigim zaman hem resmini hemde fikrimi paylasicam insallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…