• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ruhun okşanması

anne-10

eşim ve oğullarıma aşığım
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2007
1.049
4
116
39
Kayseri
her insan sevilmek önemsenmek değer verilmek ister ben bazen hasta olunca biri benimle ilgilensin derdimi sorsun benim için endişe etsin kaygılansın yani anne çocuğuna nasıl bakarsa öyle baksın isterim .........
peki sizler ßir çocuk gibi ruhunuzun okşanmasını istediniz mi? ßuna ihtiyaç duyuyor musunuz hiç?? Neden??

hemde nasıl özellikle moralim bozuk olduğunda eşimden çok beklerim ama o bu konularda biraz zayıf

bende cok isterim hasta oldugumda birilerine naz yapmayı benimle ilgilenmesini...
başımı dizine dayayıp saclarımı oksamasını....

Ruhum okşanırsa hayatta varım.Yoksa herşey tersine gider.Neyseki ruhumu okşayan güzel sözleriyle beni besleyen kocişim vaar.

kim istemez ki ama su da var sevilmeyi istiyorsan sevmeyi de bileceksin derler...

Mide aç kaldığında nasıl ki yemek yeme ihtiyacı duyuluyorsa,ruh aç kaldığında da doyurulmak ister,yani bu bir doğal gereksinim,hangimiz istemezki ruhumuzun okşanmasını!
Kadınlar çiçektir ve herzaman sulanmak isterler ama bunu başarabilen erkek öyle azki!

duyulmazmı bir şefkate,ilgiye.her insanın zayıflıkları vardır.eşim bile hasta olduğunda bana naz yapar anlarımki ilgi bekliyor.
aynen bende öyleyim koskoca kadın oldum.anneme nazlanırım,eşime hatta çocuklarıma bile.ama fazlada uzatmam,fazla naz uasandırır derler ya.yerinde ve dozajında herkezde yapmalı bence.binevi ruhun detavisi gibi oluyor.

Back