- 18 Mart 2025
- 8
- 6
- 1
- Konu Sahibi dertdegilcehennem
Yaklaşık 8 aylık bir ilişki içerisindeyim(cinsel birlikteliğimiz oldu bu arada)fakat bunun sadece 2 ayı mutluydum(aslında bugünlerin sinyalini verdiği davranışları belli etmiş ama şuan farkediyorum maalesef)diğer zamanların bi kısmı birbirimize bağımlı bir kısmı( son 2-3 aydır) tamamen onun esiri kölesi istediği gibi davranabileceği zavallı iğrenç kendimi tanıyamadığım bir insan haline geldim. İlişki içerisinde ciddi manipülasyonlar aşağılamalar küfürler fiziksel şiddetler(çok ciddi vücudumda izleri kalacak şekilde)psikolojik şiddetler sosyal şiddet aklınıza gelebilecek en ağır şekilde yaşıyorum ve asla bırakmıyor. Benden nefret ettiğini beni sadece o.. su olarak kullanacağını söylüyor sosyal medyalarımı kapattırdı. Whatsappım sürekli bilgisayarında açık kontrol ediyor kim arasa aramda bişey geçti(yattım) diyerek küfür ve şiddet uyguluyor artık dayanacak gücüm kalmadı sürekli titriyorum kusuyorum ailemle yaşamama rağmen bunu kimseye açıklayamıyorum daha öncede böyle bi ilişkim oldu şöyle ayırayım onu asla şiddet ve küfür yoktu sadece saplantı halindeydi onunla evlenmemi istiyordu ailemle yaşadıklarımızı anlatmakla tehdit ediyordu çok şükür ondan kurtuldum derken 1,5 sene sonra bu belayı sardım başıma ya sadece mutlu olmak istiyorum ama hep tercihlerim yanlış böyle gözükmeyip sonrasında canavara dönüşen insanlardan bıktım. Sonuç olarak ayrılamıyorum başka biride olsa sen hayatımda metresim olarak olacaksın diyor şikayetçi olucağımı söylediğimde ise beni tüm şehre rezil edeceğini aileme benimle ilgili ne biliyorsa anlatmakla hatta ve hatta 9 sene önce boşandığım adama bile gidip onada anlatacağını benim kafamı dışarı çıkaramayacak hale getireceğimi ailemle tüm ilişkimi bitireceğini zaten seni öldürürler 2 ye onlara intikal ettiği için, işimden oldum onun yüzünden iş yerimde bi süre konuştuğum çocuğu dövdü yerim değişti zamanlada bir kulpunu bulup çıkarttılar anlayacağınız hayatım altüst oldu ne yapacağımı kime gideceğimi nasıl davranacağımı bilmiyorum sıkıştım nefes alamıyorum sürekli kusuyorum ölmek istiyorum başka türlü kurtulamacak gibi hissediyorum ya o ya ben ölürsem biticek bu cehennem…lütfen psikolojimi düşünerek yorum ya da önerilerin olursa sevinirim en azından. dünyanın en kötü en iğrenç insanıda olsam ne yaparsam kendine yapar insan başka bi insan bunu yapmamalı bırakmıyor beni benden öyle kolay kurtulamayacaksın önceki gibi diyor…